Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam małe cycki

PIERSI... atrybut kobiecości czy zbędny gadżet? Pytanie do panów

Polecane posty

Gość gość
Pierś doskonała, to taka nie za duża i nie za mała ;)

Gość gość
Idiotka, jej facet mówi szparka a cycki są obraźliwe i świadczą o niskim poziomie, no nie idiotka? :D Kretynko dla innej szparka to obraźliwe określenie, czy to świadczy o niskim poziomie twojego faceta i co za tym idzie tobie, za trudne dla ciebie? :D

Gość gość
Idiotą to co najwyżej jesteś ty, co prawda cię nie znam, ale ze sposobu twojej wypowiedzi można wywnioskować że jesteś zdesperowanym, samotnym, zgorzkniałym prawiczkiem i długo nie zaznasz czegoś takiego jak prawdziwy seks... w sumie to ci współczuję, bo co najwyżej stać cię na panie do towarzystwa lub puste lalki spod budki z piwem.

Gość gość
Ona mówi na faceta pałkę penis, on na jej psitę szparka i to są według niej właściwe określenia, inne świadczą o niskim poziomie... ale cymbalica, pewnie urzędniczka, albo przedszkolanka odmóżdżona :P

Gość gość
Hehehe widzę że prawiczki już powychodziły ze szkoły i znów jadą po kobietach :) na szczęście zaraz pójdą spać, bo rano znów do szkoły. Boże... już nigdzie nie można z nikim pogadać normalnie, sami desperaci obrażeni na świat za swoje niepowodzenia.

Gość gość
Nadal cymbalico nie rozumiesz swojej głupoty, nie jesteś zadnym autorytetem nieomylnym decydującym co jest na poziomie a co nie, twoja szpara to dopiero poziom i klasa :D

jesteś zdesperowanym, samotnym, zgorzkniałym prawiczkiem i długo nie zaznasz czegoś takiego jak prawdziwy seks x do każdego tam piszecie jak nie zgodzi się z czymś?

Gość gość
"Ona mówi na faceta pałkę penis, on na jej psitę szparka" . A co w tym dziwnego? Ja też lubię określenie penis i szparka, ewentualnie cipka, ale słowo cycki mi się nie podoba, bo kojarzy się z czymś paskudnym i obwisłym.

Gość gość
Kobiety same używają określenia cycki a ty bezmózgu uważasz tylko prwiczki mogą tak mówić... aleś głupia, normalnie bezmózg przekonany o swojej doskonałości i powodzeniu chyba we śnie :D

Gość gość
"do każdego tam piszecie jak nie zgodzi się z czymś?" x Nie zgadzać się z czymś, a obrażać i wyzywać innych, to dwie różne rzeczy i niestety faktem jest że osoby agresywne, złe na cały świat, bez kultury i szacunku, to najczęściej osoby bez partnerów i bez regularnego seksu.

Gość gość
C.d. I nie jest istotne żeo n jest siwy cży ma brzuch, bo To staje się pozytywem Emocje wypływają z wnętrza, a ciało jest doskonałym wykonawcą i odbiorcą...kontrastów. I wtedy tylko jest magia...

Gość gość
To że masz kompleksy to żaden powód do mówienia że ktoś kto ich nie ma nie też poziomu i jest prawiczkiem z gimnazjum, nie jarzysz cymbale że dla normalnej kobiety bez kompleksów cycki niczym się nie różnią od szparki? :D

Gość gość
Typowe babskie zachowanie, brak argumentów merytorycznych, to włączają jej się systemy ogronne typu prawik, desperat, smaotny na pewno itd. ...ona oczywiście jest spełniona :D

Gość Modniskaa2
Cyccki są boskie, dlatego pewnie deski mówią ,że to zbędny gadzet, chociaz hahaha one nie maja na co narzekać nawet skoro i tak nic nie maja

Gość gość
Oj mało wiesz o kobietach, ja też nią jestem i określenie szparka jest całkiem miłe i dobrze się kojarzy, ale już jakbym usłyszała od faceta "wyliżę ci ci/pę" to przeszłaby mi ochota, określenia cycki też nie lubię, ale facetom trudno to zrozumieć.

, to najczęściej osoby bez partnerów i bez regularnego seksu. x co wy z tym seksem? mi się np nie chce, myślisz każdy zły, agresywny, bez kultury i szacunku nie ma seksu? kto tu jest idiotą?

Gość gość
To proste, zgrywają święte a myślą tylko o dwóch rzeczach, dla nich facet = sex ...i źródło pieniędzy :P

Gość gość
A ty mało znasz facetów, określenie penis działa jak lodowaty prysznic :-O Skąd to wasze przekonanie że tylko wsze zdanie jest jedynie słusznym i tak powinno być, w łóżku też? :D

Gość agusia_27
I dopiero to odkryłeś? Kobiety tak samo jak faceci są żądni seksu, takimi stworzyła nas natura, seks to samo zdrowie dla psychiki i całego organizmu. Ludzie z satysfakcjonującym życiem seksualnym żyją dłużej, są szczęśliwsi i mają większe szansę na odniesienie sukcesu w życiu.

Gość deski spaliccc
desek jest duzo nie wiem po co nosza staniki

Gość gość
Na mnie określenie penis nie działa jak zimny prysznic, a jestem facetem. jak prysznic podziałałoby chu... lub fiu... ;)

Gość gość
Zawsze to jakaś namiastka tego biustu, dobry stanik czyni cuda :P

Gość gość
Zjadł moja wypow. Nie nazewn. I dzielenie na części. Cala magia w tym,że on nawet siwy cży z brzuchem jest wyjątkowy. Wszystkie emocje wynikają z wnetrza ciało jest wykonawcą ...kontrastów. Ale to wtajemniczenie nie dla...lecz dojrzałych znawców.

Gość gość
Już widzę jak ci stoi gdy twoja ukochana wyjeżdża z tekstem o penisie i waginie... byłoby - O k***a! :-O

Ludzie chyba zapomnieli, że biust ma zastosowanie praktyczne więc gadżetem nie jest.

Gość gość
Faceci lepiej rozumieją niż wy same się rozumiecie, określenia cycki czy cipka nie używają w sklepie do kasjerki tylko do dziewczyny która nie ma z tym problemu, kompleksu obwisłych i rozlazłej, której każde zdrowe określenie o tym przypomina. Nie musisz się obawiać że jeżeli tak to na ciebie negatywnie działa to facet z uporem maniaka będzie ich używał, żeby zrobić nastrój kąpieli w przeręblu :D

Gość gość
To praktyczne to chyba wypełnienie bajeranckiego stanika i uchwyty podczas stosunku :P ...o tym fizjologicznym zapomnij, one nawet nie wiedzą o tym, te co wiedzą nazywają to obrzydliwstwem wstrętnym, patologią i zboczeniem :D

co do określeń - facet który używa określenia "cipka" mnie zawsze śmieszy. Sam dźwięk tego słowa przywodzi na myśl wołanie kur i nie można tego powiedzieć w seksowny sposób tak samo jak nie można powiedzieć ze złością "puchaty króliczek" ;)

Gość gość
Taaaa nie to co brzoskwinka czy myszka, od tego robisz się mokra a facetowi staje momentalnie, to są rzeczywiscie dużo bardziej seksowne i poważne określenia :P