Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filip_Brow

Odchudzanie laserowe

Polecane posty

Gość Tamara33
ooo -17 cm? Na prawdę? Ewoo powiedz coś więcej an ten temat dalej twój facet chodzi na te zabiegi? wyrzekł się wszystkich słodkości , tłuszczu? A co to ta zielona kawa?

Gość Leokadia22
Już przestańcie dziewczyny wymyślać. Podstawą dobrego i zdrowego odżywiania jest mniej jeść!!!! i więcej ruchy;)

Gość Rosa90
Wszystko dla ludzi jezeli ktos chce i stac kogos na te lasery to ja polecam bo wspomagaja mi moja diete i zdrowy tryb zycia to nie jets tylko na chudniecie ale na zwalczenie celulitu ;)

Gość najtka2
Nie słyszałam o odchudzaniu laserowym, ale słyszałam o kriolipolizie. Swój zabieg wykonywałam w Krakowie w www.vicihair.pl. Kriolipoliza jest bardzo skuteczna, polega na rozbiciu komórek tłuszczowych za pomocą zimna. Zabieg bardzo efektowny, wiem bo sama korzystałam.

Gość ayris
Ja też uważam, że najlepiej jest zdrowo jeść i więcej się ruszać ale zabiegi kosmetyczne też są potrzebne. Ja chciałabym iść na odchudzanie lipo laserem do http://www.vicihair.pl/ Z tego co wiem jest to bardzo skuteczny zabieg i szybko widać po nim efekty.

Kriolipoliza to świetny pomysł. Byłam na kilku zabiegach w salonie Vici w Krakowie i efekty są naprawdę duże. Dodatkowo skorzystałam z voucherów zniżkowych, które znalazłam na ich stronie internetowej i udało mi się dzięki nim trochę zaoszczędzić :)