Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktoś zna firmę Profi Cook?

Polecane posty

Gość gość

Warto kupić młynek do kawy z tej firmy? Ja nie wiem co to ale rejestruję się i widzę, że mają coś wspólnego z badziewiem clatronic, czy to jedno i to samo? Przeraża mnie to bo clatronic to syf

Gość gość
bo mam wybór- albo ten tani ale żarnowy BOSH albo ten profi, który ma moc fajną, bo 200 Wat i dodatkową nasadke do mielenia orzechów, z 4 nożami Kawosze pomóżcie mi wybrać który...

Gość gość
zdecydowanie BOSCH

Gość gość
czyli tani Bosh żarnowy leszy niż ten wynalazek? Czy w żarnowym można mielić również jakieś suche przyprawy np? Dziękuję serdecznie za odpowiedź!

Gość gość
Jak sama nazwa wskazuje to młynek do kawy. Teoretycznie nie. Praktycznie tak. Jeśli jesteś w stanie potem go bardzo dokładnie wyczyścić, aby potem kawa nie pachniała przyprawami to jasne, że tak.

Gość gość
Ostatni młynek to De Longhi, pochodził równo 24 miesiące gwarancji + 1 miesiąc dodatkowy, dało radę mielić takie drobiazgi jak nasiona kolendry itp. Teraz wszystko obliczone tak by się psuło po gwarancji:(

Gość gość
No bo wszystko jest zaprogramowane tak by sie trzymalo do gwarancji. Bosch to jedna z lepszych firm.

Gość gość
A właśnie Bosch był lepszy, mój kolega tam pracował i mówił, że czasami (większy sprzęt) jest skręcany przez osoby bez pojęcia, zatrudniają przez agencje płacone za godzinę bez szkolenia i zależy na co sie trafi... Ale jednak wybiorę Boscha- ceny podobne i Bosch raczej zawsze będzie lepszy niż "clatronic" , którego nienawidzę

Gość gość
Dzięki serdeczne za pomoc! Udanego dnia życzę!

Gość gość
Nieprawda. Owszem sa przyjmowane osoby ktore jak sie potem okazuje nie maja zielonego pojecia o tym co maja robic, ale sa zwalniane. to praca przy linii montazowej. Oni nie moga sobie pozwolic na to, aby miec zastoj, przez jakas niedorajde lub zniszczony sprzet.