Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Dlaczego markety dyskryminuj膮 kurdupli?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
W sumie to by艂o daawno temu i zaraz po tym zdarzeniu chyba by艂am ca艂kiem oburzona ale teraz si臋 z tego 艣miej臋. :D No przepraszam, mo偶e i kobiety nie s膮 艣wi臋te ale stanowczo nie robi膮 takich rzeczy jak obmacywanie w komunikacji miejskiej! (no dobra, nawet jak robi膮 to pewnie to 5% takich zaj艣膰 a faceci nie maj膮 nic przeciwko) :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Z tego co zauwa偶y艂em to niskie kobietki s膮 bardzo zadziorne i charakterne wi臋c spodziewa艂em si臋 jakiej艣 偶ywio艂owej reakcji. :D Je艣li chodzi o takie sytuacje to masz racj臋. Ja bym takiemu zbokowi od razu przywali艂 w twarz. Mo偶e to by go czego艣 nauczy艂o. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No nie powiem, jestem wojownicza i w og贸le ale tylko wtedy kiedy mog臋 stwierdzi膰, 偶e kto艣 zrobi艂 co艣 z ca艂kowit膮 premedytacj膮. :D No i zale偶y od humoru. :D Jak jest odpowiedni to reakcja mo偶e by膰 i bardziej 偶ywio艂owa. Jasne, teraz tak m贸wisz a jakby艣 by艂 strachliw膮 kobiet膮 to by艣 pewnie nic nie zrobi艂, wi臋kszo艣膰 kobiet nic nie robi albo ucieka w pop艂ochu w takiej sytuacji. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Filigranowa i wojownicza to bombowa kombinacja! Wed艂ug mnie takie kobiety s膮 najlepsze! :classic_cool: W komunikacji jeste艣 tak otoczona przez samc贸w, bo najpewniej ich przyci膮gasz! :D Gdybym by艂 kobiet膮 to najprawdopodobniej by艂oby tak jak m贸wisz, ale gdyby sytuacja dotyczy艂a kobiety z kt贸r膮 bym by艂 to reakcja by艂aby taka jak napisa艂em wy偶ej. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wychowa艂a si臋 ze starszym bratem, wi臋c musz臋 by膰 wojownicza. :D Tacy autobusowi obmacywacze maj膮 swoje sposoby! Zwykle biedne kobiety si臋 tylko zastanawiaj膮 "kto艣 mnie smyra po ty艂ku specjalnie czy to przez t艂ok?" i wtedy nie bardzo wiadomo wiadomo jak zareagowa膰. :D A taka reakcja w obronie kobiety to bardzo dobry pomys艂, prawdziwie rycerska postawa :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S艂ysza艂em co nieco o siostrach, kt贸re wychowywa艂y si臋 ze starszymi bra膰mi. Chyba ka偶da z nich jest zadziorna i potrafi "bi膰". :D. Ja na szcz臋艣cie jestem jedynakiem i nie mia艂em takich przyg贸d. :classic_cool: Zawsze mo偶esz asekuracyjnie uderzy膰 takiego go艣cia z 艂okcia niby przez przypadek. B臋dzie to dla niego jasny przekaz. :D ps. Powinienem zacz膮膰 si臋 uczy膰 na jutrzejsze zaliczenie, ale brak mi ch臋ci :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Haha, dyskretne szturchanie i podkopywanie ju偶 uprawia艂am, chocia偶 wola艂abym 偶eby kto艣 mi da艂 jasny sygna艂 wszcz臋cia wojny to b臋d臋 mia艂a klarown膮 sytuacj臋. :D Chyba 偶artujesz, te偶 mam jutro zaliczenie :D i niestety te偶 z nauk膮 nie idzie mi najlepiej :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wojna na macanki i szturchanie w komunikacji! To musia艂oby wygl膮da膰 komicznie. :classic_cool: Gdybym ogl膮da艂 tak膮 sytuacj臋 z boku to chyba nie wytrzyma艂bym ze 艣miechu. :D Je艣li zaliczenie masz jutro o 11:00 na auli B to znaczy, 偶e studiujemy to samo i na tej samej uczelni. :D Nie da si臋 uczy膰 gdy juwenalia ju偶 trwaj膮! :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to jednak nie studiujemy tego samego :D Ja mam niestety na 8, nawet si臋 nie wy艣pi臋 :( Hahaha, ju偶 si臋 przestraszy艂am, bo u mnie na zaliczeniu jest jeden facet :D No niestety juwenalia to taka pu艂apka na student贸w przed sesj膮. