Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

głupia niepewna sytuacja w domu

Polecane posty

Gość Wisienka1111
Właśnie i ja to zauważyłam ja mam dziecko prace studia praca w domu (mieszkamy na wsi) teściom trzeba pomóc bo to rolnicy i daje rade a ona dziećmi tu sie broni żal jak nic...

Gość fiołkowapani1
należy się ich synowi? w imie czego? :-D tez bym nie przepisałą mieszkania takiej roszczeniowej krowie co tylko na doopie umie siedzieć i narzekać

Gość gość
czego tu jej zazdrościć? że w jednych gaciach przyszła a teściowie gołodupcowi leniwemu mieszkania nie chcą przepisać?

Gość gość
autorka pracowała i wkładała swoja kase w to mieszkanie wiec nie bredzcie zazdrosnice. Macie chyba z*****ych rodziców, skoro uwazacie ze mieszkanie po rodzicach nie nalezy sie dzieciom, a komu maja je dac?? Zazdrosne suki :D Wisienka tez mieszkasz u tesciow, z**********z i wyobraz sobie ze teraz oni wszystko zapisuja komus innemu, tez by Cie c***j strzelił nie??

Gość gość
oni maja jeszcze drugiego syna, normalnego i pewnie jemu przepiszą a nie tej leniwej s/uce hahahha

Gość Wisienka1111
Ja jej nie zazdroszcze nie chciałabym siedzieć non stop w Domu i tylko dziećmi sie zajmować ja wole sie rozwijać I zarabiać na własne wydatki ( od męża ani Grosza na ubrania czy kosmetyki nie biorę) Wstyd mi było by iść do męża i powiedzieć żeby mi dał np na podpaski bo nie mam :D

Gość gość
gość autorka pracowała i wkładała swoja kase w to mieszkanie wiec nie bredzcie zazdrosnice. Macie chyba z*****ych rodziców, skoro uwazacie ze mieszkanie po rodzicach nie nalezy sie dzieciom, a komu maja je dac?? Zazdrosne suki smiech.gif x Na własne mieszkanie zarobiłam sama, więc nie mam czego zazdrościć. Jeśli po smierci rodziców coś dostanę to fajnie, ale to ich wola. Nie ma gorszego s***********a nić dzielenie spadku po żyjących.

Gość smieszne na kafffeee
Ale Wy uwielbiacie takie tematy prawda? Lepiej Wam jak mozna komus dowalic i powyzywac sie. Zazdrosne jestescie jak juz to ktos zauwazyl.

Gość gość
Wisienka, to musiałabys isc mówic daj mi na podpaski?? Ja mam nieograniczony dostep o pensji meza i nigdy nie musiałam o nic prosic, biore kase i kupuje co potrzebuje

Gość gość
albo na rajstopy hahahah, a co do mieszkania to teściowie nie mają obowiązku synowi nic dawać:-D mogą mieszkanie sprzedać i życ dostatnie, a tej s/uce chyba by pikawa ze złości wysiadła :-D

Gość Wisienka1111
Nie, bo teście nam powiedzieli że mieszkamy z nimi abyśmy odłożyli na swój dom, aby było nam lżej a dom teściów nigdy nie będzie nasz i nie mamy o to żalu sami duzo pracujemy i zarobimy na własny a teście i tak nam dużo pomogli

Gość gość
smieszne na kafffeee Ale Wy uwielbiacie takie tematy prawda? Lepiej Wam jak mozna komus dowalic i powyzywac sie. Zazdrosne jestescie jak juz to ktos zauwazyl. x Masz rację umieram z zazdrości, że autorka nie ma i w najbliższej przyszłości nie będzie miała własnego kąta.

Gość gość
ale to jest 'pe/nsja mę/ża' a nie twoja niero/bie:-o

Gość bez robotna
Autorko nie przejmuj sie, mnie ostatnio tu laski zjechały, bo pytalam sie czy będąc na zasilku dla bezrobotnych mogę odmówić zatrudnienia, bo mi sie nie oplaca pracować za najnizsza krajową i placic za żłobek i zostać z niczym i wole dostawać zasilek i siedzieć z córką w domu.

Gość gość
franca dzieli majatek po zyjących teściach

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] bez robotna Autorko nie przejmuj sie, mnie ostatnio tu laski zjechały, bo pytalam sie czy będąc na zasilku dla bezrobotnych mogę odmówić zatrudnienia, bo mi sie nie oplaca pracować za najnizsza krajową i placic za żłobek i zostać z niczym i wole dostawać zasilek i siedzieć z córką w domu. x Twoje żecie Twój wybór. Tylko nie ośmieszaj się marudzeniem, że jest Ci ciężko.

