Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

pytanie do katolik贸w

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
idz juz spac pseudo ateisto bez podstawowej wiedzy o Bogu. Zal mi ciebie. Wypowiadasz sie na tematy o ktorych pojecia nie masz.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Dowod? To nie szatan Ci臋 stworzy艂 Ale B贸g :) Bys 偶y艂 odczuwa艂 i kochac mog艂 :)

Udost臋pnij ten post

Dowod? To nie szatan Ci臋 stworzy艂 Ale B贸g Bys 偶y艂 odczuwa艂 i kochac mog艂 x to 偶aden dow贸d katolu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ka偶dego ateiste Bog szczegolnie kocha bo za zb艂adzonymi owieczkami szlocha.... Da艂 Ci serce do kochania a nie do pow膮tpiewania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
cloude no i czemu wyzywasz od katoli glupi 膰woku ? myslisz ze jestes najmadrzejszy ? jestes ignorantem. Ty jestes wytworem mojego mozgu bo nigdzy cie nie widzialem. Nie istniejesz.

Udost臋pnij ten post

Ty jestes wytworem mojego mozgu bo nigdzy cie nie widzialem. Nie istniejesz. x czyli jestem Bogiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zalosny jestes.

Udost臋pnij ten post

Mi艂ych sn贸w Staszku. :D Ja si臋 spa膰 nie wybieram, je艣li macie jakoe艣 pytania do Staszka to odpowiem za niego. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dowodu co poruszy serce Twe da Ci Bog kiedy Zechce pami臋taj wtedy, 偶e Jego Mi艂osierdzie jest ogromne Kiedys przyjdziesz do niego jak ja na kolanach i zobaczysz w Nim swojego Pan On Ci臋 przytuli i Powie Ci 偶e On zawsze wiedzia艂, 偶e Ty nie jeste艣 z艂y i 偶e Kocha Ci臋 bo jeste艣 dla niego bardzo cenny On Stworzy艂 Ci臋 z mi艂o艣ci i do 偶ycia w Raju z Nim w wiecznej mi艂o艣ci a nie do zlych czynow i grzeszno艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dowodu co poruszy serce Twe da Ci Bog kiedy On Zechce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale tutaj panuje nuda, fubuuuu jeste艣 ze stali, dzie艅 w dzie艅, k****, i do tego nie zafiksowa艂e艣 jeszcze jak ta 艣winia, tzn jeste艣 j******y ale nie m臋czysz bu艂y

Udost臋pnij ten post

autorze, a sk膮d wiesz, 偶e On nie reaguje? mo偶e gdyby nie reagowa艂 na 艣wiecie by艂oby jeszcze gorzej? cierpienie jest konsekwencj膮 wygnania z raju.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pami臋taj, 偶e Jego Mi艂osierdzie jest ogromne Kiedys przyjdziesz do niego jak ja ze skruszonym sercem i na kolanach to zobaczysz w Nim swojego Pana On Ci臋 przytuli i Powie Ci, 偶e On zawsze wiedzia艂, 偶e Ty nie jeste艣 z艂y bo On pami臋ta gdy gdy dobr膮 dusz臋 Dawa艂 Ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
serio wierzysz w jakie艣 wygnanie z raju?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Serio wierze w wygnanie z Raju bo w贸wczas - wszyscy mamy szans臋 na 偶ycie na wieczno艣膰 po 艣mierci w Raju - w Jego Mi艂o艣ci Raj to jest nasze naturalne dziedzictwo Jakie Da艂 nam B贸g Stwarzaj膮c Nas Nie zgubmy tej szansy na wieczno艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szatan robi wszystko by nas omamia膰 i zwodzi膰 by nasze dusze do piekla zaciagn膮c

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobranoc :) to pisa艂am - ja wojujaca katoliczka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ka偶dy niesie sw贸j krzy偶, czyli swoje cierpienie, kt贸re jest konsekwencj膮 grzechu pierworodnego. B贸g nikomu nie daje wi臋cej, ni偶 ta osoba mo偶e znie艣膰. Poza tym istnieje jeszcze Szatan, kt贸ry namawia ludzi do podejmowania z艂ych decyzji. Ka偶dy ma swoj膮 drog臋 do przej艣cia, nie wiadomo dlaczego akurat tak膮; wiadomo jednak, 偶e 偶adne cierpienie nie jest bez sensu.

Udost臋pnij ten post