Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

toyota yaris czy ford fiesta

Polecane posty

Gość gość
ten sam silnik i skrzynia biegów to też pewnie idiotyczny pomysł

Gość JasnowidzXXL
Jeżdżę Fiestą od 1999 r - nie widziała mechanika innego niż od corocznych obowiązkowych przeglądów. No i olej zmieniających

Gość gość
Jeżdżę Fiestą od 1999 r - nie widziała mechanika innego niż od corocznych obowiązkowych przeglądów. No i olej zmieniających x to widocznie mało jeździsz

Gość gość
czyli to samo zawieszenie to też idiotyczny pomysł? ten sam układ kierowniczy też? ten sam silnik i skrzynia biegów to też pewnie idiotyczny pomysł x jak ktoś chce fiata udającego forda, to kto mu zabroni?

Gość gość
I co z tego, że Ford to Fiat? Ferrari to też fiat. Masz jakiś problem? :D

co z tego, że Ford to Fiat? Ferrari to też fiat. Masz jakiś problem? x fiat TYLKO DAJE PIENIĄDZE ferrari idiotko, a ford ka i fiat 500 to bliźniaki

Gość Ola342
jeżdżę od paru lat toyotą yaris i nigdy mnie nie zawiodła :)

Gość pearl_fed
bez dwóch zdań: toyota yaris. Solidne auto z którym latami będziesz u mechanika tylko na przeglądzie.

Gość uwert
Zgadzam się z poprzednikami wybrałbym toyote yaris. Samochód rzadko psujący się i ekonomiczny. No i wizualnie do mnie bardziej przemawia.

Gość KasiaWilkWaw
Toyota yaris- jeżdżę nią od 2 lat; dobry samochód, dobry serwis ;)

Gość gość
samochody toyoty słyną z bezawaryjności, sama jeżdżę avensis i nie ma żadnych problemów :) świetnie sprawdza się w mieście jak i w trasie, bez przykrych niespodzianek

Gość gość
Żałosna kryptoreklama japońskiego złomu:classic_cool:

Gość znawca1234
a ja uważam że na pierwsze auto to powinni sobie wszyscy kupować fiaty punto, skody fabie :-) Jak widzę kogoś kto jedzie takim autem to od razu uważam :-) Toyoty i Fordy są spoko ale dla bardziej zaawansowanych kierowców :-)

Gość Revivale
Tak jak poprzednik napisał. Kupujecie auta za grosze a potem i tak zmieniacie- jakbyście nie widzieli promocji w salonach - nowe auto to nie kosztuje takiego majątku jak kilka lat temu. Sam w eurocar w Gdyni kupiłam jakiś czas temu ford modeo - i ogólnie auto zwyczajne- ale jak mówię ludziom ile zapłaciliśmy, to dopiero to postrzegają. A auto prowadzi się super! Każdemu polecam bo w salonie tym znają się na rzeczy i dla każdego klienta znajdą auto jakiego potrzebuje !

Gość gość
ja mam yariske i jestem zadowolona. W tamtym roku mielismy stłuczkę ale oddalismy auto do serwisu cls walder http://www.cls-walder.pl koło gdanska i wyglada jak nowy. Maja tam dobrych blacharzy i lakierników. W sumie to teraz auto wyflada lepiej niż przed wypadkiem

Gość gość
Oczywiście że Yaris, benzyniak 1.5 sprawdzony. 3 lata nim jeżdżę i raczej jeszcze trochę pojeżdżę.

Gość gość
Czasem toyota jest dobrym wyborem, zwłaszcza jeśli o chodzi o zatrudnienie. O aktualnych ofertach pracy można naczytać się na forum gowork. Warto.

Gość gość
Widze że nie będę oryginalna jak napiszę że Yaris. Ja mam z silnikiem diesla, 5 lat już nim jeżdżę i żadnych większych problemów nie mam. Zazwyczaj jak coś się dzieje to mąż w garażu interweniuje i obywa się bez mechanika.

Gość gość
Ja mialam wcześniej ccitroena 3 super auto z ładna damska forma ,5 drzwiowy byłam bardzo zadowolona,mały i ekonomiczny..Niestety córka mi go "załatwiła"- zgniolla cały przód na autostradzie ,ale jej nic się nie stoło:-(Teraz mam toyote yaris i to nie jest to... ok mało pali tez jest " sprytna" ale jak patrzę na c3 to mi żal .A Ford ka to popatrz co się dzieje przy wlewie paliwa ,zawsze rdzewieją !Fordy nowe są ok ale te 10 plus rdzewieją jak ch..era!,!!

Gość gość
Ten warsztat koło Gdańska cls- walder to porażka!Nie polecam naciągacze,wmawiają usterki ,których nie ma !Omijajcie wielkim łukiem.Dobry warsztat nie robi reklamy na damskim forum tylko zakasa rękawy!

Gość gość
Ciekawe, że nie tylko o samochodach, ale również o ofertach pracy w toyota naczytałem się na forum gowork.

Gość gość
moim zdaniem yariski to bardzo wygodne i praktyczne samochody, a poza tym po prostu solidne. Jeśli szukacie toyoty yaris w hybrydzie to warto zajrzeć do tego salonu we Wrocławiu www.toyota-centrum.pl/. mają spory wybór i czasem trafiają się u nich niezłe okazje.

Gość gość
CKC