Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VKE

Krągłe, przy kości i pulchne dziewczyny a seks i intymność.

Polecane posty

Gość VKE
Jakikolwiek chłop znajdzie się u boku dominooooo na dłużej, musiałby być skończonym idiotą by być niezadowolonym chyba ^^.

Gość Oh God why
Normalnie Moto Moto nam się trafił.

Gość dominooooo
Nie mogę powiedzieć, że kocham swoje ciało, bo nie kocham. Wciąż się próbuję odchudzać, a potem znów wracam do dawnej wagi. Tzn. pewne elementy mam naprawdę fajne, np. biust (duży, krągły, sterczący) albo włosy (gęste, do pasa). Mam piękną skórę - jednolitą, gładką, delikatną. W seksie interesuje mnie praktycznie wszystko oprócz skrajnych dewiacji typu scat, zoofilia itd. Uwielbiam wszelkie świństwa, uwielbiam obciągać, lubię anal, spermę, ostry seks. Czasami prowokuję w rozmowach facetów do jakichś wyznań, bo mnie to podnieca. Uwielbiam orgazmy, przeżywam ****ardzo wyraziście i głośno. Łatwo się podniecam. Jestem przy tym osobą lubianą, taka "spoko babka", z którą można konie kraść. Inteligentna, zrównoważona, na co dzień spokojna. Piekę do tego pyszne ciasta. :) Mam oczywiście wady, ale po co o nich pisać, prawda? :classic_cool:

Gość VKE
Ponoć nikt nie jest doskonały, więc ostrożnie z tą reklamą, bo jeszcze w to zwątpię ;) No chyba, że twoją byłaby za wysoka pewność siebie, w co z kolei wątpię po pierwszym i ostatnim akapicie. Cóż. Ja mam nadzieję, że ktoś do takiej lub wyższej pewności siebie pomaga ci dotrzeć, bo wśród rówieśników i młodszych widzę samozaparcie małego leniwego kotka, płytkość strumyczka i otwartość umysłu jak portfel, ekhem, stereotypowo żydowski, jeśli chodzi o podążanie za gustem własnym a nie "społecznym" zwłaszcza. Tj. zasługujesz z opisu na kogoś, kto to przynajmniej doceni.

Gość gość
W dyskusji generalnej bodaj dwa tematy 'blah blah blah chory tluszcz jak mozna bzykac takie chore cialo z chorym tluszczem' a tutaj z dwoch, trzech panow podejsciem pozytywnym wrecz epatuje. Rodzaju meski, czemu geny uprzejmosci, otwartosci i wsparcia sa u Ciebie recesywne?

Gość gość
a skąd wiesz że to rodzaj męski?może to jakiś chudy pasztet który nie ma powodzenia,więc hejtuje?

Gość gość
chudzieńki!!

Gość mamycycek
Ja lubię takie przy kości, bo ... generalnie są ciepłe i kobiece. Więcej w nich akceptacji siebie i świata. No i jak się je bierze od tyłu na ostro, to czuję jakbym Berlin zdobywał. :)

Gość gość
spasione baby to nimfomakni

Gość gość
ja wg wskaźnika bmi mam niedowagę na granicy z wychudzeniem, a w łóżku jestem 'ostra i odważna'. jak dla mnie to NORMALNA, w przeciwieństwie do większości dziumdź, dla których seks jest chyba jakąś karą. twoja teoria o ostrych suczkach przy kości upada?

Gość koneserkraglosci
dominooo skad jestes??? opisalas sie cudnie

Gość dominooooo
Niestety mam męża. :)

Gość gość
Ja jestem przy kosci ale jestem zimna chłodna ale lubie sie p******ic.

Gość gość
Faceci którzy leca na takie baby cierpia na lekkie skrzywienie psychiczne.

Gość gość
Ja jestem gruba i brzydka nienawidze siebie ale moze ktos mnie stad w*****a?

Gość gość
Seks, to seks, ważne aby cipka była i chęci, a to czy dziewczyna jest chuda czy gruba, nie robi mi różnicy, choć z puszystą nigdy nie byłem i może kiedyś będzie mi dane spróbować, to się wypowiem jak było ;)

Gość gość
"Ja jestem gruba i brzydka nienawidze siebie ale moze ktos mnie stad w*****a?" - ja mógłbym cię bzyknąć o ile jesteś fajna.

Gość gość
a jakie to ma znaczenie? jestem dziewczyną chyba sredniej budowy ale znam szczupłe wogóle nie pociagajace istoty a znami zadbane kolezanki, trioche puszyste za to ze swietnymi cyckami których im zazdroszczę... Tu nie ma reguł , wszystko sie moze spodobac jak dziewczyna ma fajny charakter , jak jest pomysłowa i odwazna.

