Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogladałyscie Eurowizje?

Polecane posty

Gość gość
Szwecje reprezentowala kobieta blondi :) Austrie reprezentuje trans kiełbasa :P

Gość gość
Hiszpania 👄

Gość gościówaaaaaa
TEZ mam nadzieje ze kiełbaska nie wygra. nie zasluguje, i wizualnie, i sluchowo

Gość gość
:)

Gość gość
Holandia 👄 z gitarami

Gość gość
Obrzydliwe! Facet udajacy kobiete to po ciula mu ta broda. Swiat jest chory i obrzydliwy

Gość gość
cleo brawo swietny wystep calego zespolu pokaz czaderski ....i wole takie jaja niz.....brode

Gość gość
Oglądaliśmy, w towarzystwie międzynarodowym. Reakcje (nie znali wcześniej "piosenki"): mieszanka politowania, zażenowania i rozbawienia, ja też taką za pierwszym podejściem miałam, potem zostało tylko zażenowanie.

Gość gość
ja od dzisiaj nie przyznaje sie, ze jestem Polka... reklamuja nas jako prostytutki I to z wiejskimi klimatami... Juz widze jak Polki beda za granica traktowane, tj Tajki....

Gość gość
A jak sie reklamuja Austryjacy?Jako baby z broda i jajkami miedzynogami.To dopiero zenada a nie spodniczka u naturalnej kobiety.I co z ta tolerancja do cholery baba z broda moze sobie byc jaka chce a jak kobieta chce pobudzic zmysly faceta to juz d***** odrazu!Przeciez to naturalne a nie broda u baby.

Gość gość
"Oglądaliśmy, w towarzystwie międzynarodowym. Reakcje (nie znali wcześniej "piosenki"): mieszanka politowania, zażenowania i rozbawienia, ja też taką za pierwszym podejściem miałam, potem zostało tylko zażenowanie." ---- Piona, weszłam, żeby to samo napisać! Moje osobiste odczucie: coś jak oglądanie pijaka na ulicy, niby zabawne, a jednak żenujące do głębi.

Gość gość
gość gość Byliśmy 5 wg. widzów! Byliśmy 5 wg. widzów!: Brak punktów z UK czy Irlandii to wynik mieszanego głosowania jury-widzowie. I tak w UK jurorzy sklasyfikowali nas na 25 miejscu zaś publiczność na 1 miejscu, w Irlandii jury sklasyfikowało nas na 26 miejscu zaś widzowie na 1. Wyniki dostępne na eurovision.tv Dokładnie! W wielu krajach byliśmy w TOP głosów WIDZÓW tych państw! Żeby nie ustawkowe 5-osobowe jury z każdego kraju, które ma aż 50% mocy na wynik, to mielibyśmy 5 miejsce (!) w klasyfikacji i 162 punktów na koncie... Żenada to całe eurowizyjne g... SKANDAL 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Wejdźcie na str eurowizji i tam są wyniki jak glosowalo JURY a jak ludzie !! W uk i irlandi mielismy 1 miejsce w austri 3 ale co z tego skoro JURY dowalalo nam 25-26 miejsce !!wszystko zrobili aby nas zepchnąć 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Z Wykop.pl Miejsce Polski w poszczególnych krajach: . Irlandia - 1 miejsce Wielka Brytania -1 miejsce Ukraina -1 miejsce Norwegia - 1 miejsce Holandia - 2 miejsce Islandia - 2 miejsce Macedonia 3 miejsce Włochy - 3 miejsce Szwecja - 3 miejsce Austria 3 miejsce Niemcy - 3 miejsce Francja - 3 miejsce Belgia - 4 miejsce Litwa - 4 miejsce Białoruś - 5 miejsce Grecja - 5 miejsce Hiszpania - 6 miejsce Węgry 7 miejsce Szwajcaria - 7 miejsce Mołdawia - 8 miejsce Malta - 9 miejsce Dania - 10 miejsce Łotwa - 10 miejsce Czyli 23 z 37 państw, z czego jeszcze 2 nie było głosowania SMS uplasowało nas w TOP 10

Gość gość
Holandia nie przegoniła transa 😭 To było ukartowane mówie Wam

Gość gość
Mnie sie podobal wystep Szwecji, Hiszpanii i Holandii 👄 i oczywiscie Polski 👄 bez dwoch zdan

Gość gość
Czekałyscie do konca na wyniki? bo ja nie. Jak zobaczylam ze trans zdobywa duzo punktów i wysuwa sie na prowadzenie a nasi zostają w tyle, to przestalam ogladac i poszlam spac. Wygrana transa byla ukartowana.

Gość gość
Najgorsze jest to, że telewizja państwowa takie dziadostwo pokazuje i każe sobie za to płacić