Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być jakiś test?

Polecane posty

Gość gość

Rok temu poznałam faceta i zakochałam się on przez pewien czas dawał mi pewne oznaki że mnie lubi. Spotkalismy się w klubie (troche przez przypadek troche celowo) i wtwdy mu dałam do zrozumienia że mi zalezy na nim i od nastepnego spotkanie jego zachowanie wobec mnie było troche olewające i tak było przez jakiś czas dziś widzieliśmy się po dłuższej przerwie i jego zachowanie nie już olewające. Czy możliwe jest to że to jego zachowanie było jakimś testem jak bardzo mi na nim zależy? Facet jest po nie udanym związku z jej winy

Gość gość
niech on ci to powie..

Gość gość
up

Gość gość
Moim zdaniem przestalas mu sie podobac lub sie wstydzi.. Faceci nie testuja kobiet jak kobiety facetow

Gość seksowna_pani
A tu się nie zgodze,bo mój były jak jeszcze nie byliśmy razem kazał napisać swojemu bratu do mnie,podrywać mnie i prosić o spotkanie :P Urodę mają dziedziczną,więc głupia pytam i połknęłam haczyk :P Była z tego duża afera,bo zrobiłam to jeszcze w ukryciu,bo stwierdziłam,że zawsze warto poznać kogoś innego,jakiś plan b mieć :D Poczułam się głupio i poczułam się testowana,mógł mnie wziąć za jakąś szmatę lecącą w kulki ale jednak potem ze mną był :) Co do chłopaka,to albo tak jak wyżej przestałaś sie podobać,stracił na zainteresowaniu albo po prostu nie chce pokazać swoich odczuć do Ciebie i udaje zdystansowanego. Jedyny sposób to albo czekać,albo zapytać.

Gość gość
Okazałaś zainteresowanie ,a on cie olewa? Proste jak drut-nie podobasz mu się AŻ TAK ,ŻEBY COŚ ZROBIĆ. Jeśli teraz ci się wydaje,że "mniej cię olewa",to może pomyslał,że jak ci zależy ,to łatwo cię zdobędzie i zaliczy...:P Nie doszukujcie się zainteresowania i skomplikowania tam ,gdzie tego nie ma:P Faceci nie udają niezdobytych ani nie testują ,przynajmniej na takim etapie,jak jeszcze nic nie było!Niektórzy sprawdzają dziewczynę podsyłając kolegę,jak tu ktoś pisał.

Gość gość
Okazałaś zainteresowanie ,a on cie olewa? Proste jak drut-nie podobasz mu się AŻ TAK ,ŻEBY COŚ ZROBIĆ. Jeśli teraz ci się wydaje,że "mniej cię olewa",to może pomyslał,że jak ci zależy ,to łatwo cię zdobędzie i zaliczy...:P Nie doszukujcie się zainteresowania i skomplikowania tam ,gdzie tego nie ma:P Faceci nie udają niezdobytych ani nie testują ,przynajmniej na takim etapie,jak jeszcze nic nie było!Niektórzy sprawdzają dziewczynę podsyłając kolegę,jak tu ktoś pisał.

Gość gość
Opcja zapytać odpada :( ach no to zostaje mi czekać :( NIe przypuszczałam że może tak komuś na kimś zależeć ze cały czas o nim myśle i wogóle. HMMM a z tym przyznaniem sie że mi zależy to nie wiem czy to było dla faceta jednoznaczne ja się go spytałam tylko czy ma kogoś. No ale z drugiej strony po co mi miała być taka informacj ajak by mi nie zależo Ach faceci

Gość gość
up

Gość gość
he he:)

Gość gość
A co to znaczy jak podczas rozmowy cały czas patrzymy sobie w oczy bez jakiego kolwiek skrępowania czy speszenia?

Gość gość
up

Gość gość
słyszałam kiedyś, że jak spojrzenie, nawet podczas rozmowy, trwa dłużej niż bodajże 3 sekundy, to to już coś znaczy, zwróćcie uwagę - normalnie ludzie (np. znajome między sobą, albo w rodzinie) nawet rozmawiając nie utrzymują stałego kontaktu wzrokowego. także ja bym napierała ;) a tak poważnie - z mojego doświadczenia wynika, że sprawa z mężczyznami jest prosta - jak mogą dziubnąć, to dziubną. musiałaby być brzydka, żeby było inaczej. ale jeśli choćby przeciętna jest zainteresowana, to facet myśli - czemu nie? więc nie wiem, czy to był test, ale wierzę, że niezależnie od tego, wszystko w Twoich rękach :)

Patrzenie w oczy podczas rozmowy jest wyrazem szacunku w stosunku do rozmówcy.Kiedy rozmówca peszy się,zauważam to i w tym momencie staram się,by rozmowa uznana była za komfortową z jego strony.

Gość gość
TYlko co mam zrobic nie chce wyjść na nachalną. Myślałam że jak dam do zrozumienia że nie jest mi obojętny to on przejmie pałeczke. Nie wiem może potrzebował troche czasu. Ach

Gość gość
up

Gość gość
Brutalna prawda jest taka, że on podoba Ci się bardzo, a Ty mu wcale. Zmień obiekt zainteresowania. Wiem, co mówię, bo też tak miałam. Facet wiedział, że mi się podoba. Prężył się z dumy jak paw, ale nic nie robił. Aż w końcu zobaczyłam jak wykazał inicjatywę wobec laski, która była równie efektowna jak on. Wtedy zrozumiałam, że nic z tego nie będzie.