Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogladałyscie Eurowizje?

Polecane posty

Gość gość
gość czemu tak łatwo przeszedł trans dalej? Skoro Cleo spiewa "my słowianie" to piosenka jest o Słowenii a nie o Polsce x x x ręce opadają ... My Słowenii, my Słowaczki

Gość gość
Nasi mają cos słaby podklad muzyczny, trzeszczący

Gość ale badziew
Wejdź sobie na wikipedię, mądralo i przeczytaj co to są słowianie. A mieszkańcy Słowenii do Słoweńcy, a nie Słowianie. Już się lepiej nie kompromituj :(

Gość policzek od Rosji dostaniemy
czemu tak łatwo przeszedł trans dalej? Skoro Cleo spiewa "my słowianie" to piosenka jest o Słowenii a nie o Polsce" O MATKO! :D

Gość gość
nie lubie donatana ale trzeba obiektywnie przyznac że bardzo dobrze wypadli na scenie , nawet panienki od masła pasowały tylko pogratulowac , donatan zamknie ryj hejterom , nasz kraj to dno najlepiej sprzedaje się disco polo dlatego nie bedzie miernocie podobało się coś poza wiejskimi nutami

Gość gość
09.05.14 - heloł 👄

Gość gość
Zauważyliście ze w każdym temacie musi zawsze wyjsc u kogoś brak elementarnego wyksztalcenia?- jaka wiedze i mądrości takie osoby przekażą dzieciom? Slowianin mieszkaniec Slowenii haha hahaha haha

Gość gość
Panie z chóru Mazowsze dają czadu - szacun :)

Gość gość
jaki kraj taka muzyka :D Większość ma rację, a większość to niestety wiocha :D To daje się odczuć na każdym kroku

Gość gość
to ze Słowenią to był troll, a wy się podniecacie... i jak dla was ten występ nie był prymitywnie erotyczny to ręce opadają. Ciekawe czy jakby nie było tych piorących troglodytek to też by się zakwalifikowali? Albo gdyby teledysk był inny, czy miałby tyle wyświetleń? Szczerze wątpię, bo tego się słuchać nie da.

Gość gość
natchniona tą piosenką chce posmakowac wsi 🌼

Gość gość
Widziałam występ Polski. Jak dla mnie był żenujący. Ta mleczna krówka robiąca pranie, oblizujaca wargi i puszczajaca oczko. Naprawdę stereotyp Polki ku-rew-ki podtrzymali. Ale na tle innych żenad, donatan się wpasował w klimat tego cyrku. Denna rozrywka, na poziomie programu świat się kręci :o czyli góvvno w płynie. Pamiętam jak prawie wygrała Edyta Górniak. Była ubrana, skromna i ocenili ją za śpiew a nie skaczace mleczarnie. Jak się komuś wczorajszy podobał to sorry ale to było dno. Denna piosenka.

Gość gość
piosenka po angielsku tez fajnie brzmi

Gość gość
no wlaśnie, gdyby zamiast tych cycatych i roznegliżowanych występowały te starowinki od koko sroko, też byłoby fajne?

Gość gość
zero klasy to nie byla jakas dyskoteka tylko eurowizja.

Gość gość
Po Eurowizji niejeden obcokrajowiec będzie chciał posmakować polskiej wsi. Może nawet gdy zatrzyma się koło grzybiarki przydrożnej to zapyta o narodowość. Czy na pewno polska.

Gość gość
mieszkancy Slowenii to Slowenczcy i Slowenki a Slowacji to Slowacy i Slowaczki jak juz cos Slowianie to grupa etniczna, do ktorej w/w i Polacy naleza

Gość gość
spiewa..."W genach mamy to czego nie ma nikt inny, zjezdzają do nas z wielu świata stron..." chodzi o prostytucje?

Gość gość
moje rece opadaja...jak wam moze sie to podobac?juz nie pisze o stylu,ozdolnosciachmuzykalnych,ale mieszkajac zagranica widze czym znow slowianki potrafiazablyszczec!cyckami,uwodzeniem i potem laduja w lozkach turasow imurzynow.Niczym innym nie potrafiasie wybic!super,na prawde.wstyd

Gość gość
tak malutla nauczyla byc kurrreewka...

