Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

EUROwybory: Glosujecie na KNP albo Ruch Narodowy?

Polecane posty

Gość gość
Pierwsze co mi przychodzi do głowy: mundurki szkolne.

Gość gość
no właśnie takie bolszewickie pomysły :) musisz być wyjątkowym ekonomicznym matołem, jeśli nie wiesz,że markety i banki natychmiast przełożą podwyżkę podatków na swoich klientów, bo tak to działa a kogo to obciąży najmocniej, ano najbiedniejszych, bo kulczyki w biedronce zakupów nie robią, a i emerytów, bo to grupa, która w bankach ma największą ekspozycję, ale i wszystkich pozostałych , których rządy zmusiły do rozliczania się bezgotówkowego

Gość gość
jak mam dopłacać do pasożytów związkowców i mafii węglowej ze spółek węglowych w kopalniach to już wolę tańszy węgiel z australii,albo z rosji czy ukrainy (uwaga: tańszy prąd!) :D

Gość gość
Ja nie mogę, pełna nazwa RN, jak i nazwisko K***ina-Mikkego jest cenzurowane :D

Gość gość
Viktor Orban nałożył na markety i banki podatki .I nic się nie stalo .Płacą .I kto tu jest ekonomicznym matolem ? :-)

Gość gość
W spółkach węglowych jest pełno prezesów z nomenklatury PO .

Gość gość
ja glosuje na Palikota, to samo co KNP tylko bez zbednej idiocizny

Gość gość
KNP jest nawiedzone, a RN to lizod**y Putina.

Gość gość
A mnie przychodzi rewolucyjny pomysł koniobijcy Kaczyńskiego z jego BILIONEM na "inwestycje państwowe" wydrenowanym uprzednio z polskiej gospodarki. To gospodarczy samobójca i żaden zdroworozsądkowy przedsiębiorca a i podatnik nie powinien na tą bandę leninowców głosować.Bo to się może tylko i wyłącznie źle skończyć.

Gość gość
Ja tam zagłosuję na Polskę Razem.

Gość gość
PR może być, ale są za mało radykalni jak dla mnie. Tu potrzebna jest całkowita zmiana sposobu myślenia i działania, bo niewiele czasu zostało.

Gość gość
Mam swoją firmę i z całym przekonaniem glosuje na PiS .:-)

Gość gość
Wszystko mogę zrozumieć ale jak można głosować na Palikota ???

Gość gość
a ja chcę założyć firmę i zrobię to w UK :)

Gość Conchita Psikutas
żeby głosować na palikuca trzeba mieć nieźle nasrane w garnek taka moja opinia

Gość gość
Conchita Psik***s - Żeby głosować na Palikota trzeba być babą z brodą :D

Gość gość
Im bardziej platfusy straszą pisem tym bardziej utwierdzaja mnie by glosowac na PiS.

Gość gość
Tylko KNP I RN! MIałem głosować na KNP ale chyba dam swój głos RN bo KNP zdaje sie że już raczej wejdzie do europarlamentu co cieszy :) a RN musi podciągnąć. Marzy mi się KNP i RN w Brukseli. Rozwalić złodziejstwo!

Gość gość
Głosy na SP i PR to głosy zmarnowane! Głosujcie na KNP i RN! PR jak już widziałbym w sejmie polskim, a nie w Europie, tam są potrzebni bardziej radykalni jak KNP i RN.

Gość gość
Glosy na KNP , RN , SP i Gowina to glosy zmarnowane.Oni nie odsuna oszustow i przekretaczy z PO . Tylko PiS może to zrobić

Gość gość
Kolego wyzej RN chce obalic i wywalic cala bande okroglostolowa!

Gość gość
RN RN RN RN !!!!!!!!

"Tak i przez to wzmocnić de fakto Platforme ? Trzeba wybrać mniejsze zlo i głosować na PiS .Tylko oni mogą odsunąć platformę która zrobiła tyle zła w Polsce" xxx g***o prawda, ignorancie. pis swoim socjalem rozwali budżet tego kraju w trymiga. kaczyński jest bardziej populistyczny niż tusk, to i łatwiej mu złapać prostych wyborców

Gość gość
No jakoś dziwne ze gdy PiS był u władzy budżet byl o wiele lepszy niż dziś .Nic PiS nie rozwalił i gospodarka była w lepszym stanie .

Gość gość
nouvelle95,PiS jest socjalny jak wszyscy z całej pookroglostolowej bandy, ale to PiS najbardziej obniżył podatki z całej tej bandy,

Gość gość
to za PiS złotówka w stosunku do Euro stała najmocniej.To za PiS gospodarka poszla w góre.

Gość gość
I szła do góry jeszcze jakiś czas jak PO doszlo do wladzy i potem sie chwalil osiagnieciami PiSu. Tusek i cała świta PełO rzekomo taka liberalna najbardziej podniosła podatki, nie obniżyła nic! To jest najgorszy rząd po 89r.

Ja normalnie popieram do sejmu i będę popierał PiS bo głosy na SP czy Gowinistów to głosy zmarnowane to głosy sprzyjające PełO i taka jest prawda, ale do Europarlamentu są ludzie gwarantujący walkę o RADYKALNĄ zmiane i przywrócenie normalności bo jeszcze to co robi polski rząd to jest pikuś w porównaniu co robi ta banda w Brukseli!

To jest karygodne, same absurdalne pomysły, promowanie dziwactwa, teraz jeszcze zakaz wędzenia który obejmie nasz kraj, obejmie bo takich mamy europarlamentarzystów z partii pookrogłostołowych że o nas nie zadbali!