Gość gość
no tak, jak się a/mbicji, wykształ/cenia nie ma to i prac/ować się nie opła/ca

Gość gość
w małżęństwie jest wspólnota majatkowa i pensja meza jest tez moja, tak jak moja pensja jest tez jego :)

Gość Wisienka1111
tak i u nas nasze pensje są wspólne lecz my ostro oszczedzamy na ten dom i ja oszczędzam ale na swoje potrzeby takie prywatne to kupuje ze swojej kasy

Gość gość
no tak, jak się a/mbicji, wykształ/cenia nie ma to i prac/ować się nie opła/ca ***** nie mierz innych własna miara....

Gość gość
to super ze oszczedzacie, ale chyba nie kazdy musi tyrac jak Wy całe zycie zeby sie czegos na starosc dorobic, niektórzy maja szczescie i dostaja cos od rodziców i nie rozumiem co w tym takiego dziwnego i uwłaczającego. lepiej jest cos dostac i zyc spokojnie, niz całe zycie z********ac, dajcie innym zyc jak chca

Gość Wisienka1111
masz i ty racje ale nie ma co też liczyc że ktoś DA bo nikt nic nie musi DAWAĆ

Gość gość
dokładnie, tym bardziej że macie takie leniwe coś za synową:-o

Gość gość
gość to super ze oszczedzacie, ale chyba nie kazdy musi tyrac jak Wy całe zycie zeby sie czegos na starosc dorobic, niektórzy maja szczescie i dostaja cos od rodziców i nie rozumiem co w tym takiego dziwnego i uwłaczającego. lepiej jest cos dostac i zyc spokojnie, niz całe zycie z********ac, dajcie innym zyc jak chca x Nie oceniaj innych swoją miarą. Tobie mieszkanie by zagwarantowało tyranie całe życie, inni muszą na mieszkanie pracować kilka lat. Mam 30 lat, własne mieszkanie, więc bądź łaskawa przestać mi wmawiać, że komukolwiek zazdroszczę chaty.

Gość gość
oczywiscie ze nikt nic nie musi, ale jesli chce to czemu tego nie przyjąć i nie widze zeby autorka była leniwa, pracowała, a teraz wychowuje niemowlaka, na jej miejscu tez bym nie poszła do pracy zeby mi 200 zł zostało, przeciez to totalnie nie ma sensu

Gość gość
autorka WYRAŹNIE NAPISAŁA ŻE CHCIAŁA BY MIEĆ COŚ SWOJEGO - to nic złego, każdy by chciał, NAPISAŁA TEŻ ŻE NIE CHCE TEGO MIESZKANIA, a że wątpliwości ma jej mąż nie ona, jesteście tepe k.r.o.w.y. NALEZY SIE NIE NALEŻY? człowiek chce wiedzieć na czym stoi i nikt a na pewno autorka nie dzieli majątku teściów.

Gość gość
za to nie jest totalnie bez sensu żadanie od obcych ludzi mieszkania za free bo się bachory urodziło?

Gość gość
gość to super ze oszczedzacie, ale chyba nie kazdy musi tyrac jak Wy całe zycie zeby sie czegos na starosc dorobic, niektórzy maja szczescie i dostaja cos od rodziców i nie rozumiem co w tym takiego dziwnego i uwłaczającego. lepiej jest cos dostac i zyc spokojnie, niz całe zycie z********ac, dajcie innym zyc jak chca x Nie oceniaj innych swoją miarą. Tobie mieszkanie by zagwarantowało tyranie całe życie, inni muszą na mieszkanie pracować kilka lat. Mam 30 lat, własne mieszkanie, więc bądź łaskawa przestać mi wmawiać, że komukolwiek zazdroszczę chaty. ******* ja mam 3 mieszkania po tesciach :) nic nie musiałam tyrac takze nie trafiłas

Gość gość
a ja nie pracuje od 18 lat, wychowałam w tym czasie 3 dzieci, teraz szukam pracy bo dzieci odchowane. Tez mieszkamy w mieszkaniu tesciów, włozylismy w nie kupe kasy i tez oczekuje ze to mieszkanie bedzie nasze, żadna łacha ze tescie zostawia mieszkanie synowi, a ja p[rzez te wszystkie lata nie pracowałam, ale wychowałam ich wnuki i sie opiekowałam tesciami, ba nawet uratowałam zycie tesciowej i w d***e mam co mysla o mnie głupie zazdrosne matki z kafe, nalezy sie mi i mezowi to mieszkanie i po smierci tesciów bedzie nasze, nie zalezy mi aby je teraz na nas przepisalixxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxx.xxxxxx.xxxxxxxxxxxxxxxx. szok

Gość gość
za to nie jest totalnie bez sensu żadanie od obcych ludzi mieszkania za free bo się bachory urodziło? *** chyba wychowałas sie w patologii jesli tescie sa dla ciebie obcymi osobami, a ich wnuki to obce bachory