Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooolkoooo

wózki 3 w 1 jakej firmy macie

Polecane posty

Gość oooolkoooo

hej , poszukuje wózka , ale nie mam zielonego pojęcia jaki będzie dobry , nie chodzi mi o takie wózki po 2 - 3 tys.:/ tych firm wózków jest baaardzo dużo , możecie coś polecić ?

Gość gość
Ja mam tako acoustic, bardzo sobie chwale, zwlaszcza odpowiedni na nierowne powierzchnie. Wszystko zalezy od tego na jakiej pwoeirzchni bedzie glownie jezdzil wozek, czy masz winde czy schody, bo wozkow naprawde jest multlum

Gość oooolkoooo
akurat bez windy i schodów , ale taki żeby mi wszędzie wjechał :) a lekki jest ten wózeczek ?

Gość gość
Do najlzejszych nie nalezy. Dobry jest jest szukasz wozka na trudne, nierowne powierzchnie bo ma duze kola i swietna amortyzacje. Gdy szukasz wozka do centrum handlowego lepiej rozejrzec sie za czyms lzejszym i ze skretnymi kolami. Dla mnie akurat ten jest idelany, ale kazdy musi kupowac wozek pod siebie i przede wszystkim pod dziecko. Nie kupuj tylko wozka na piankowych kolach bo ja, widze jak malenstwom lataja glowy w tycn twardych wozkach to az mnie trzesie:-)

Gość gość
roan marita :)

Gość gość
No roan marita tez lekki nie jest

Gość gość
Ja polecam roan marita - może nie jest lekki, ale bardzo stabilny ze świetną amortyzacją. Coś za coś. Z pierwszym dzieckiem mieliśmy wózek firmy abc design - bardzo lekki, ale za to sztywny i średnio nadający się na jakiekolwiek nierówności. Trzeba iść na jakiś kompromis :)

Gość GośćP
Bebetto Luca

Gość gość
Zwykły z komisu. Nie należymy do szpanerów, którzy muszą się pochwalić wózkiem na max rok, półtorej przed znajomymi.

Gość gość
Gościu z 12:33 - to, że ktoś kupuje nowy wózek to nie znaczy, że jest szpanerem.

Gość gość
Najczęściej szpanuje. Jak dla mnie nienormalnym jest aby kupować wózki za dwa tysiaki, czy nawet za półtorej. To co to jest?

Gość gość
No to widocznie inaczej rozumiemy słowo "szpan". Kupuję nowy wózek, taki jak mi się podoba i wcale nie za kosmiczną kwotę, bo za 1400zł (wózek głęboko - spacerowy). Stać mnie, to kupuję. Dla mnie szpanują laseczki które kupują np. wózki głębokie za kilka tysięcy, totalnie nieporęczne, bez możliwości zrobienia z takiego wózka spacerówki. Przy pierwszym dziecku wózek służył nam dość długo, bo parasolka średnio dawała radę np. zimą.

Gość gość
Dla mnie nowy wozek to tez mie jest szpan. Upatrzylam sobie ten tako aocutic, przede wszystkim ze wzgledu na te amortyzatory. Z podobnych podobala mi sie jeszcze ballerina i roan marita, ale z wymiarow tylko tako zmiesci sie bez problemu do bagaznika wiec padlo na ten, poza tym spacerowka wizualnie bardziej mi sie podobala. Owszem kupilabym uzywany, ale malo kto sprzedaje te wozki zazwyczaj kraza w rodzinach, bo sa po prostu dobre. Poza tym kupilaby ale od kogos kogo znam, skad moge wiedziec w jakich warunkach przechowywany byl ten wozek. Moze na jakims zatechlym struchu lub w zagrzubionej piwnicy. Nie dziekuje, wole wozic dziecko bez ,,przyjaciol'" w postaci grzyba i ukrytej plesni. Szpanem dla mnie jest kupowanie wozka za 4-6 tys gdy masz normalne przecietne polskie dochody, czy o zgrozo branie kredytu na taki wozek. Bo gdy ktos jest sobie w stanie bez najmniejszych wyrzeczen pozwo.ic na taki wozek to dla mnie to szpan nie jest.

