Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma ubitych dzieci

Polecane posty

Gość gość
moja kuzynka ma widoczną nadwagę ale ma chorą tarczycę są sooby ktore tez twierdza ze jesli kobieta przytyje w ciazy 20kg to oznacza ze sie obzerala,ja przytylam 21 i w kolejnej 24 a jadlam normalnie i jeszcze anemie mialam ciagle :D zatrzymywalam wodę po prostu :D

Gość gość
oj tak, wszystkie obecne dzieci są chore, wszystkie mają chorą tarczycę i Bóg jeden wie co jeszcze przyjrzyjcie się dobrze tym wszystkim chorym dzieciom w McDonaldzie

Gość gość
gosciu z 13:10 60kg/174cm i rozmiar 40??? Ty chyba raczysz zartowac. Ja mam 164 cm wzrostu i przy wadze 58kg musialam spodnie w rozmiarze 32 na stoisku dzieciecym kupowac, bo wieksze rozmiary moglam bez rozpinania guzika sciagnac. No ale jak to mowia, kg miesa to nie to samo co kg tluszczu...

Gość gość
piszę o dzieciach a nie o kobietach z chorą tarczycą i cukrzycą ciążową znów bredzicie bez sensu wiem też jakie przyzwyczajenia mają obecnie dzieci, większość pije wyłącznie soki, wpieprza frytki i spędza czas w domu przed kompem a wy mi tu chrzanicie o chorobach metabolicznych

Gość gość
oszukujcie się nadal że wasze dzieci są nabite a nie otyłe możecie żyć w świecie iluzji ale one i tak wyglądają jak trolle 10letnie dzieci z cellulitem, chłopcy z widocznym biustem z tłuszczu i oponami...... ostatnio widziałam kilkuletnią dziewczynkę w leginsach....prawie pękały na niej w szwach

Gość gość
. Ja mam 164 cm wzrostu i przy wadze 58kg musialam spodnie w rozmiarze 32 na stoisku dzieciecym kupowac, Chyba na targu z ubrankami dla pulpetów, zarty jakies

Gość gość
gość oj tak, wszystkie obecne dzieci są chore, wszystkie mają chorą tarczycę i Bóg jeden wie co jeszcze przyjrzyjcie się dobrze tym wszystkim chorym dzieciom w McDonaldzie *** Nikt nie mowi,ze wszystkie otyle dzieci sa chore,ale wkurza mnie to gadanie gdy widzicie otyle dziecko to zaraz,ze obzera sie slodyczami i fast foodami,a wcale tak nie musi byc.Otylosc nie koniecznie musi wiazac sie z obzarstwem.No ale znajac kafe to tego tu nikt nie zrozumie...

Gość gość
ja nie mialam cukrzycy ciezarnych zatrzymanie wody to wody a nie cukrzyca,cukier mialam prawidlowy :D sa tez chore grube dzieci,znam osobiscie akurat jedno a córa szwagierki ma 39 kg w wieku 9,5 :D jej brat 32 w wieku 11,5 :D ale ona jest z nadwagą,duzo je,mało się rusza i ma sporo tłuszczu :D czasami jak widze gruba mamę widzę normalne lub szczuple dziecko,widuję też mamy grube i dzieci grube i nie twierdze ze źle karmione a jak widzę grube dziecko z cocacolą w ręce i cheetosami w ręce to wiadomo od czego jest grube w mc donaldsie tez z dzieckiem bywam :D a czy te same dzieci ktore wg ciebie sa na fast foofach mają wypisane na twarzy-JEM tu codziennie raz na jakiś czas nie zaszkodzi,mój na frytki chodzi do maca :D

Gość gość
a ja znam kilka nabitych osob. mam taka jedna koleznke - ma duzo miesni, duzy biust, spore biodra, ale w kostiumie nie robi wrazenia, jakby to byl tluszcz, bo ma sprezyste cialo. rozmiar przypuszczam, ze nosi 40 przy wzroscie ok. 165 cm i nie wyglada grubo.

Gość gość
No dokladnie,mozna miec miesnie a ni9e tluszcz i wtedy wlasnie o takich osobach mowi sie,ze sa nabite,gdy tluszcz sie wylewa to juz jest otylosc.

