Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogladałyscie Eurowizje?

Polecane posty

Gość omegacardio
Ej ale Cleo mieszkała w Stanach z tego co się orientuję....( chyba że się źle orientuję) Ona chyba umie ładnie mówić po angielsku... Ja trzymam kciuki żeby konczita kiełbasa odpadła

Gość omegacardio
Oby nie wygrał ten trans

Gość gość
09.05.14 - "lepsza opinie robią..." tak Ci sie to podoba? Piszesz ze lepsza znaczy ze pozytywną. Wez nazywaj rzeczy po imieniu i przestan mieszac

Gość gość
gosciu z 10.09.mieszkam w niemczech i jestemtam na polskich stronkach.Wyobraz sobie,ze wiekszoscpolakow wysylala smsy po 50 sztuk!zeby tylko polska grupa weszla do finalu.ich nawet nie obchodzil tekst,styl wykonanie.Nik cokmpletnie,tylko to ze to polacy.A wiec,to tez jest kompletnie bezsensu i smierdzi masowka...nikt obiektywnie nie patrzy,to jest najgorsze.ta cala eurowizja to wielkie dno jak dla mnie,a polski zachwyt ta piosenka nie ma nic wspolnego u utworem i wykonaniem.o gdyby o göwnachkrowich spiewali to tak samo poloczki wysylaly by smsy.

Gość gość
Cleo spiewala w chórze gospel

Gość gość
A kiedy finał? Można go zobaczyć w TV?

Gość gość
w sobote

Gość gość
10:15...czy ty tak na serio? Mam nadzieję, że nie :/

Gość gość
Gdyby o g***ach krowich ktokolwiek śpiewał, to na pewno taka piosenka wyróżniłaby się na korzyść w tym chłamie.

Gość gość
przejscie transa jest ukartowane, komentujący Artur Orzech mowil ze napewno wejdzie Austria, no i weszla... :o Trans musi miec wtyki :o

Gość gość
No ale pan ktory tlumaczyl tez do bluskotliwych nie nalezy. Jak mozna bylo prztlumaczyc wiener jako wiedenczyk a nie jako parowka :D. Przeciez to bylo odniesienie do "nazwiska" conchity :/. Jak sie chce tlumaczyc na zywo to trzeba to umiec robic :/

Gość gość
:D

Gość gość
09.05.14 --- Cleo dobrze spiewa po angielsku wiec pewnie tez zna ten jezyk. Nie rozumiem czemu nie dano sie wypowiedziec Cleo tylko zadano pytanie i zaraz byl wypad do transa :o

Gość gość
Cleo i Donat nie mówią po angielsku na tyle zeby rozmowę swobodnie prowadzić. A to " faworyzowanej" Austrii to był jawny prostej przeciwko petycji Rosji, Ukrainy i Białorusi o wyłączenie jej z konkursu bo obraza ich antygejowskie prawo, ktore jasno mowi ze szerzenie homoseksualizmu jest złamaniem prawa. Oby moje dzieci w takim kraju nigdy nie dorastały i każdy mógł robić i żyć jak chce. BE YOURSELF !!!!!!

Gość gość
Oby moje dzieci w takim kraju nigdy nie dorastały i każdy mógł robić i żyć jak chce." :o

Gość gość
ale o co wam chodzi? przeciez tu chodzi o glos a nie o wyglad ? niech wygra austria skoro dobrze spiewal, no i co? ja osobiscie jestem za niemcami, piosenka jest super

Gość gość
Chodzi o glos i o piosenkę. Piosenka Austrii jest kiepska, nic charakterystycznego, czy porywającego w niej nie ma. Gdyby nie wygląd wykonawcy, nikt nie zwróciłby uwagi na ten utwór. W teorii chodzi o głos, piosenkę, show, a w praktyce to gra polityczna. Kto ogląda, ten wie - komentator przed podaniem wyników zawsze "strzela" kto dostanie ile punktów od kogo i prawie w 100% się to zgadza. Czasem są niespodzianki, ale niezwykle rzadko. A do pani, która mówi, ze nieważna jest piosenka bo "polaczki i tak zagłosują na polaczkow" - myślisz, że np. Niemcy mieszkający we Francji nie zagłosują na swoich nawet jakby piosenka im się nie podobała? Oczywiście, że każdy człowiek będzie głosował na swój naród, a niekoniecznie na ten utwór, który faktycznie się mu podoba.

Gość gość
Szkoda ze niektórzy nie rozumieją tekstu piosenki Austryjackiej bo to jest jej siła .

Gość gość
Wkurza mnie przekaz naszej piosenki. "Przyjedźcie do nas, bo mamy fajne doopy". Nosz k****, to może zalegalizujmy prostytucję, i traktujmy kobiety jako towar eksportowy, skoro niczego innego nie potrafimy eksportować.

Gość gość
wlasnie, nasza piosenka promuje wszystkie stereotypy, jest typowo szowinistyczna..tylko cycki, dupa i.. eh szkoda slow

Gość gość
zakąpleksione 30,40, dowartościowują sie tą piosenką

Gość gość
Zakąpleksione? O Jezu. Co za niziny intelektualne tu siedzą.

Gość gość
:D zakompleksione rzecz jasna 👄

Gość gość
09.05.14 --- Wzywasz i szargasz imieniem Syna Bozego. Szanuj Świętości

Gość gość
lepsze cycki d**y jak trans pedalski z broda spiewajacy o tym ze uwielbia sie malowac :O jesli na nasza piosenke tak utyskujecie to powiedzcie mi jedno kim trzeba byc jakim popaprancem i dnem aby dopingowac temu wynaturzeniu w kiecce z broda ?! co za ludzie glosuja na takie gofffno !

Gość gość
Moze przestan uzywac Imienia Bozego na forum w konekscie bez kontekstu...

Gość gość
A mnie nasza piosenka i wystep bardzo sie podobal jestem z nich dumna.

Gość gość
09.05.14

Gość gość
Cleo-sia jest nasza, ma dryg szmyt i luz 🌼

Gość gość
jak myślicie Luxori nie wzieli do tego ubijania masła bo się za bardzo spasła? I wygląda jak napompowany chomik?