Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Babcia dała wnuczkowi klapsa, ten zadzwonił na policję

Polecane posty

kilka dni temu w uwadze leciał reportaż o dziecku skatowanym, posiniaczonym od ciężkiego pobicia, a nie które dostało klapsa , dlatego porównałam sprawę jedną a druga ,ze za jednego klapsa babcie będą po sądach wloczyc a matke psychopatke która non stop darla się na dziecko ze podmienili go w szpitalu i go katowala czym pod reką do ran jej oddali dziecko w jej lapy . To jest dopiero glupota Wbij sobie w wyszukiwarke "bity i poniżany czterolatek" poczytaj a zaręczam ze samej ci się chłopczyka szkoda zrobi , a matke która ma z mizgiem na bakier zaczniej wyzywac od najgorszych , tu nie rozhcodzilo się o klapsy w tym przypadku

Gość gość
no czytam i jakoś mi nie szkoda, poza tym prokurator przesadzał bo sąd oddał dziecko rodzicom więc chyba nie było tak źle. może na prawdę dzieciak był niedobry albo podmieniony, matka też ma prawo się zdenerwować przy takiej ilości dzieci.

mi szkoda , bo chłopczyk opóźniony w rozwoju i zaniedbany ,a weź sobie sprawę przedstaw jak do tej sprawy podszedł sąd oddając dziecko w rece umysłowo chorej kobiety , mimo,ze dziecko było tłuczone do urazow ciala , a jak się podchodzi do babci ,która nie wiem już cierpliwości nie miała za kolejne kradzieże wnuka 9 letniego i mu jednego klapsa dala , tam się umaza sprawę, tutaj po sądach zacznie się ciaganina Co ten 4 latek winny ,ze urodzil się z opóźnieniem rozwojowym?to nie jest powod ,aby się nad nim znecac,

Gość gość
no pewnie że akurat pod tym względem masz rację ale nie wiemy czy się znęcali na 100% bo wtedy chyba sąd by im nie wydał dziecka. aż w taką rozbieżność nie uwierzę. pozatym na tym zdjęciu ze strony uwagi żadnych siniaków nie widać

O matko a co ja wam tak za skórę zalazłam? :)

Gość gość
Niektórzy zbyt mocno dostali po głowie albo po tyłku i są z tego powodu nieco narwani :D

Gość gość
Po takim incydencie babcia pewnie już nie tknie chłopaka ale i sama powinna zrezygnować z opieki nad nim i by nie musieć się na stare lata użerać z dzieckiem i policją .

Gość gość
rodzice powinni go za to poznać z pasem

Gość gość
Lois - zalazłaś bo jesteś głupią matką polką. Zrozumiałaś?

Jestem matką i jestem Polka, więc nie czuję się urażona:) dbam o swoje dziecko i jeżeli to uwazasz za wade, to współczuję Twojemu dziecku.

Gość gość
lois jesteś głuptakiem a nie matką. twoje shreki ci na łeb włażą a ty widzisz w nich słodziusie malusie. klapsy stosuj a nie ćwierkasz do nich jak idiotka, potem wychowasz ułomy dwa

Chyba mnie z kimś pomyliłaś bo nie mam dwójki dzieci :) a corka mi na głowę nie wchodzi, wiec sie przejmować nie musisz :)

Gość gość
niech ci będzie, że masz Fionę :-) rozpuszczoną jedynaczkę

Dziewczyno, ty nawet nic o mnie nie wiesz. Przed chwila twierdzilas ze mam dwójkę dzieci, a teraz ze corka jest rozpuszczona. A nawet nie wiesz w jakim jest wieku. Wiec Twoje zdanie na mój temat mnie nie interesuje bo nic o mnie nie wiesz, a wymądrzasz sie jakbys wszystkie rozumy pozjadala.

Gość gość
Dlaczego zwolennicy lania tak chętnie obrażają innych?

Gość gość
Ja dawalam swoim dzieciom klapsa , bo myslałam że to dobra metoda no ale dzieci rosną i co nadal mam je lać np 9-10 latka ? Nie, znalazłam inne metody i konsekwentnie je wykonuje , bo jeden dzieciak dostanie klapa i to cos mu da a inny dostaje i problem sie pogłebia .Tak jak było w moim przypadku , owszem ciezej jest bo łatwo dac klapa , no ale po to mamy mózg by go uzywac w koncu kiedys trzeba :)