Gość gość
no to ja mam mięśniaka bo faktycznie ma mięśnie,ma spore uda jak an dziecko w swoim wieku ale są twarde a nie jak galareta a jak go podnoszę mam wrażenie że tonę dźwigam :D mój w wieku 7 miesięcy ważył 10kg to niektóre ponad roczne dzieci tyle ważą :D

Gość gość
zawsze sie znajdzie jakaś "madrala" która zostanie potem ze swoimi teoriami powalona hehe

Gość gość
Syn 22 m-ce waga prawie 12 kg przy 87 cm i jest chudy.

Gość gość
przy wzroście 160 to 53 kg to jest dużo. Ja waze 50 i wyglądam grubo. Zawsze wazylam 43 Kg.. ... Może jeszcze wydawało ci się, że te szpotawe kolana i płaska dupa sa atrakcyjne?

Gość gość
Ale coś w tym chyba jest,że dwie osoby o takich samych wymiarach(wzrost,waga)mogą rożnie wyglądać.Ja będąc w 3ciąży na starcie ważyłam 86kg :-(,tak,wiem,to stanowczo za dużo...ale jak poszłam na wizytę i pielęgniarka poprosiła,abym odczytała waggę,powiedziała,że chyba 68kg,ale jak sama doszła do wagi to uwierzyć nie mogła i że w życiu by nie pomyślała,że tyle ważę :-P ,a naprawdę wiele kobiet przewinęło się przez gabinet.Myślę,że z dziećmi jest podobnie,bo na wagę składa się wiele czynników,nie sam tłuszcz

Gość gość
ja nigdy tyłka nie miałam płaskiego a biust nieczego sobie a reszta szczupła hehe wszyscy zartują że jak mi się coś odkłada to w biust :D hehe no ale ja mam 178 i inaczej to wygląda niż u niskiej osoby a moja najniższa waga to była 54 i chudzinką byłam :)

Gość gość
to wyobraź sobie mnie ztymi 24kilogramami na plusie,każdy mi mówił łącznie z lekarzem że nie widać tego po mnie

Gość gość
ja mam 160 cm/48kg i gdybym ważyła powyżej 50 kg czułabym się źle :P w ciąży "przytyłam" niecałe 11 kg i tak położne pytały przy przyjęciu czy ja coś w ogóle przybrałam na wadze bo chudo wyglądam ;) hehe gdyby tycie rozkaładało się równomiernie to byłoby fajnie,a tak niestety nie jest.Mam koleżankę 170cm od pasa w górę chuda,ale biodra i nogi ma bardzo masywne,że kostek nie widać

Gość gość
14:17, 54 kg przy 178 to jest wychudzenie. ciekawe wiec, jaki moglas miec przy tym biust albo tylek??? mam kolezanke o poodbnych do ciebie parametrach i moj maz zawsze mowi, ze ona wyglada jakby sie zlamac miala... bo rece jak patyki, nogi jak patyki (uda i lydki prawie tej samej grubosci), cycki a i tylek jak u chlopca. a grupa nie jestem bo nosze rozmiar 34/36, wiec moj maz grubasow nie lubi. ty kobieto z taka waga jestes chora :(.

Gość gość
gościu z 14:27 wymyślam sobie wiesz tylko nie wiem po co :D płaskiego tyłka nigdy nie miałam a biust mam cały czas,mam miseczkę C,teraz D ja też nigdy nie miałam tej samej grubości łydki co uda,proporcje zawsze miałam i mam normalne :) A co ma waga do choroby ? morfologię mam ok,inne wyniki tez to na co choruje ? hehe wtedy akurat schudłam z powodu silnej 2 tygodniowej migreny a tak moja stała waga to 58-59kg w kolejnej ciąży zaczynałam od 56 przy synu czyli w pierwszej od 59kg Zdrowa jestem jak nie wiem :D

Gość gość
a jeszcze jedno,oglądałaś TopModel ? ja tak i zawsze pytali o wzrost i wagę i czasami nie wierzyłam że tak dobrze wyglądają przy ledwo 50kg :D

Gość gość
ja oglądałam :P no faktycznie takie wysokie z taką niską wagą ale niektóre wyglądały jak same kości :D

Gość gość
Nie ma ubitych dzieci-Gdy przeczytalam temat watku nie zagladajac tu jeszcze myslalam,ze chodzi o to,ze nie ma na swiecie zabitych dzieci,serio takie pierwsze skojarzenie

