Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy taki sms dojdzie?

Polecane posty

Gość gość

pytam tutaj, bo wiem że tu siedzi zawsze wiele osób. otóż mam jedną osobę omyłkowo zapisaną w komórce tak, że jej nr telefonu na komórkę wylądował w polu "numer domowy" czyli stacjonarny. Co więcej numer ten zapisał mi się bez +48 z przodu. swego czasu wysłałam tej osobie kilka dość ostrych sms-ów, jako że to kobieta która najwyraźniej próbowała mi mężczyznę poderwać ;) po mojej serii sms-ów do niej nigdy nie dostałam odpowiedzi (myślałam że albo ona się boi, albo jest tak bezczelna, że nawet nie odpowie na moje uwagi.) - czy sądzicie, że takie sms-y mogły do niej po prostu nie dotrzeć ?

Gość gość
to mozliwe bo bez 48 nie dochodzą mi też

Gość gość
zależy chyba jaka to sięć

Gość gość
sprawdziłam - nie dojdzie :)

Gość gość
nie umiesz edytowac zapisu? Dodac tego +48. To chyba nie takie trudne?no chyba,ze masz 2 lata. I co za roznica jak masz zapisany,komorka czy domowy? Mozesz miec wpisany nawet jako gołab pocztowy i tak sms wyslesz. Chociaz to tez mozesz edytowac.a jak nie umiesz to wykasuj z ksiazki i zapisz jeszcze raz. Tez mi problem. A swoja droga,wypisywac wulgarne smsy... Slabe. Jak taka odwazna jestes przez sms,to czemu nie zadzwonisz ?