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Godzina 8 to bandycka pora na studiach. 馃槧 Te偶 mam zawsze problemy ze wstawaniem na 8 i id臋 na uczelnie jak zombie. Ale pocieszaj膮ce jest to, 偶e mam zaj臋cia tylko dwa razy w tygodniu, a tak to 3 dni wolne. :D Na moim kierunku nie jest to mo偶liwe, aby na zaliczeniu by艂 tylko jeden facet. :P Dzisiaj jest Enej, a ja nie mog艂em p贸j艣膰 przez te jutrzejsze zaliczenie. :( Szkoda, bo rok temu bawi艂em si臋 艣wietnie przy Enej. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zaj臋cia 2 razy w tygodniu? :( To dopiero skandal, ja w tym semestrze nie mam ani jednego wolnego dnia opr贸cz weekendu. 馃槶 U mnie akurat przedmiot niekierunkowy bo angielski, wi臋c tak si臋 z艂o偶y艂o, 偶e jeden facet. :D Chocia偶 og贸lnie to faceci te偶 s膮 w mniejszo艣ci :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak! :D Wyk艂ad贸w nie licz臋, bo nie op艂aca si臋 na nie chodzi膰, a wszystko jest w ksi膮偶kach/skryptach. :P 膯wiczenia mam tak u艂o偶one, 偶e mam zaj臋cia tylko w poniedzia艂ki i 艣rody po 4.5h 膰wicze艅. Teraz na 3 roku jest nas raczej p贸艂 na p贸艂, bo na pierwszym roku dziewczyn by艂o troch臋 wi臋cej. :P A ja mam zaliczenie z przedmiotu kierunkowego, ale nieobowi膮zkowego, bo z mi臋dzynarodowej pomocy prawnej w sprawach karnych. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No u mnie niestety w艂a艣ciwie tylko jeden dzie艅 i to od tego tygodnia zawiera jeden wyk艂ad wi臋c w sumie mo偶na go nazwa膰 wolnym. :( matko bosko "mi臋dzynarodowa pomoc prawna w sprawach karnych"? :D A偶 od samej nazwy mnie dreszcze wzi臋艂y :D Brzmi strasznie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdybym chodzi艂 na wyk艂ady to mia艂bym tylko wolne pi膮tki, a tak to wyk艂ady od rana do p贸藕nego popo艂udnia. :( To tylko straszna nazwa, bo sam przedmiot nie jest trudny i materia艂u do nauki te偶 nie jest wiele, bo tylko 20 stron A4. Niestety s膮 to same artyku艂y z kodeksu, a czytanie tego jest baaaardzo nu偶膮ce. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam ten sam problem ;-) ale z drugiej strony... Mythen mam blizej do dolnych polek, a "wielkoludy" musza sie zginac ;-) Milego wieczoru

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam dwie kole偶anki na prawie i jak widzia艂am jakiekolwiek kodeksy i artyku艂y to a偶 mi m贸zg wycieka艂 uszami jak to czyta艂am. :D Dla mnie jest to definitywnie straszne, jak wszystko co ma zwi膮zek z prawem! Ja uciekam jeszcze poczyta膰 ten angielski i si臋 wyspa膰 :) Dobranoc i powodzenia na jutrzejszym zaliczeniu! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jest ca艂kiem ciekawe, gdy si臋 o tym s艂ucha i przydaje si臋 w praktyce, ale gdy przychodzi do nauki to jest to cholerna m臋czarnia. :D Ja ju偶 wzi膮艂em prysznic i te偶 zaraz co艣 poczytam albo przynajmniej spr贸buj臋. :classic_cool: Dobranoc i r贸wnie偶 偶ycz臋 powodzenia. :D

Udost臋pnij ten post