Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedlamnie

Zachowanie mojego faceta w stosunku do mnie, a byłych....

Polecane posty

Gość gość
oj dziewczyny macie duzo racji wtym co mówicie, tylko skąd brac tyle siły?

Gość gość
autorko a co bylo przyczyna rozstania twojego faceta z byla? i kto zerwal?

Gość gość
żaden jego kolejny związek nie będzie jak ten poprzedni. Wchodzisz w to i akceptujesz, albo szukasz miłości romantycznej.

Gość gość
mój rozstał się z byłą, po 6 latach, ponieważ go zdradziła

Gość gość
Meżczyżni są na ogół chyba dziwni;) moj związek jest jakiś bo dużo zaakceptowałm- przestałam szukać księcia na koniu - czasami trzeba twardo powiedziec czego się oczekuje i tyle. Co nie oznacza ze nie ryczalam prze mojego faceta- tak sie wycwiczylam teraz ze nawet mu nie pokazuje ze cos mnie tyka- wtedy ide sie odwalic slucham muzki ktora poprawia mi humor i spacerek

Gość gość
i w sumie dobrze robisz, tylko, że ja nie potrafie nie okazywać, tego, że coś mnie boli i się mi nie podoba. Nie umiem czuć się,że jestem na drugim miejscu. Chce być dla faceta tą najważniejszą, na której tylko i wyłącznie mu zależy

Gość gość
długo nad tym pracował zeby mu nie pokazywac ale teraz potrafie 5 dni sie nie odezwac i tylko widze jak juz lazi snuje sie i szlag go trafia ;)

Gość gość
widze, że chyba razem mieszkacie, zazdroszcze wam

Gość gość
Jestesmy razem 8 lat. Od 15 roku zycia. Mieszkamy razem 4 lata- i mamy siebie dosć ;)

Gość gość
widzisz, a ja jestem z nim dopiero, zaledwie 6 miesięcy i już są takie problemy

Gość gość
Jego nie zmienisz. Ktoś mu wcześniej pokazał, że nie watro się starać za mocno.

Gość gość
To nie lepiej poznac kogoś kto bedzie spełniał twoje oczekiwania? wiem ze zauroczenie czy nawet milosc strasznie zaslepia ale masz dwie mozliwosci siedziec plakac nie doceniac sie albo wziac sie w garsc moj zwiazek w zeszlym roku przechodzil na prawde mega kryzys. co zrobilam ? najpier sie zaszylam i ryczalam tydzien a potem tak sie wzielam za siebie ze jak moj facet wrocil z delegacji to nie poznal po 2 msc dlama takiego czadu oczywiscie nie rzucilam mu si ez teskonty w ramiona a cholernie naturalnie chcialam tylko pokazalam ze przeciez zaledwie dwa msc wczesniej mial mnie w d***e ;) moze czas na jakis krok w jedna albo druga strone ? Kobiety maja to do siebie ze sie nie doceniaja. A 99% z nich nie ma aracji trzeba znalezc cos dla siebie spojrzec w lustro i glosno swierdzic- jestem z******ta! dzis jest moj dzien- to jak na siebie patrzymy daje nam 60% sukcesu moim zdaniem :P)

Gość gość
wiem masz racje, chyba tez sie musze wreszcie ogarnąć i zacząc coś zmieniać, tylko że wiem, ze jak zaproponuje rozstanie, to on na to podzie

Gość gość
jeśli na to pójdzie to oznacza, że jest z tobą żeby nie robić ci przykrości...czyli zdecydowanie nie na zawsze

Gość gość
To znaczy ze nie jest ciebie wart. Niech idzie- znajdzie sobie jakas taka co jej bedzie pasowalo- nie lepiej poznac kogos kto bedzie cie szanowal- kochal- nie mowie tu o obsypywaniu prezentami- ale mily wieczor spontaniczny wypad- kogos kto bedzie mial rozgraniczenie- kumple fajnie ale dziewczyna jeszcze lepiej ? Kto bedzie chcial zebyscie spedzali czas razem ? czasem calkiem przypadkowo cos wychodzi- 70% udanych zwiazkow jest z osobami ktore znamy od dawna ;) (tak wyczytalam ostatnio tylko nie pamietam gdzie ) A tak serio- pewnie jestes swietna dziewczyna ktora ma teraz dola bo jej facet znowu z czyms zawalil- siedzisz i myslisz ze go nienawidzisz i bla bla a jutro aj laviu- tylko pomysl ile jest szczescia a ile dni jest gorzej. Kochana wierze ze albo wezmiesz go w obroty albo dla wlasnego spokoju dasz sobie z nim spokoj ! ;*

Gość gość
no właśnie, nawet nie wiesz jak ja potrzebuje takich słów, właśnie potrzebuje takiego kopa;)

Gość gość
boze dziewczyny jak to dobrze, ze chociaż tutaj można się komuś wygadać;)

Gość gość
Wydaje mi sie ze kazdna z nas potrzebuje takiego kopa jak jest gorzej ;) samej trzeba uswiadomic co mozna zrobic zeby cos poszlo do przodu albo nie pchac sie w nic wiecej. Bo po co ? Albo trwac w czyms chorym albo byc happy ;D

Gość gość
dokładnie tak, w końcu życie ma się tylko jedno i nie można go zmarnować na byciu nieszczęśliwą;)

Gość gość
życze wam zatem wytrwalosci ! ;)

Gość gość
dziekuje za słowa wsparcia w imieniu moim i kolezanek, które są w podobnych sytuacjach;)

Gość gość
dziekuje za słowa wsparcia w imieniu moim i kolezanek, które są w podobnych sytuacjach;)

Gość gość
Jestem 7 lat z facetem, który dwa razy powiedział, że mnie kocha, nie powiedział tego nigdy żadnej kobiecie wcześniej.!!! Mam wszystko co chcę, o czym marzy kobieta. Mam umyte auto, jak jestem chora mam opiekę w 100%. Mam miłość, którą czuję każdego dnia...przykładów bez liku... Byłam wcześniej w związku małżeńskim 15 lat nic oprócz codziennych słów kocham cię każdego dnia nie miałam!!!