Gość gość
gosciu z 14:00 a co to jest targ z ubrankami??? Bo tu gdzie ja zyje na targu to sie owoce i warzywa kupuje ;-) Jak juz pisalam, kolezanka z pracy przy moim wzroscie i tej samej wadze wyglada grubo i jest zwalista jak Hagrid, a ja wygladam jakbym miala niedowage. W pracy dostajemy firmowe "uniformy", dla kolezanki musieli zamowic wielkie spodnie z meskiej rozmiarowki, a na mnie najmniejsze byly za duze i musialam na dziale dzieciecym kupowac (prywatnie tez mi sie zdaza). Nikt w pracy nie wierzyl, ze moge tak anemicznie wygladac, poki sie nie dalam zwazyc (mamy wage do wazenia pacjentow, ktora naturalnie trzeba czasem skontrolowac). Obecnie w ostatnim tyg. ciazy waze 81kg (!!!) i zbieram (przy moim wzroscie) komplementy, ze "tak malo przytylam" i "nadal taka szczuplutka jestem", mam wlasnie na sobie ciazowe jeansy z esprita, rozmiar 36 i sa luzne na pupie, a na brzuchu akurat. Nie wiem z czego to wynika. Moze mam kosci z marmuru ;-) faktem jest, ze przy wadze w granicach 50 kg (tak mi sie samo schudlo w stresie) wygladalam tak zle, ze po 2 miesiacach niewidzenia kolega myslal. ze jestem chora na raka.

Gość gość
dziecko koleżanki na roczek ważyło 9,5kg a córka znajomej na 2 latka 12,5kg różnica niewielka jeśli chodzi o rok różnicy ale córa znajomej wyglądała dobrze a koleżanki jak niedożywione dziecko-dzieci w biednych wioskach w afryce lepiej wyglądały niż ona

Gość gość
ja odpowiem u nas są targi na ogół z warzywami,owocami itd no i ubraniami czyli miejsca gdzie nie znajdziemy nic oryginalnego a podróby sklepowe :)

Gość gość
no widzicie więc sama waga i wzrost mają się nijak-trzeba zobaczyć by widziec czy ktos jest chudy czy gruby gadanie że moje 54kg przy 178 wtedy bylo tak jak ktos tam inny jak patyczak to sie moja teraz mam 66 :D i planuje zrzucic troche z ud i pupy,potem z brzucha bo po cc jestem,ale i tak słyszę komplementy że super wyglądam jak na tak niedawną jeszcze ciąże :D mnie osobiscie nie podobaja się moje obecne wymiary,nie jestem przyzwyczajona do tak opiętych na tylku spodni-chociaz to te sprzed ciąży :D więc się mieszcze

Gość gość
14:49 a u nas na targu tylko owoce, warzywa, miod, kwiaty, slodycze, ziola/przyprawy i jedna buda z pieczywem, a i dziadek z zupa fasolowa na miejscu, albo w wiaderku z kaucja :-)

Gość gość
14:37, sorry, ale nie wierze, ze masz duzy biust i ksztaltny tylek przy takiej wadze... chyba ze masz implanty, poza tym zalezy jeszcze, co dla kogo jest ksztalte. ta moje wychudzona kolezanka tez uwaza, ze ma normalne proporcje, dla niej po prostu wszysci inni sa grubi ;) i nieproporcjonalni. o kazdej kobiecie bez niedoawgi mowi, ze no buzia to jeszcze calkiem calkiem, ale cialo zgrozo ;). ja mam to szczescie, ze mam bmi 19, wiec jestem na granicy prawidlowej wagi i niedoawgi, to ja jeszcze dla niej wygladam do przezycia :D. wydaje mi sie, ze kazdy stara sie sam sobie wmowic, ze jego proporcje wlasnie sa normalne i sexy ;). tyle, ze medycyna mowi co innego. ta moja kolezanka nawet nie miesiaczkuje normalnie, co wiecej jest w ciazy, bo przechodzila kuracje hormonalne. i non stop jej zimno - podobno to tez objaw wychudzenia.

Gość gość
moja szwagierka przy wzroście 175 cm/54 kg ma duży biust i szerokie biodra ;)