Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

panowie w kieckach przeciez to małorozgarnięci ludzie z którymi ciężko rozmawiać

Polecane posty

Gość gość
Toć to każdy wie, że lekarze są ponad prawem,mogą robić co chcą, na nich rąk nie może podnieśc nikt . Nie ma szans.Nietykalne szumowiny,swięte krowy. Ale kiedyś sprawiedliwość ich dopadnie, nie ta ziemska .

Gość jagoda rozgnieciona
Jagoda akbar.

Gość mówiłam żeby odszedł nie chce
[zgłoś do usunięcia] gość Dzięki za wsparcie, osobo pisząca wyżej. Tak właśnie jest. Molestowanie przez lekarza to jedna z podlejszych sytuacji, jakie można komuś zrobić. Żegnam. 123 :D bardziej niebezpieczni są w ci w sutannach :))) lekarz molestuje? On sie bardziej stresuje .aby przypadkiem nie był posądzony przez takich jak Wy ! super dobrnanoc Odbiegliście od tematu :D coo ks zadowolony :P

Gość gość
Zdechniesz w piekle za wyzywanie Maliny, a jeszcze w życiu doczesnym dotknie cię rak. ______ O, zmiana wyznania? Piekło jest, Boga nie ma? Życie doczesne? Czyli jest życie po śmierci? Zdechniesz w piekle....hmm, w piekle to już w zasadzie egzystują ci co zdechli :-D Mądrości maliny na spirytusie :-D lepiej się zamknij.

Gość jagoda rozgnieciona
Tak twoje życie doczesne się skończy - moje nie. Więc lepiej drżyj gdyż miałam sen o diable i zarezerwował On całe piekło tylko dla mnie. Ja władam piekłem.

Gość gość
A to się zdziwisz.

Gość gość
11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Zdechniesz w piekle za wyzywanie Maliny, a jeszcze w życiu doczesnym dotknie cię rak. O, zmiana wyznania? Piekło jest, Boga nie ma? Życie doczesne? Czyli jest życie po śmierci? Zdechniesz w piekle....hmm, w piekle to już w zasadzie egzystują ci co zdechli smiech.gif Mądrości maliny na spirytusie smiech.gif lepiej się zamknij. a to do kogo słucham! może zacznij myśleć zanim cokolwiek mądrego '''napiszesz,oby ten bełkot nie sprzymierzył sie przeciwko tobie

Gość jagoda rozgnieciona
Jak na razie to ty się dziwisz moją osobą! Ja już wszystko wiem. Jagoda akbar.

Gość gość
Niejednokrotnie pielęgniarka ma dużo większą wiedzę niż lekarz, (lekarzyna nawet pobrać krwi nie umie,choć np w Niemczech lekarze pobierają, ale u nas pielegniarki, i ogolnie one przerastają poziomem wiedzy lekarzy,i zakresem obowiązkow, lekarz praktycznie gowno robi, a zbiera wszystkie profity, a pielęgniarka haruje jak wół i ile zarabia to wiadomo..)

Gość gość
Taa,lekarz sie stresuje,haha, chyba tym że ma za mało na koncie. To raczej ten ks sie stresuje, bo w każdej chwili może byc posądzony, bo jest totalna na nich nagonka,i często są posądzani też niewinnie, a lekarz sie nie ma czym stresowac, on ma ful lajt nawet jak pacjent umiera, to tylko w filamch jest wielkie przejęcie i przezywka.W rzeczywistosci, jemu to rybka. ps nie jestem ksiedzem kretynko :O

Gość gość
Jasne że wielu lekarzy molestuje.Ale o tym nie mówi się głośno.

Gość gość
Malina jest pacjentką, pacjentem i lekarka oraz lekarzem w jednym-oto sztuka.Tak to nawet o Pio nie umiał :D

Gość jagoda rozgnieciona
Jagoda Akbar.

Gość gość
czy ja sie mylę czy on(ona/ ono) gada samo z sobą ? :D Ok nie przeszkadzajmy w tek konwersacji dwoch częsci osobowości malinki

Gość jagoda rozgnieciona
Jutro wszyscy moi fani z kafe marsz do Ikei kupić sobie ładny dywan i będziecie klęczeć na nim rano, w południe i wieczorem i będziecie mówić: "Wyznaję że tylko Jagoda jest jedynym Bogiem, a Malinova jej prorokiem. Jagoda akbar."

Gość gość
Taa,lekarz sie stresuje,haha, chyba tym że ma za mało na koncie. To raczej ten ks sie stresuje, bo w każdej chwili może byc posądzony, bo jest totalna na nich nagonka,i często są posądzani też niewinnie, a lekarz sie nie ma czym stresowac, on ma ful lajt nawet jak pacjent umiera, to tylko w filamch jest wielkie przejęcie i przezywka.W rzeczywistosci, jemu to rybka. ps nie jestem ksiedzem kretynk to np moje , żadnej jagody czy innej maliny [pozzdr ale juz mnie nie ma

Gość gość
Oczywiście,oczywiście że Ty to nie Ty malinko :D To Twoje alter ego hehe, jedno bardziej kretynskie od drugiego

Gość gość
"bardziej niebezpieczni są w ci w sutannach usmiech.gif lekarz molestuje? On sie bardziej stresuje .aby przypadkiem nie był posądzony lapka.gif przez takich jak Wy ! super dobrnanoc Odbiegliście od tematu smiech.gif coo ks zadowolony jezyk.gif" Nie, bardziej niebezpieczni są ci w kitlach. Jak żyję, żaden ksiądz mi nigdy krzywdy nie zrobił, co najwyżej opieprzył w słusznej sprawie dla mojego dobra. Co do lekarzy - owszem, były działania karygodne. Moża dużo pisać.

Gość dzisiaj ksieża gwałca dzieci
dziennikarze TVN u ujawniaja prawdę , cieżką'' jak to żyją panowie w kieckcah w niemalże kazdej plebanii :D przemieniają vodę w vino :D potajemne igraszki z ministrantami, dziećmi :D :D parę groszy wręczy i jazda :D tyłek ma ::classic_cool: ble cóż za świństwo Parafianie zaślepieni w ks :D :P ..nie chcą dopuszczać takich myśli nawet :) oczy by wydrapały naiwe babcie :P to jest dzisiejszy kościół

Gość gość
niech lepiej idą do szpitala popatrzeć czy lekarz nie molestuje pacjentek, bo w każdym ale to kazdym jednym szpitalu lekarze molestują, gwałcą, nie chcą leczyć bez łapówek albo bez macanek, każdy z każdym, od dzieci po starsze kobieciny ich zboczenia nie mają umiaru, jak nie z sobą to z pacjentami, nawet anatomopatolodzy mają skrzywienie zawodowe, strach zostawiać nieboszczka z takim zboczeńcem sam na sam

Gość gość
"Dziennikarze" ekhm TVNu - to mowi wszystko. Nie dziekuje. takiej stacji nie mamy :D :D