Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochanka męża

Polecane posty

Gość gość

Jestem PO, minęło sporo czasu, wszystko się gdzieś rozeszło, zabliźniło, przetrawiłam. No i ją poznałam niedawno, przez przypadek ( koleżanka koleżanki, skojarzyłam dane, okoliczności i ogólnie fakty) W sumie nawet żadna ranka się nie otworzyła bo byłam w szoku tym kto to jest. Spodziewałam się jakiejś ładnej naturalnej kobiety, dużo ładniejszej ode mnie, może nawet jednej z tych solar na zasadzie okazja sie zdarzyła...ale nie spodziewałam sie czegoś takiego. Tym badziej, ze miał zawsze pwodzenie wiec wybrać mogł lepiej hmm. A to normalnie taki słoń w składzie porcelany, taka wsiowa baba, nie za chuda, nie za gruba ale taka wiecie duża, taka niezgrabna..taka Maryna. Porusza się jak słoń trąbalski normalnie jak wyszła z pokoju i nie wiedziałam kim jest to aż się popłakałam ze śmiechu na te jej ruchy. Jak sie zapomni mówi taką gwarą, za bystra też nie jest. Jak cię czasem trąci łokciem bo ja coś rozśmieszny to aż na ścianie się człowiek znajdzie. Zdesperowana strasznia: - e, nie bede się stroić, bo chłopoków nie ma żodnych. - przytulułabym się do kogo, albo do grzonio by się kto przydoł i tak non stop. A gada non stop jak najęta. Szczerze ja bym jej kijem od szczotki nie dotknęła a on....solarę bym prędzej dotknęła i zrozumiała... Szok.

Gość gość
wspolczuje, to musi byc dla Ciebie upokarzające... nie wiem, może to byl gej albo ona po prostu z desperacji robila w łozku wszystko, nawet jakies zboczenia, ktorych Ty jako zona nie chcialas, np. może ona dawala sie posuwac w od\byt, polykała śmiedrzącą spe\rmę twojego ex męża, i dlatego wolał ją od Ciebie, naprawde nie wiem.

Gość wiem co czujesz niestety
Trzymaj sie :)

Gość gość
20.26 tak masz rację. na pewno mąz autorki był gejem a teraz już nie jest :D

Gość gość
byla zona..musiala sobie ulzyc...a jednak to cie dalej męczy hah

Gość gość
To sobie wyobraź jaka musisz być głupia w jakiejś kwestii, jaki musisz mieć brak, że wybrał takie coś, aby to w końcu na chwilę mieć. Ze ci uroda nie pomogła.

Gość Gosciotrup
"..Szczerze ja bym jej kijem od szczotki nie dotknęła .." No widzisz ,a mezus ja roochal jak ta lala :D

Gość gość
A co ja moja uroda, inteligencja itp ma do tego zdarzenia?

Gość gość
Inteligencja? Jaka inteligencja :D

Gość gość
Na pewno nie taka jak twoja.

Gość gość
Inteligentna kobieta zaklada temat ,w ktorym wyzywa sie na kochance ;) ,a teraz puknij sie w leb, slychac echo? :D

Gość gość
Pewnie po angielsku z nia rozmawia:D:D:D

Gość gość
Wcale sie nie wżywam, opisuję sytuację. A inteligentna kobieta wmawia sobie jakieś bzury na forum aby wyżyć się na autorach i każe innym pukac się w łeb ( łeb???) aha. Jak tak widzisz inteligencję...to ja nie mam wiecej pytań.

Gość gość
Ok, po co ja opisujesz?

Gość gość
Po pierwsze nic sobie nie wmawiam :D Po drugie jestes pustakiem ,a oto potwierdzenie mojej tezy : "..jak wyszła z pokoju i nie wiedziałam kim jest to aż się popłakałam ze śmiechu na te jej ruchy. .." "..solarę bym prędzej dotknęła i zrozumiała..." Po trzecie nie dziwie sie ,ze Mezus odszedl :O

Gość gość
na moj gust tez musisz byc maciorką albo taką babą z niewyjściową twarzą:-D Wiesz z Bmw na trabanta rzadko kto schodzi:-D

Gość gość
No tak psychologu rozszyfrowalas mnie :D Mam Ci zaklaskac?

Gość gość
"..Wiesz z Bmw na trabanta rzadko kto schodzi.." ten tekst mnie powalil :D Jak jestes taka z******ta to sobie znajdz normalnego faceta ,a nie placzesz na forum za osranymi portkami Mezusia ;) "minęło sporo czasu, wszystko się gdzieś rozeszło, zabliźniło, przetrawiłam." aha, przetrawilas ,ale nie wysralas :D

Gość gość
cha,cha,cha , nie dziwię sie autorce, bo jak ja zobaczyłam kochankę ex- męza to też się ze śmiechu turlałam. Niestety taka była atrakcyjna, że jak się wszystko wydało to udawał, że jej nie zna. Jeden wart drugiego.

Gość gość
Rescator555 musialo byc lozko ,no przeciez nie uroda i inteligencja :D

Gość gość
naucz sie czytać ze zrozumieniem a potem komentuj i złaski swojej jak już mnie cytujesz to rób to że tak powiem DoKładnie i nie przekręcaj.

Gość gość
No to fajnie, skoro on na taka prostaczke poleciał, to aż śmieszne. Widocznie prymityw. Ja bym się na twoim miejscu obsmiala i znalazła sobie lepszego faceta.

Gość gość
Wiesz nie poznasz co go w niej pociągało. Nie jesteś nim. Jak widać coś jednak w tym było

Gość gość
"..Wiesz z Bmw na trabanta rzadko kto schodzi.." ten tekst mnie powalil smiech.gif Jak jestes taka z******ta to sobie znajdz normalnego faceta ,a nie placzesz na forum za osranymi portkami Mezusia oczko.gif "minęło sporo czasu, wszystko się gdzieś rozeszło, zabliźniło, przetrawiłam." aha, przetrawilas ,ale nie wysralas smiech.gif xx To są odpowiedzi typowego, prymitywnego pustaka - zapewne jakieś paszteciary, zapchaj dziury, którą chciał jedynie żonaty facet na jeden raz i to tylko wtedy, gdy był pijany :D:D

Gość wez sie nie przejmuj
glupimy komentarzami dzieciakow co nic w zyciu nie przezyly. A to co czujesz jest zupelnie normalne.

Gość gość
jakąś paskudną lafiryndę ostro zabolał ten temat, więc się zaczęła wyżywać na autorce. pewnie jest taka sama jak ta opisana była kochanka. :D

Gość gość
Wiesz, nigdzie nie napisałam że jestem z******ta i boska wiec jeśli ktoś takie coś widzi, a potem na podstawie tych oamamów mnie obraża to nawet nie ma o czym dyskutować z taką osobą, bo to ktoś, kto lubi się powyzywac na forum,

Gość gość
A miała wszystkie zeby? Bo wiejskie dziewczęta w 21 wieku mają braki w uzębieniu.