Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł1997112

Problem z koleżanką

Polecane posty

Gość Paweł1997112

Witajcie. Mam w klasie fajną kolezanke. Ładna z wygladu super sie z nią rozmowia. Ostatnio zaprosiłem ją na pizze poszlismy pogadalismy pośmialismy sie itd. No i wczoraj napisałem do niej czy spotkamy sie za tydzien na lody ? :) Odpisała ze co sie rozszalałem z tymi wypadami :P i ze pojdzie z kolezanka. Kolezanka była tez na pizzy z nami. Dziś napisałem do niej i odpisała ze raczej nie da rady isc ze mna bo idzie do manikurzystki czy jak to sie nazywa. A ja odpisałem ok :) to kiedy ? sroda moze ? I napisała tak : "eyy co ty tak teraz chcesz ze mną na miasto chodzić ? xd" Odpisałem ze jest nuda w domu i chce zabrać ją na lody tak żeby sie spotkac ;) Odpisała : no ok ale ja niechce zadnych nie domówien. Odpisałem to co kolezanki na lody nie moge zaprosic ? odpisała no jasne ze mozesz :) oczywiscie ;) i tyle. Powiedzcie mi czy sens jest pisac ? xD do niej. Ja pisze do niej sms odpisuje ze 2 sms i tyle wiecej nie pisze bo " niema sms " tak mówi. Doradzćie mi czy szanse są wgl jak mam sie zachowayc czy dac sb spokoj ? pozdrawiam

Gość gość
ona ma cie gdzies + skończcie gimnazjum z czerwonymi paskami tego wam życzę 🖐️

Gość Paweł1997112
Nie xD

Gość Paweł1997112
Jestem w liceum xd pozdro