Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznam mężczyznę może do przyjaźni może do związku

Polecane posty

Gość gość

Cześć.Z reguły sceptycznie podchodzę do nawiązywania znajomości za pośrednictwem neta, ale w sumie chyba nie mam nic do stracenia, więc też piszę. ;) Tak jak tam w temacie - poznam faceta. Nie mam dużych wymagań: wystarczy mi, że będzie inteligentny, wrażliwy, szczery i dojrzały psychicznie, wskazane też by miał dystans do siebie i świata i własne zdanie, niezależnie od okoliczności i towarzystwa. Wiek: 20-35, najlepiej z południowej Polski (zwłaszcza województwo śląskie). Jeśli jest tutaj ktoś taki, kto spełniałby te wymogi (dość umowne zresztą), to zapraszam. :)

Gość gość102
Szkoda, nie spełniam warunku wieku i miejsca zamieszkania, a tak poza tym jak najbardziej.

Gość gość
pierwszy hater juz pokazal

Gość gość
Claude, nie spamuj. Nie jesteś zainteresowany, nie pisz.

Gość gość
Gościu102 - a skąd jesteś i ile masz lat?

Gość gość102
pomorze i powyżej 40

Gość gość
Drugi koniec PL - szkoda. :(

Gość Sprzedany przez pasierba
ja tam nie poszukuję ani przyjaźni, ani związku, ale jak mieszkasz góra 3. godziny jazdy składakiem od Jawora, to może coś styknie

Gość gość
Niestety mieszkam znacznie więcej. Dokładnie okolice Bielska-Białej i Cieszyna.

Gość gość
ok, jak wyglądasz, opisz siebie proszę :)

Gość gość
Włosy ciemny blond do ramion, niebieskie oczy, jasna karnacja, 167 cm, 58 kg.

Gość hanys_ss
Skad taka rozpietosc wiekowa ? Dziwne wymagania. To tak jakbym napsal: pow. 180cm, maks. 67kg, czarnooka brunetka, IQ min. 155, wyksztalcenie wyzsze najlepiej humanistyczne, co najmniej trzy jezyki obce, zamieszkala w Paryzu, licencja pilota na samoloty odrzutowe, egzamin z kamasutry zaliczony... Czy to sa cechy ktore lacza ludzi ?

Gość gość
A jaka ma być? Moim zdaniem jest ok, zresztą to tylko tak orientacyjnie podałam.

Gość gość
Gdybyś schudła tak do 52 to ok, ale zdrowo, ćwicząc na siłowni. Ładna jesteś ? Oglądają się za Toba faceci ? Sama tak zaczęła...poznać bliżej zawsze się można przecież jeśli wygląd atrakcyjny.

Gość gość
Jestem normalna, niektórzy mówią, że ładna i się oglądają. Ale nie jestem tutaj po to, by się przechwalać. Jednym mogę się spodobać, innym nie. A co do wagi, to uważam, że jest w porządku i nie zamierzam się odchudzać.

Gość hanys_ss
A masz przynajmniej piegi ?

Gość gość
Hej :) jak chcesz mozemy sie poznac moje gg 3480995

Gość gość
Mam. Ale zaraz, zaraz... czemu mówimy tylko o moim wyglądzie? Może ja nie chcę być oceniana przez pryzmat tego, czy jestem fajną d**ą czy też nie... Dla mnie wygląd to bardzo mało.

Gość gość
Witam, gg nie mam, ale jak coś można pisać alienor_rose@gazeta. pl Z tym też teraz wolę pogadać na forum. ;)

Gość gość
Chce cie poznać mój opis Wystylizowany i Wysoki 185 szatyn z 79kg (wyrzeźbiony 7% tkanki tłuszczowej) dbajacy o siebie szuka takiej kobiety jak ty? I nie interesuje mnie seks z toba a zwiazek na stale marzy mi sie prawdziwa miłość!

Gość hanys_ss
Co maja piegi do doopy ? Kazdy ma swoje jakies tam dewiacje, ja z dziewczynami bez piegow nie potrafie rozmawiac, nie potrafie im patrzec w oczy, rozgladam sie wtedy za czyms innym....

Gość gość
To ok, jeśli sama uważasz ze Twoja waga jest dobra to wszystko fajnie i dobrze :) Tez to pewnie bym polubił :) Ale w sumie wiadomo z kobietami rożnie raz przytyje, raz schudnie, wszystko w porządku. Ciekawy byłem jak zareagujesz...nie obraziłaś się, choć troszkę pewnie cie to wkurzyło. Ale kulturalnie :) Dla mnie odległość nie ma znaczenia, gdzie mieszkasz, jak ktoś jet wartościowy to warto utrzymywać kontakt na wszystkie sposoby :)

Gość gość
Lepiej napisz czym się interesujesz, jakie książki czytasz, jaki jest Twój gust muzyczny itp. Takie rzeczy decydują o tym, że się kimś zaczynam interesować.

Gość gość
Wiesz, ja swój wygląd akceptuję w 100%, mimo że nie jestem idealna. Od innych nie wymagam, by byli przystojni, muskularni itp., gdyż zazwyczaj podobają mi się właśnie przeciętni, normalni kolesie. To, co mnie pociąga - intelekt. Mam słabość do elokwentnych, błyskotliwych mężczyzn, którzy nie boją się wygłaszać swoich opinii, zachowując przy tym kulturę osobistą.

Gość gość
Jak chcesz to napisz do mnie :) To ten co kazał Ci schudnąć na dzień dobry :) ale to nie jest ważne, dobrze o tym wiemy. Czasem są inne sprawy, zupełnie inne, chętnie się zapytam co jest grane jeśli chcesz. lovv@op.pl gdybyś chciała bo też czuje, jakaś taką potrzebę pogadać.

Czesc,tez jestem ze sląska.Jak chcesz popisać to masz maila.Pozdrawiam.

Gość gość
Up

Gość gość
tu tez casting?

Gość gość
normalna kobieta nie szuka faceta na forum skoro się oglądają za Tobą to dziwne ,że sama jesteś laluniu