Gość gość
mamycycek Ja lubię takie przy kości, bo ... generalnie są ciepłe i kobiece. Więcej w nich akceptacji siebie i świata. No i jak się je bierze od tyłu na ostro, to czuję jakbym Berlin zdobywa xxx chyba się posikałam:P,dobre z tym Berlinem dodałabym ,że są bardziej świadome siebie,i mają często duży fun z sexu,co zapewne podoba się partnerowi

Gość gość
A jakie to ma znaczenie, na chudzielca co w liceum zdołał wyjsc zniedowagi (pewnie tylko tyjac i nie cwiczac) zadna dupa nie poleci bez wzgledu na wlasne ksztalty - chyba ze ma kupe kasiory co przed 25 rokiem zycia zwykle moze tylko rodzina zapewnic. Takze marz sobie o pulchnych ile chcesz. Daje ci jeszcze przynajmniej 7 lat samotnosc***erwersyjna pokrako.

Gość gość
Inteligentne panie przy kosci, a wiec te nieco pulchniejsze zdaja sobie sprawe, ze swoj niewielki mankament estetyczny (brak tzw. bikini-figury) moga skompensowac zmyslowoscia i technika seksualna - jezeli to rozwina, to wnosza do zwiazku cos co faceci cenia moze nawet wiecej niz figure. Oczywiscie zgrabna napalona i zmyslowa z odpowiednia technika (technikami) zawsze bedzie miala przewage.

Gość gość
puszyste kobiety smierdza bardziej niz szczuple (fitness) laseczki

Gość gość
jak ktoś pyta o seks z grubszą osobą to od razu perwers, a jak nazywacie faceta który lubi seks z wieszakiem? puknijcie się, ile ludzi tyle gustów i guścików. Jak lubi grubsze to jego sprawa, a pyta tu o co innego niż czy jest normalny

Gość gość
sama jest osobą z tych grubszych i powiem Ci że uprawiam seks, uprawiam go duże, libido mam duże, lubię eksperymentować "w łóżku", absolutnie nie wstydzę się swojego wyglądu, nie wstydzę się partnerowi pokazać, więc uważam że twoje obawy są nie uzasadnione, oczywiście możesz trafić na dziewczynę zakompleksioną, nad którą będziesz musiał popracować, ale i wśród szczupłych takich nie brakuje. Moja rada skoro lubisz nie oglądaj się na nic bo takich wrażeń jak pulchniutka szczupła Ci nie dostarczy:) A do tych co mnie zaraz zjadą, że jak to gruba może i się na zapoci ma dobrą radę- gońcie się:)

Gość Kappi22
A ja wam powiem moje drogie Panie ze puszyste kobiety niesamowicie mnie kreca. Nie wiem, ale np nie wyobrazam sobie siebie z tzw. "wieszakiem" ! ;)

Gość VKE
Paradoksalnie każdy atak trolla i hejtera na ten temat daje mi jakiś rezultat w postaci kilku wartościowych wypowiedzi i jednego ogłoszenia... "matrymonialnego" od panów do pań ;) xxx twoja teoria o ostrych suczkach przy kości upada? xxx To nie moja teoria. Spotkałem się z dwoma całkowicie przeciwnymi zdaniami więc postanowiłem sprawdzić, czy któraś teoria prawdziwa czy tradycyjnie albo trawnik po drugiej stronie bardziej zielony albo po prostu zależy od osoby a nie od wagi. xxx Moja rada skoro lubisz nie oglądaj się na nic bo takich wrażeń jak pulchniutka szczupła Ci nie dostarczy xxx No właśnie niestety w moim otoczeniu tego typu dziewczyny pewnie łatwo się wpędzą w kompleksy - panowie z mojego otoczenia są raczej dyskryminujący i płytcy jak strumyk. Trochę się martwię, że zanim dziewczyna się przemognie to nawet jak będzie mieć ten popęd to najpierw bedę musiał jej "zaleczać kompleksy".

Gość gość
Na prosty chlopski rozum : Dziewczyna ktora duzo i aktywnie sie rypie spala kalorie Dziewczyna taka jest wiec szczupla do sredniej a nie srednia do 'pulchnej'. End of story.

Gość VKE
Uzyskałem trochę sensownych odpowiedzi, więc to juz bedzie ostatni up z mojej strony.

Gość gość
Ale co w ogóle rozumiecie przez "krągła, przy kości, puszysta"? A jaka to jest "gruba"?