Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinopole12

korzystacie z biur podróży? czy wszystkie maja długi?jak sprawdzic

Polecane posty

Gość marcinopole12

jak to sprawdzic czy dane biuro nie zbankrutuje w te wakacje? znalazłem biuro które mnie interesuje w KRS i jego zadłużenie wynosi -13066.90 nie wiem czy to dużo czy malo jak na biuro podróży? zna się ktoś? nigdy nie bylem za granicą a tym bardziej z biurem podróży?

Gość marcinopole12
??

Gość gość
13 tyś długu to wg ciebie oznacza ryzyko bankructwa????? Na głowę upadłaś czy durna od urodzenia jesteś?

Gość marcinopole12
nie wiem nie znam się dlatego pytam? czyli to malo tak?

Gość gość
13k to raptem cena kilku wycieczek no chyba, że to biuro, które obsługuje 10 klientów rocznie i to cały jego obrót roczny 🖐️

Gość marcinopole12
a istnieją w ogóle takie biura ktore nie maja wcale długu ? ja się nie znam nigdy nie korzystałem z biur

Gość gość
czy ktoś korzystał z warszawskich biur podróży?

Gość gość
w te wakacje poleciałam z warszawskim biurem podróży Cortina http://www.cortina.com.pl/ do Włoch. Bardzo podobało mi się we Włoszech. Zwiedziłam wiele miast miedzy innymi Rzym, Neapol, Mediolan. Uwielbiam włoską piękną architekturę, smaczną kuchnię i idealną pogodę. Lepszego wyjazdu nie mogłam sobie wyobrazić. Tamtejszy klimat bardzo mi służy. Gdybym mogła to przeprowadziłabym się do Włoch. Co do biura to oni mi ze wszystkim pomogli. Maja atrakcyjne ceny i fachowe doradztwo. Bardzo sobie chwale współpracę z tym warszawskim biurem,. W przyszłym roku tez gdzieś polecę na wakacje z tym biurem.

Gość gosc

Na wakacje.pl są wiarygodne bióra podróży.