Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, szłam dzisiaj w mieście z plamą od okresu na pupie:( Tak mi wstyd

Polecane posty

Gość gość

Miałam ciemnobłękitne spodnie czyli ta plama była widoczna. Podeszła do mnie jakaś Pani i dyskretnie powiedziała, że jestem brudna na pupie. Jak to zobaczyłam to aż mi się słabo zrobiło! Obwiązałam się jakoś kurtką w pasie i udawałam, że w bawełnianej koszuli jest mi wystarczająco ciepło. Tak mi głupio, pewnie z jakieś 20 minut paradowałam po mieście z plamą po krwi miesiączkowej!!!! Nie mogę przestac się tego wstydzic:((((( K***A MAC. OKRES MIAL PRZYJSC ZA DWA DNI. Nawet mnie brzuch nie bolał, kompletny szok:(

Gość gość
Zapewne niebawem twoje zdjęcie będzie robić furorę w necie.:classic_cool:

Gość gość
MÓ BOŻE OBY NIE:( Teraz mnie nastraszyłeś, mam nadzieję, że nikt nie będzie taki chamski żeby wstawiał moje zdjęcia do internetu. Chce mi się płakac na wspomnienie tego upokorzenia.

Gość gość
też kiedyś to miałam, ale co się przejmujesz. Mało kto zwrócił na to uwagę. Niejeden facet martwi się czy mu sperma nie uwalała spodni. Zapomnij o tym. Mi kiedyś podpaska nogawką od spodni wyleciała, jak byłam na mieście. Poszłam dalej, a co miałam robić.

Gość gość
Wspolczuje

Gość gość
Oj z tą podpaską to też kiepsko:( Czyli mnie rozumiecie. Staram się to zignorowac ale do tej pory nie mogę uwierzyc, ze nic nie poczułam! A plama zrobiła się spora. Do tego miałam jeszcze skórzaną ramoneskę. Wyrzucam sobie, że nie włożyłam parki albo chociaż dłuższego trencza! Szkoda, że nikt mi nie powiedział wcześniej tylko dopiero ta Pani. Na pewno ludzie to widzieli. Chce mi się płakac ze wstydu.

Gość gość
Nie przejmuj się i nie rób z tego aż takiej tragedi,takie historie zdarzają się,mnie osobiście i chyba każdej z nas takie coś się przytrafiło,wiem jast to dość niekomfortowa i wstydliwa sytuacja ale co zrobić. Ja na wszelki wypadek już na parę dni przed spodziewanym okresem zakładam podpaskę. Magda.

Gość gość
Pewnie ta pani tylko zauważyła i powiedziała. Myślę, że wcześniej inne kobiety by ci powiedziały.

Gość gość
A skąd wiesz, że od godziny z tym chodziłaś? Może się pojawiła ta plama na chwilę przed tym, jak ci ta kobieta zwróciła na nią uwagę?

Gość gość
Bo ta plama była całkiem spora ale może macie rację, że ta kobieta była jedną z pierwszych osób które to zauważyły. Wiem, głowa do góry i trzeba to olac ale mówię Wam myslalam, ze to koszmar jak spojrzałam się na swój tyłek. Haha:P Aż mi się słabo zrobiło:) Dzięki dziewczynki

Gość gość
A masz ladny tyleczek ?

ja też się zawsze tego boję. obsesyjnie sprawdzam to na czym siedziałam, nawet jak mam podpaskę

Gość gość
Boże ale w sumie to jaka ironia losu! Kupiłam sobie takie super spodnie w levisie w których wyglądałam nieskromnie mówiąc dobrze:P (dziewczyny te kieszenie potrafią czynic cuda). Tyłek był w nich taki ładny ale rzucał się w oczy raczej przez PLAMĘ!!!!:P Do tego ta ramoneska, delikatny makijaż, słoneczko, normalnie czułam się z***biscie. Po czym w jednej sekundzie myślałam, że zasłabnę:P Zastanawiam się ile osób to widziało, haha

Gość Adam27lattt
Nie wierze , ze to TY :o

Gość gość
Prowo czy serio taki masz z tym problem? Wszystko jest ludzkie i każdemu może sie zdarzyć taka wpadka, nic sie nie stało. Gdybys była na 1 randce czy wśród znajomych albo kogoś kogo znasz i jest ci nieżyczliwy, to rzeczywiście wtopa, ale tak? Myślę, że wielu dziewczynom to się zdarza.

Gość gość
Adam27lat co to ma znaczyc? Żartujesz sobie czy naprawdę mnie widziałeś? Miałam na sobie ciemnoniebieskie spodnie, czarną skórzaną ramoneskę, jestem blondynką, mam włosy do połowy pleców. Mogłeś mi powiedziec:( W którym miejscu mnie widziałeś?

Gość gość
heh

Gość gość
zycie:P