Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Owłosione ręce u kobiet

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tam ich nie usuwacie to wygląda tragicznie. Nie wyobrażam sobie by taka owłosiona małpa mnie dotykała.

Gość gość
sam se usuń ręce, debilu

Gość gość
Włochy na łapach !!! C**y mają wypolerowane, a łapy jak u szympansicy. Taka prawda !

Gość gość
O tych włosach nawet nie pomyślą, a one tak szpecą kobiety.

Gość gość
Emocjonalnie i poznawczo zatrzymałeś się na etapie dziecka. To rodzaj upośledzenia. Odpuść sobie kontakty z normalnymi ludźmi, jakiejkolwiek płci. Nie nadajesz się do tego Można też rozważać fobię czy inną nerwicę, może na skutek urazu. Wówczas przed tobą próba leczenia. W obu przypadkach o normalnych relacjach w świecie dorosłych zapomnij (wiesz, ludzie mają włosy, fałdy i nierówności skóry, wydzielają zapachy itd.) Do czytelników tego tematu: mamy tu wynurzenia zwichrowanej jednostki. Polecam ignorować.

Gość Lara C gościnnie
Medal dla gościa wyżej !

Gość gość
Te4ż niekiedy widzę takie z mocno zarośniętymi rękami i sądzę, że ten zarost też powinny usuwać. Taki widok nie pasuje do kobiety. Nasuwa się myśl, jaki to musi mieć zarost gdzie indziej i ile musi się męczyć by wyglądać podobna do kobiety.

Gość gość
Dla mnie takie włosy na rękach mogą być i to mnie kręci. Zaraz myślę, że ona to musi być gorącej krwi :) i ma ich gdzie indziej więcej, a jeśli są ciemne to już mi w spodniach pęcznieje na ten widok.

Gość nie ma nic zlego we
wlosach na rekach

Gość gość
Brak higieny.

Gość mamycycek
Brak higieny? Debil / debilka! Tak samo myśleli w starożytnym Egipcie. Golili głowy i nosili peruki. Tyle, że tam być może było to potrzebne ze względu na wszy, z którymi przez wieki nie umiano skutecznie walczyć.