Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

EUROwybory: Glosujecie na KNP albo Ruch Narodowy?

Polecane posty

PO, PIS SLD PALIKOTY, PSL, SP , PR ci ludzie nic nie zrobią ! Oni popieraja obecny zły kształt UE. Kształt ktory trzeba zniszczyć!

Trzeba przywrócić dawne wartości europejskie, trzeba nam Europy Ojczyzn! To gwarantuje tylko RN i KNP !!!

I nie mówcie że głos na nich to głos przeciwko PiS.Może w sejmie, ale nie do Europarlamentu. Jeśli nie godzimy się na obecny kształt Unii to potrzebujemy ludzi z RN i KNP w Brukseli!

I jeszcze do głosujących na PiS: Ile tu już było ludzi w PiS na których głosowaliśmy a potem okazywali się zdrajcami jak Kluzik-Rostkowska, Kamiński, Marcinkiewicz i jeszcze paru. Dziś oddacie na jakiegoś głos, a za 2 lata on bedzie paradował pod szyldem PO. P.S.: SORKI ŻE ODDZIELNYCH POSTACH ALE UZNAWAŁO ZA SPAM :/

Gość gość
Dokłądnie tak jak wyżej. Trzeba głosować na RN i KNP jesli chcemy realnej zmiany kierunku upadłosci wartosci europejskich a w takim kierunku idzie obecnie UE w ktorej europalamentażyśc***isu, PO itd byli juz dawno. TRZEBA NAM KNP i RN!

Gość gość
PiS i PO nic,albo niewiele różni, wystarczy się zorientować jak głosowały w Sejmie w kardynalnych dla kraju sprawach, nie jakiś d**erelach lansowanych w sprzedajnych merdiach tefauenach itp. W 90% te partie głosowały TAK SAMO! Kaczyński chce armii europejskiej, to już by nam całkowicie de facto odebrało autonomię wobec Brukseli, bowiem de jure już takiej nie mamy po ratyfikacji także przez PiS(!!!) i podpisaniu Traktatu Lizbońskiego przez socjalistę nieboszczyka Lecha Kaczyńskiego.

Gość gość
Te rozwrzeszczane w pdeudopatroityzmie urwy z pis albo złodzieje z po 25 latz ezmianą szyldów partyjnych wycierają tyłki po rządowych i parlamentarnych posadach a nie mogą zreformować tak podstawowej rzeczy w państwie jak sądy.Dzisiaj słyszę,że państwo zniszczyło człowieka i jego firmę i 14 lat w sądzie polskim czekał na sprawiedliwość!!! Państwo nie może działać bez tak podstawowej działalności jak sprawny, uczciwy, bez nacisków politycznych sąd! Działalność tej V kolumny polega tylko i wyłącznie na rozy****iu Polski na części. Czy wy ludzie już jesteście takimi niereformowalnymi idiotami i tego nie widzicie?

Gość gość
KNP przekroczy spokojnie 5% wiec zagłosuje na RN :)

Gość gość
Widzieliscie kongres RN na YouTube? Świetni ludzie. Mają mój głos

Gość gość
up! Zagłosuje na tych Narodowcow :) przekonaliscie mnie

Gość gość
Ja głosuje na KNP i wiele moich znajomych również, inni na RN. Myślę że KNP może nawet wygrać wśród młodych

Gość lanser
jesli wpiszesz sie 10 razy to nie oznacza ze 10 osob zaglosuje na faszystow wiec oszczedz sobei pisania tych dyrdymalow.

Gość gość
nastepny/a co nie zna definicji faszyzmu....

Gość gość
Głosujcie na wynalazki to przez to PO bedzie dalej lody kręcić .Tylko PiS ich może przegnac

Gość gość
A ja wciąż chcę bzyknąć tego z RN :D

Gość gość
Tylko PO !!!!!

Gość gość
Ja na ******arodowy, nie cierpię lewactwa tak samo jak Mikke ale nawet jak dla mnie to ma on trochę zbyt radykalne poglądy w niektórych kwestiach.

Gość gość
Jak można być takim naiwnym i chcieć głosować jeszcze na PO ! Tusk wykonuje rozkazy Merkel jak szeregowiec.Ona mu coś każe on to wykonuje .Jak odezwał sie o ceny gazu pouczyla go jak ucznia a on skulil uszy.Jedynym programem PO jest zwalczanie PiSu .Co oni biedni by robili gdyby PiS zniknął ? Taki maja POmysl na Polskę .

Gość gość
nie wiem jak mozna popierac PO :/

Gość gość
Spokojnie głosuję na RN

Gość gość
A ja nie wiem jak i po co głosować na wymienione ugrupowania w wyborach do PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO. To nie ma najmniejszego sensu, jeśli chcesz wierzyć, że posłowie będą chcieli realizować program tychże partii. :) Wiecie co to jest PE i czym się zajmuje? Wiecie czym się tam zajmują posłowie? Nad czym głosują? Wprowadzony tam polityk-eurosceptyk albo będzie hipokrytą, siedzącym tam dla forsy, albo będzie cały czas wstrzymywał się od głosu. W jednym i drugim przypadku jego obecność tam nie ma sensu. Jeśli popierasz te ugrupowania, to o wiele lepiej zrobisz "obsadzając' je we władzach samorządowych i w polskim parlamencie.

Gość gość
spokojnie, najpierw Burdel Europejski, potem polski taka kolejność :)

Gość gość
:) No ciekawe jak. Umieram z ciekawości.

Gość gość
@gość z 19:00 co tym gadasz. Po tych wyborach może nawet ok 25% europalamentażystów być uniosceptyczna. W całej europie co raz więcej eurosceptyków ma szanse wg wszelkich sondaży. Tak jak mówisz UE ustala głupoty i trzeba zniszczycv to od środka! Teraz 25% a w nastepwnych wyborach 50, potem 75% i zniszczymy obecny kształt UE!

Gość gość
Ale jak z perspektywy europosła "rozwalić burdel od środka"? Eurosceptycy zdobędą większość i rozwiążą Unię Europejską? A może będą walczyć z "ustalaniem głupot"? W jaki sposób? Powiedzmy, że PE głosuje nad słynną sprawą ślimaka, który jest rybą w UE. Poseł ma 3 możliwości: a) zagłosować za (poprzeć głupotę) b) zagłosować przeciw (popierając status quo, a więc popierając tym samym interwencjonizm unijny) c) wstrzymać się od głosu. I tylko wtedy postepuje zgodnie ze swoimi eurosceptycznymi przekonaniami. Ale obecność takiego posła w strukturach PE nie ma sensu.

Gość gość
JANUSZ KO RWIN MIKKE i jego partia NOWA PRAWICA MA JUŻ 10% ! Wejdzie na Fb janusza albo w necie poszukacjie strona wybory eu zakladka home

Gość gość
tylko KNP

Gość hera koka hasz lsd
nienide na żadne wybory, nie będę darmozjadom kabzy nabijała :classic_cool:

Gość gość
w zyciu na K***ina nie bede glosowac ! ani na Palikota dwoch debili totalnych debili ! jedynym madrze mowiacym facetem jest Kurski ale partie jaka prezentuje no coz ...do bani