Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afrodytaaa07474

Daczego Ona sie tak zachowuje

Polecane posty

Gość afrodytaaa07474

Witam :) piszę do was , bo zauwazyłam problem u mojej dobrej kolezanki , mianowicie, jest Ona osobą bardzo wrazliwą na swoim punkcie , często cos jej nie pasuje , nie ma osoby chyba , która by nie miala z nią na pienku , mimo wszystko staram się ją jakos zrozumiec , chcialabym tez jej pomoc jakos zeby się zmienila , wiele razy mi zrobiła przykrość , ale przemilczałam to , ludzie wolą się do nije nic nie odzywac , zamiast siąść i szczerze porozmwiac , teraz ma męza i jest w ciąży , widzę ze starsznie wykorzystuje to ze jest w ciązy , chce zeby jej nadskakiwano , ja rozumiem ,ze ma prawo zle sie czuc , ale boje sie o nią , boje sie ze wejdzie jej w krew takie zachowanie a potem kazdy bedzie sie od niej oddalał, wiem ze nie powinnam się wtrącać , ale powiem szczerze ,ze nie raz ją chcialam uświadomic ,ze zle robi , ze traktuje swojego męza jak popychadło ,ze rządzi nim , zabarania mu wszystkiego i osmiesza go przy innych , ma tak cudowną tesciową , ona tez znosi jej ciągle humory , woli wyjsc byle by sie nie klocic z nia byle by jej jakos nie urazić , bo jest w ciązy , wszyscy starja sie zeby bylo dobrze ,zeby ty kontakty miedzyludzkie byly ciepłe , a ona nie docienia iczego , ciagle muchy w nosie , nie chce jej olewac , nie chce jej trakotwac tak samo jak ona traktuje mnie i innych , chcialabym jej pomoc , tylko nie wiem jak :(

Gość gość
dlaczego Pieniadz rzadzi swiatem?

Gość afrodytaaa07474
tu nie chodzi o kasę , ona ma z sobą problem , chce zeby caly swiat sie skupiał na niej ,ale nie dalej od siebie nic , olewa innych , widzi tylko siebie, rani ludzi, a w głebi duszy to dobra dziewczyna , znam ją od przedszkola , tylko teraz cos sie z nia dzieje nie dobrego, a ja nie moge z nia nawet pogadac jak dawniej bo mnie zbywa

Gość gość
jak masz 15 lat to ci sie wydaje ze zycie to piekno jak masz troche wiecej to rozumiesz powod dla ktorego uzywanie czlowieka przez czlowieka ma jednak swoje granice :)

Gość afrodytaaa07474
teraz ma duzo lepsze zycia niz jak miala 15 lat

Gość gość
co ty się tak nią przejmuszesz jej życie, ty żyj swoim, ta twoja koleżanka to albo skrajna egocentryczka albo psychopatka

Gość Ale to już było
Nie powinno Cie interesować jak ona zachowuje się.Wiadomo w ciąży są różne nastroje,jednak nie upoważnia ją żeby poniżać innych.Ja też bym odsunęła się od niej.Może wówczas zrozumie że nie jest pępkiem świata/

Gość afrodytaaa07474
prawda jest taka ze to moja przyrodnia siostra , a przejmują sie nią nie dlatego ,ze nią jest , tylko dlatego ze jest mi bliską osobą , nie raz ona mi pomogla w przeszłości i teraz ja bym chciala jej pomoc