Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety chcą żeby facet nie okazywał zainteresowania

Polecane posty

Gość gość

Podoba im się tzw. tajemniczość, to co mam ukrywać w sobie uczucia? lepiej być nie szczerym niż wprost mówić i pokazywać jak bardzo mi zależy? dlaczego kobiety się oddalają jak facet pokazuje swoje serce? Dlaczego wolicie takich co was olewają?

Gość gość
Bez przesady, nie popadaj w euforię z tymi KOBIETAMI! Facet, który nie okazuje zainteresowania jest przeze mnie też OLEWANY i to po całości!

Gość gość
jak bedziesz spelnial jej kryteria i oczekiwania to mozesz ja olewac do woli i tak sie na ciebie rzuci - wrecz olewanie zmotywuje ja do dzialania - ale musisz olewac umiejetnie - nie daj sobie wejsc na glowe ja na ten przyklad staralem sie jak idiota i mnie olala wybrala tego co ja olewal bo byl lepsza partia znaczy lepiej sytuowany to co ze do mnie cos czula to co ze miala watpliwosci to co ze bylem na kazde jej skinienie

Wyłącznie to,że była materialistką.

Gość female20
chodzi o to ze facet musi miec kawalek swojego zycia zeby wlasnie nie byl na kazde skinienie, trzeba miec swoja przestrzen, miejsce na swoje hobby czy cos w tym stylu. ja kiedys tez myslalam ze tajemniczosc to cos fajnego ale teraz powiem ze wazne jest zeby facet byl konkretny i mial swoje zdanie. wazne tez jest by mowil otwarcie czego oczekuje i co czuje. to z mojego punktu widzenia, ale sporo dziewczyn ma podobny gust jesli chodzi o mezczyzn

Gość gość
female20 chodzi o to ze facet musi miec kawalek swojego zycia zeby wlasnie nie byl na kazde skinienie, trzeba miec swoja przestrzen, miejsce na swoje hobby czy cos w tym stylu. ja kiedys tez myslalam ze tajemniczosc to cos fajnego ale teraz powiem ze wazne jest zeby facet byl konkretny i mial swoje zdanie. wazne tez jest by mowil otwarcie czego oczekuje i co czuje. to z mojego punktu widzenia, ale sporo dziewczyn ma podobny gust jesli chodzi o mezczyzn x x no po jakims czasie ta tzw. tajemniczość u faceta zaczyna przeszkadzać i kobieta chce konkretnego gością z konkretnym planem na zycie.

Gość female20
no to zalezy od kobiety i od etapu na jakim sie znajduje, kazda jest inna ale ja na swoim przykladzie powiem ci ze mam 20 lat teraz i mysle przyszlosciowo, tzn rozgladam sie za kandydatem nadajacym sie na meza i cenie sobie wlasnie min. zdecydowanie i konkretnosc, wiesz faceci nie powinni sie bac mowic o swoich uczuciach bo to jest podstawa w zwiazku szczerosc. kobieta lubi tez jak sie onia zabiega, ale tak jak pisalam nie na kazde skinienie, nawet jak sie nudzisz, to na poczatku znajomosci jak sie o nia starasz napisz teraz nie mozesz bo robisz cos innego. najlepiej znajdz jakies hobby wydasz sie jej ciekawszy i bd chciala cie bardziej poznac.

Gość female20
wiesz w tym wieku niektore jeszcze chca sie wyszalec a ja twierdze ze mi wystarczy bycia singlem itd i teraz chce juz sie powoli zaczac ustatkowywac. moze tez byc ze kobieta chce jeszcze sobie poszalec albo poflirtowac tylko albo bez zobowiazan albo jest zainteresowana zwiazkiem normalnie ze chlopak i dziewczyna. ja juz patrze na to w innych kategoriach i tak jak napisalam ze zalezy od kobiety.

Gość gość
Jeszcze bardziej oddalają się kiedy facet nie okazuje uczuć/zainteresowania.

Gość autortematutego
No ok to powiedźcie dlaczego najbardziej na mnie zależało kobietom które były tylko moimi przyjaciółkami lub są to byłe moich znajomych, żadnej nigdy nie powiedziałem komplementu, nie robiłem jakichś złudzeń że chce je poznać, po prostu zawsze normalnie sobie z nimi rozmawiałem na luzie nic więcej i bach po czasie stwierdzały że się zuroczyły/zakochały jedna z nich od 4 lat!!! dusi w sobie uczucie do mnie tyle że nie jest w moim typie. Jak się staram o jakąkolwiek kobietę to znowu wychodzi odwrotnie, ona się przyzwyczaja że ma dobrze i zaczyna to wykorzystywać i mnie olewać, mam pecha? bo nie wiem o co tu chodzi :(

Gość Maec
Nie kobiety. Dziewczęta. Zapewne za młody jesteś żeby zrozumieć bo w naszym wieku to powszechne, sam musiałem długo szukać pewnego optymizmu żeby nie skreślić całej żeńskiej populacji za debilizm. Nie mam się za atrakcyjnego, ale w młodości dziewczyny okazywały mną zainteresowanie wtedy i TYLKO wtedy gdy byłem dla nich oziębły i oschły. Jeśli jakąś poznawałem i starałem się milszy to działało to na nie jak kubeł zimnej wody.

Gość autortematutego
22 lata to dziewczyna? 24 lata też? no chyba nie

Gość gość
A tam gadanie. Na początku może i działa na dziewczyny, gdy ktoś jest dla nich oschły ale później każda chce uczucia,pewności, chce po prostu wiedzieć na czym stoi. Więc nawet i te,które tak za Tobą latają po czasie odpuszcza sobie predzej czy później, bo im zbrzydnie i zmęczą się. I rozejrzą się za kimś innym. Więc owszem jest jak mówisz, tylko do pewnego czasu. W odwrotną stronę też to działa zresztą.

Gość gość
A no i czasem się zdarzy, że oboje zgrają się w czasie i wtedy jest miłość:)

Gość Maec
Tak, drogi autorze. Panie w dzisiejszych czasach wcale nie dorastają szybko, i niekiedy trochę im zajmuje wyjście z okresu księżniczki czy niedojrzałej panny. Kobietą można nazwać niektóre panie przed 23-27 lat, ale nie wszystkie przestały jeszcze być dziewczynami - tymi nie do końca dojrzałymi. Zanim ktoś coś powie, bynajmniej z nami, facetami, nie jest lepiej.