Gość kobieta kobieta kobieta
Mnie sie bardzo podoba Cleo 👄

Gość gość
Cleo spiewała w chórze gospel

Gość gość
Taaa mamy w genach... skłonność do cwaniakowania, koorestwa i złodziejstwa, oraz do narzekania :O

Gość gość
przeciez to wybór czlowieka czy bedzie cfaniakowal czy bedzie uczciwy, a nie genów. Jesli ktos sobie z tym nie radzi to warto wybrac sie do psychologa i mu o tym powiedziec

Gość omegacario
Mnie rozwaliła ta cycatka robiąca pranie ha ha ha Trochę to wyglądało jakbyśmy chcieli dzięki tym cycom wejść do finału.....A konczita kiełbasa ma niesamowitą urodę, piękne oczy , tylko pytanie CO TO JEST? Facet w sukience? czy kobieta z brodą???

Gość gość
Tolerancja tolerancją, ale dlaczego nie jest sprawiedliwie? Dlaczego wszystkich uczestników pokazywano po raz przy ogłaszaniu wyników, a reprezentacje Austrii kilka razy? Dlaczego innym uczestnikom na wywiady poswiecalo się mniej czasu niż p. Wurst? Dlaczego poprawność polityczna zakłada klapki na oczy? Mniejszości stają się "większością". A jeszcze ta ideologia... Podobno chodzi o to aby pokazać, że w muzyce nieważny jest wygląd. Ok, racja, talent zawsze się obroni bez względu jak ktoś wygląda. I teraz Ci wszyscy, którzy podobne stwierdzenie przeczytają, stwierdzą "zgadzam się z tym, wyśle smsa na tego artystę, udowodnię że myślę tak samo i jestem tolerancyjny". a tak szczerze? Czy zaprezentowana piosenka jest warta aż takiej uwagi, by wygrać? Bo jestem pewna, że za rok ten konkurs odbędzie się w Austrii - przez faworyzowanie tego uczestnika, przez wywieranie wpływu na ludziach, że MUSZĄ pokazać, że są tolerancyjni. Jak? A no wysyłając smsa. I tak zwycięzcą będzie ktoś, kto może i śpiewa dobrze, ale przeboju nie zaprezentował, a wygrał tylko dlatego, że jest inny i potrzebuje potwierdzenia, że jest akceptowany. A wręcz myślę, że nie sam artysta potrzebuje takiego potwierdzenia, a Europa chce się pokazać w świecie z tą swoją nowoczesnością. co do polskiej piosenki - show świetne, cleo uwielbiam nie od dziś, fajnie, że robią coś na skale Europejską mimo hejtow od strony (o losie!) rodaków. I tu też wkracza ta poprawność polityczna i tolerancja w nowoczesnym wydaniu - pokazanie kobiety z dużym dekoltem (na estradzie, nie w kościele) jest nieeleganckie, niedopuszczalne i w ogóle NIE, ale juz pokazanie mężczyzny w kobiecym stroju jak najbardziej tak - "a jak Ci się coś człowieku nie podoba, to wyłącz telewizor". I powtórzę to raz jeszcze - jestem tolerancyjna, nie widzę nic złego w występie p. Wurst. Jedynym problemem dla mnie w tej sytuacji jest FAWORYZOWANIE ww.

Gość gość
To jest trans czyli facet przebrany za kobiete

Gość gość
No wlasnie... dlaczego Polsce nie dano sie wypowiedziec? Tylko zadano pytano i zaraz byl wypad do transa... :o

Gość gość
Bo ekipa polska ma problemy z językiem angielskim. Nie podniecajcie się za bardzo, widziałam gorsze występy. Lepsza opinię o Polakach i Polkach robią nam rodacy za granicą: dupodajki i złodzieje

zgadzam się z gościem z godz 11:08:) tolerancja ok, ja jestem tolerancyjna inność mi nie przeszkadza, nie wytykam nie wyśmiewam. Nie podoba mi się jedynie promowanie na siłę czegoś co nie jest naturalne i głosowanie i przepychanie dalej tylko po to by udowodnić jacy to wszyscy są tolerancyjni i nic im nie przeszkadza, wszystko akceptują. Tylko nie jest to wcale naturalne na ulicach jakoś tego nie widać. A pan/pani na pewno wygra bo przecież trzeba pokazać, że Europa taka tolerancyjna.