Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

EUROwybory: Glosujecie na KNP albo Ruch Narodowy?

Polecane posty

Gość gość

Waham sie co wybrac. Ale jedno jest pewne innej opcji niz KNP albo RN obecnie nie ma. Na pewno nie warto glosowac na te same nieudolne osoby, ktore sa przy korycie tyle lat... Potrzebna jest mlodosc i swiezosc w Europie... A do tego trzeba przywrocic zasady i wartosci na ktorych fundament Europy opieral sie od wiekow. Obecnie Europa upada... A UE zajmuje sie glupotami jak zakazywaie wedzenia i inne p*****ly, promowanie dziwactwa. Tak nie moze byc!

Gość Twoja kotka psotkaa
Na Adamka

Gość gość
Adamek nie ma zbytnio pojecia o polityce... Ogolnie glosowanie na celebrytow,sportowcow mija sie z celem...

Gość gość
Wybiram PiS - prawdziwa partie

Gość gość
ja glosuje na ******arodowy - tez prawdziwa partie. Ci ludzie dobrze mowia - 100proc. to co mysle. A Pan Kaczynski i spolka z wieloma rzeczami niestety glosno sie niewypowiada bo boi sie reakcji i utraty jakiego grona wyborcow. Glosowanie na PiS to ryzyko. Teraz mozna zaglosowac na ludzi pis a za jakis czas oni wyladuja w po jak np pan kaminski... O nie... Trzeba nowych ludzi, trzeba rozwalic obecna koncepcje UE. Trzeba Europy wolnych,silnych narodow. Ja glosuje na RN ale KNP tez ok i ma sondazowe szanse :)

Gość gość
Za ile? Dajesz 2tysiaki zaglosoje. I naczej piertole cale te bande zlodziei i cale te komiczne wybory:-)

Gość gość
R*****arodowy i banda zlodziei? Hahaha .... Polecam zapoznac sie z ta formacja. Banda zlodziei to ci co od 20kilku lat siedza przy korycie, okroglostolowy zatwardzialy uklad

Gość gość
hmmm..Kafe ma cenzure na pelna nazwe RN? :D

Gość gość
Ja mogę bzyknąć tego z RN :D

Gość gość
to ty pewnie od palikotlow :D?

ja na knp, mimo że nie jestem konserwatystką. po prostu uważam, że k***in postawi ten kraj na nogi, jeśli chodzi o kwestie ekonomiczne.

Gość gość
Do sejmu zagłosuje na PiS, ale do europarlamentu Nowa Prawica albo RN to idealny wybór! Trzeba zacząć zmiany w UE od środka. W całej europie w sondażach coraz więcej 'eurosceptyków' przekracza próg. Szacuje się że będzie możę juz nawet ok 200 antyunijnych parlamentażystów w Brukseli i o to chodzi! Czas na zmianę tego co wyprawiają czerwoni decydenciw UE! Koniec z dziwnymi zakazami, nakazami, homopropagandą i setkami innych hipokryzji jakie funduje unia. Czas na Europę Ojczyzn i powrót do korzeni - czasów świetności Starego Kontynentu.

Gość gość
hmm niezła opcja ten RN

Gość gość
knp!

Gość gość
tylko Palikot i Twój Rów upss przepraszam Twój Ruch

Gość gość
Głosowanie na eurosceptyka w wyborach do europarlamentu zupełnie mija się z celem. Co on tam ma robić? Jak odpowiedziała jedna kandydatka: eee, następne. I miała tyle racji, że w PE nie ma zajęcia dla uczciwego eurosceptyka. Jesteś przeciwnikiem obecności Polski w UE? A może przeciwnikiem interwencjonizmu unijnego w Polsce? Wybierz eurosceptyków do władz polskich, niech dążą do wystąpienia z UE.

