Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skąd tacy ludzie się biorą

Ktoś z sąsiadów zabił moją kotkę. Mieszkałem sam i miałem tylko ją, teraz nie ma

Polecane posty

m już nikogo, a ze wszystkimi starałem się dobrze żyć i nikomu nie robiłem nic złego. Dziś sąsiad, z którym akurat żyję w miarę dobrze przyszedł do mnie i powiedział, że ją znalazł u siebie balkonie, widocznie chciała jeszcze wrócić do domu bo tamtędy zawsze wraca. Nic jej nie zabiło, bo nie miała żadnych obrażeń. Ktoś musiał jej coś podać. Poszedłem ją stamtąd zabrać i płakałem przez godzinę. Zakopałem ją w ogrodzie. Dlaczego ludzie robią takie rzeczy? Dobrze, że nie wiem kto to zrobił, bo chyba bym go poszedł zabić pod wpływem emocji.

Gość gość
Masz schizofrenię.

Gość PakiecikZstu
Po co piszesz takie rzeczy? Na pewno 50% inteligencji, która tu zagląda uwierzy w te brednie, ale nie rozumiem idei prowokacji. Sam nie jesteś o wiele mądrzejszy, skoro takie rzeczy wypisujesz. Aby być bardziej wiarygodnym, mogłeś nie pisać że w ogródku ją zakopałeś- wtedy może z 80% by uwierzyło.

Gość gość
Ludzie to ś****wa. Trzymaj się jakoś! Przesyłam Ci wirtualny uścisk.

Gość gość
mogła też sama coś zjeść niechcący. Kotom w mieście niestety nigdy nie wychodzi na dobre chodzenie luzem. Przykro mi

Gość gość
Czemu mu nie wierzycie ? Ja z moja dziś byłam u weta bo nie jadła od wczoraj....podejrzewalam zatrucie

Gość Jakie to przykre
Ludzie są coraz podlejsi.Co takie zwierze zawiniło że taki padalec otruł je?.Brak słów. Bardzo Ci współczuję.Może spróbuj drugiego kotka przygarnąć ,ale nie wypuszczaj go na zewnątrz żebyś znów nie przechodził tego samego.

Gość PakiecikZstu
Przeczytałem matkę zamiast kotkę. hahahahah :D Wracała balkonem hahahha Ano, ludzie to kutwy, nic nie poradzisz. Chyba że ptaszka dorwała jakiegoś, i grypa. Zgon. Odeszła do lepszego świata. Kotkowe niebo. Kocie łakocie.

Gość gość
Smutne to ale w chwili obecnej administratorzy budynków maja obowiązek wyłożyć trutkę na szczury, mogło sie zdążyć ze kot zjadł jakiegoś podtrutego szczura Inna opcja, ludzie wysypują w ogrodach proszek na mrówki, kot tez może sie tym podtruc Lepiej myślec ze to przypadek niz celowe działanie jakiegoś psychopaty

To nie jest prowokacja, ale nie zależy mi by wszyscy mi wierzyli.

Gość PakiecikZstu
Barłoś, ale jakby Cie mama g****iła to już byś się cieszył, co :D ?

Gość gość
Wiem ze ci przykro, ale lepsze to niżby futrzak miał zginąć pod kołami i cierpieć Na taka stratę najlepszy nowy kociak W zeszłym roku musiałam uśpić 16letnia kotkę chora na nerki, miesiąc pózniej wzięliśmy nowa kocie ze schroniska

Gość gość
Trzymaj sie autorze