Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani_potwór

Trójkąt obudził we mnie suke

Polecane posty

Gość Pani_potwór

Mialam 19 lat kiedy to pierwszy raz mój chłopak namowil mnie na trojkat. Wybralismy naszego znajomego, bo mielismy zaufanie, na pierwszy raz nie chcieliśmy nikogo z zewnątrz. Wszystko wydarzyło się w moim domu, trochę bylam skrepowana, jego kolega zaczal mnie posuwac, było mi tak dobrze, ze mojemu chłopakowi jeszcze nigdy tak nie o******elam, on takiego orgazmu dostal ze hoho. Z racji ze biore tabletki chłopaki wielokrotnie się we mnie spuszczali. Problem polega na tym, ze mi się tak spodobalo, a bardziej seks z jego kolega, ze teraz ukradkiem się z nim spotykam i się bzykamy. Czuje do niego jakies uczucie, a robie w lozku mu takie rzeczy, których wstydziłam się robic swojemu chłopakowi Uwazajcie na pierwsze trojkaty, to potem może się spobodac, i będziecie szukali innych partnerow!

Gość gość
Pewnie to prowo ale wiem, ze sie zdarza. Jestem bi, mam przyjaciolke les. Bylysmy kiedys razem. Obecna dziewczyne poznala w ten sposob, ze spotkali sie w trojkacie. Pozniej ta dziewczyna zdradzala swojego faceta z nia. Az w koncu odeszla...

Gość gość
To zwykłe k******o seks poza chołpakiem powinnaś być lojalna i kochac się tylko w trójkacie!!!

no właśnie kochać to się można we dwoje, a seks uprawiać w trójkącie :classic_cool:

Gość gość
No to teraz trzeba bedzie cię ... Uśpić! :/