Gość gość
obowiązkiem każdego Polaka jest obalenie unii, bo to nowy komunizm nie ma się czemu zresztą dziwić patrząc na skład Komisji Europejskiej, czyli jakby rządu, organu nie wybieranego demokratycznie są tam sami komuniści, maoiści czy trockiści, ludzie pogardzający innymi ludźmi, zniewalający doktryną neobolszewicką społeczeństwa, promujący głupotę i absurd oraz demoralizację, nie wspominając o ogromnym marnowaniu pracy, dorobku i majątku poddanych zamieszkujących europę

Gość gość
na to bydło z rychu narodowego oraz tego psychola z knp chcesz głosować ? zabić cię powinni

Gość fotel
będę właśnie głosował na którąś z tych partii.tamte świnie się już nachapały przez tyle lat.jednak wydaje mi się że nie mają zbyt wielkiego poparcia bo nie istnieją w mediach.dziennikarzom, "celebrytom" i ich szefom odpowiada bagienko w którym się pławią i nie chcą żadnych zmian.

Gość gość
Mamy wolne media i jak zarówno KNP jak i RN mają swoje własne media. Chcesz, żeby było ich więcej: załóż gazetę za swoje pieniądze i promuj w nich za co tylko chcesz. Panie liberale gospodarczy.

Gość fotel
tak jak sklepik osiedlowy nie wygra z hipermarketem,tak "założone przeze mnie media do promowania KNP czy RN " nie przebiją się przez bogaty,ugruntowany powiązaniami biznesowo-politycznymi układ rządzący tym krajem.a w polsce żadne media nie są wolne ,właściciele każdego z nich siedzą w czyjejś kieszeni ,lub rozgrywają własne polityczne gierki.

Gość gość
No ale dlaczego np. Adam Michnik czy Zygmunt Solorz czy Jerzy Urban mają swoje osobiste, prywatne pieniądze inwestować w promocję KNP czy RN, skoro po prostu nie chcą? Jak można mieć o to do nich pretensje? To mało liberalne podejście do gospodarki. BTW: wiele małych sklepików nieźle funkcjonuje obok dużych marketów. Mają inny target.

Gość gość
nie dość, że dzisiejsze partie parlamentarne nie są moim przedstawicielem, bo nie popieram kradzieży i demoralizacji to JA ich sponsoruję z podatków -> finansowanie z budżetu partii parlamentarnych, to jeszcze telewizja tzw.publiczna jest finansowana z moich pieniędzy,a to tuba propagandowa uniobolszewików i tutejszego lewactwa z parlamentu! gdzie tu sprawiedliwość?! jeeebać taką "demokrację"!

Gość gość
Tak i przez to wzmocnić de fakto Platforme ? Trzeba wybrać mniejsze zlo i głosować na PiS .Tylko oni mogą odsunąć platformę która zrobiła tyle zła w Polsce

Gość gość
akurat uważam ,że pisiaki to większe zło, z ich bolszewickimi pomysłami i zacięciem, ale ja nie chcę wybierać , bo jedni są gorsi od drugich trzeba postawić tym razem na ugrupowania radykalne, czyli KNP albo RN, żeby tym pasożytom zrobiło się ciepło pod tyłkiem i nie myślały,że mają monopol na władzuchnę w tym nieszczęśliwym kraju

Gość gość
W Polsce jest mnóstwo nieparlamentarnych partii, z młodymi ludźmi, którzy jeszcze nie zdążyli zdobyć niesławy swoją działalnością polityczną, ze świeżymi pomysłami itd. Narodowcy nie są jedyną alternatywą.

Gość gość
A jakie to bolszewickie pomysly mają "pisiaki " ? Nałożenie podatków na markety i banki ? Czy może nie zamykanie polskich kopalń ? Moze nie sluchanie ślepo Brukseli i Angeli Merkel ? TO są bolszewickie pomysły ?

Gość gość
Tylko KNP albo RN

Gość gość
Donalinho i Kaczor to jedna drużyna. 100% że po wyborach się połączą, albo zmontują koalicję. Ta ich walka to ściema dla gawiedzi. Na Ukrainie obie partie pyskowały za UE.