Gość gość
Ja mam na sprzedaz chicco trio tour moze chcesz? Lekki wygodny wszedzie wjedzie, zaplacilam za nowy 1980zl

Gość gość
Ale kola ten chicco ma wybitnie nie na polskie chodniki...

Gość gość
A ja kupilam używany bugaboo cameleon, dalam nie cale 2000 tysiące. I nie dla szpanu, tylko dlatego ze to jest naprawdę dobry solisny wózek,i do tego lekki - wazy tylko 9 kg. Jest zgrabny, ladnie wygląda a nie jak te wielkie traktory.

Gość gość
Mam Tako City Move (to wózek 2 w 1), do tego dokupiłam fotelik Maxi Cosi. Adaptery nie były mi potrzebne, gdyż nie wożę dziecka w foteliku na stelażu, ale można dokupić bez problemu.

Gość gość
Tako jumper 3w1

Gość gość
Chicco i move:) jest po prostu super

Gość gość
Jedo Bartatina

a myślałaś o jane muum? bardzo fajny wózek w niewygórowanej cenie i dostępny w raktycznej opcji 3w1 :)

Gość malinoowka
ja mam silver cross, wozek fajny, kosz na zakupy jest, latwy w obsludze, chyba lekki (mowie chyba bo nie mam porownania z innymi wozkami)jedyny minus - jak sie zlozy to zajmuje duzo miejsca (mamy zwykly samochod, nie kombi i trudno poza wozkiem upchac cos do bagaznika). Co do ceny to nie mam pojecia bo ja kupilam uzywany za 200.

My mamy jane muum, co prawda kupione po wielkich poszukiwaniach tego najodpowiedniejszego wózeczka ale w końcu udało nam kupić się właśnie ten wózek. Bardzo cieszę się że namówiłam męża na ten wózek ponieważ bardzo dobrze spaceruje mi się z nim, dużą wygodą jest regulowana rączka ale i łatwość prowadzenia i składania wózka.

moj starszy jezdzil w Quinny Speedi i bylam bardzo zadowolona,swietnie sie nim jezdzilo, nie za ciezki,skretny dla mnie byl super

Gość gość
Camarello Q12 - bardzo zadowolona

Gość gość
A ja mam nowy ze sklepu firmy baby design 3 w 1 za 899 zl i chwale sobie bardzo ale ma kola piankowe wiec na wertepy odpada no ale mi pasuje bo musze go targac z 3 pietra-wazy calosc 11kg.Jest wygodny zwrotny ze skretnymi kolami.Fotelik super w pozycji pollezacej wiec malucha woze rowniez na stelazu bez obaw ze mi maly zdretwieje.I ma fajna miekka wkladke zarowno fotelik jak i spacerowka.Za chwile znajde link do jego prezentacji to podesle i obczaj sobie.Ja jestem mega zadowolona.Nie stac mnie bylo na wozek za 2-3 tysie wiec wynypalam wlasnie ten i jest super!

Gość gość
Anuss monster mediator 14/88 - super wózek, sprawda się na zakupach w sklepach z bronią w południowej Wirginii, kiedy twoja stara pcha go po pustyni

Gość gość
w tej reklamie kobieta wykorzystana jest przedmiotowo, jej funkcja podporządkowana jest wózkowi, powiela to patrialchalny, seksistowski i szowinistyczny model społeczeństwa narzucony przez konkordat i rozgłośnie ojca Rydzyka. tak swoją drogą, dział dla kobiet w ciąży to chyba jedyne miejsce na kafe gdzie nie ma jeszcze psychiatryka

Gość gość
pamiętam jak kiedyś w knajpie spotkałem murzynkę w ostatnim etapie ciąży, była majowa noc, a ja byłem po blancie w doskonałej formie, oczy mi płonęły, a ta bidula zrozpaczona zakrywała swój brzuch, było mi strasznie głupio, no ale teraz myślę, że to murzynka była głupia