Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luxeng

Eurowizja porazka polakow

Polecane posty

Gość Luxeng

Nic dziwnego, ze nas obsmarowali w gazetach......znow! Nic dziwnego, ze za granica Polki maja opinie dziwek.....skoro nawet rodacy robia z rodaczek k********y poprzez takie wlasnie piosenki I teledyski. Seksistowskie teksty, wymowny teledysk .......I zdziwieni. Tak sie zastanawiam, jakim cudem ta piosenka jest tak popularna w PL. widocznie same Polki uwazaja sie za miesa do ********* bo ze faceci je tak postrzegaja I traktuja, to wiadomo.....a te sie ciesza! Porazka porazka I wstyd! A mysleli ze taka pioseneczka wygrana Eurowizje. Polacy to jednak dno, zero klasy I tylko osmieszyc sie potrafia.

Gość gość
WYJELAS MI TO Z UST!

Gość Luxeng
Az mnie poszarpalo dzisiaj, jak sie dowiedzialam z jaka piosenka wystartowali polacy.......I to jeszcze po angielsku........co za debile!!!

Gość gość
mi piosenka tez sie nie podoba i wcale nie ze wzgledu na teledysk, ale na same dzwieki, ktorych nie rozumiem, ale dobrze zyczylam naszym, skoro juz pojechali na ten konkurs... do stroju dziewczyn nic nie mam, w wielu teledyskach kobiety wystepuja prawie zupelnie rozneglizowane i nikt nie krzyczy... facet udajacy babe z broda jest moralniejszy od naszych dziewczyn? oj chyba nie... w niedobra strone idzie a tolerancja, w bardzo niedobrą, w dziwna i wypaczoną

Gość Luxeng
Nie mowie o samym stroju......bo prawie rozebrana kobieta w tych czasach nikogo nie dziwi ani gorszy (chyba), ale stroj + te seksistowskie teksty robia swoje. I czemu sie potem dziwicie, ze maja nas za podludzi, skoro sami sie tak przedstawiacie !!!!! Co za porazka!!! No to dolali oliwy do ognia.....trzeba bylo sie osmieszyc kolejny raz...