Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DO KOBIET ! tylko i wyłącznie : jakiego wykształcenia chciałybyście męzczyznę ?

Polecane posty

Gość gość

sposrod tych : 1.weterynarz 2. lekarz 3. prawnik 4. nauczyciel 5. filozof 6. fizyk 7. chemik 8. astrolog 9. psycholog 10. inżynier 11. bankowiec 12. socjolog 13. politolog

Gość gość
dlaczego odpadaja psycholog,astrolog, prawnik i bankowiec? przeciez to dobre zawody

Gość gość
Z powyższych, w kolejności od najbardziej pożądanego: 1. weterynarz 2. fizyk/chemik 3. lekarz/prawnik Z filozofem, socjologiem z góry wiem, że bym się nie dogadała, bo lubię ludzi konkretnych. Reszta neutralnie. (Nauczyciel to oczywiście zależy czego, bo np filozofii to katastrofa, ale matematyki to już bardzo na plus)

1. prawnik - Kto normalny chce się zajmować tak absurdalnymi przepisami, jakie mamy w naszym kraju? Do tego zaśmiecona pamięć. Duże obciążenie psychiczne. 2. astrolog - Szarlatan. Też mogę horoskopy na poczekaniu wymyślać. 3. psycholog - Psychologami na ogół zostają ludzie, którzy mają problemy sami ze sobą. Studiują taki kierunek, bo szukają odpowiedzi. 4. bankowiec - Zarabia, okradając innych. 5. socjolog - Każdy jest trochę socjologiem, ale żeby od razu robić z tego zawód. 6. politolog - Polityka = nuda.

Gość gość
w skali od 1 do 5 (gdzie 5 odpowiada najbardziej pożądanemu) 1.weterynarz- 4 2. lekarz-4 3. prawnik 3,5 4. nauczyciel 2 5. filozof 2 6. fizyk 3,5 7. chemik 3,5 8. astrolog 1,5 9. psycholog 2 10. inżynier 5 (ale zalezy jaki inzynier, jezeli budowlaniec albo architekt to 5, inni mniej) 11. bankowiec 3 12. socjolog 1 13. politolog 0

Gość gość
bazienka widac,ze jestes po psychologii :D ja tez jestem i nie wyobrazam sobie faceta innego niz psycholog albo filozof, ostatecznie w gre wchodza uczelnie artystyczne , odpadaja wszelacy scislowcy i praktycy, zapomnialam w rankingu podac informatykow / oni sa wg mnie na poziomie inteligencji emocjonalnej rownej robotnikom budowlanym