Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VKE

Krągłe, przy kości i pulchne dziewczyny a seks i intymność.

Polecane posty

Gość zuzulaaaaaa
Z tego co tu czytam to wszystkie laski które maja jakieś krągłości lub lekką nadwagę są paskudnymi tłustymi pasztetami itp...Straszne to jest. Zastanówcie się co piszecie. Ja nie jestem wieszakiem ani chudzinką. Mam 167 cm i 60 kg , duży biust, świetny tyłek i talię osy... I mam całą masę adoratorów.... Czuję się mega sexowna i atrakcyjna...Więc oszczędzcie sobie to głupie gadanie że laski z nadwagą są ochydne itd itp

Gość gość
zuzulaaa >pokazałaś swoim wpisem swoją zarozumiałość i potrzebę by Cię komplementowali. "Przy kości" to nie jest 60 kg przy 167 cm. Puknij się młotkiem w czoło. Jak mnie w*******ą takie wpisy :O Temat o laskach puszystych i nagle odzywa się jakaś z normalną wagą żeby się pochwalić że ma powodzenie :O Żenada

Gość gość
owszem zenada. A puszyste kobiety smierdza i sa aseksualne.

Gość gość
W programie śmierć na tysiąc sposobów było, że gość gżdylił się z taką wielką kluchą jak sumo a ta podczas seksu usnęła ze zmęczenia a była u góry a miała tak wielkie bufory że chłopak się udusił bo nie mógł wyjść :D HAHAHA

Gość gość
Przede wszystkim jak już wejdziesz z taką w związek to twój portfel zginie, bo nie wyżywisz :D Co randkę posiłek za niemożliwe pieniądze ;) :P

Gość gość
Tak sobie mysle ze sex z puszysta kobieta to jakas porazka musi byc. Nigdy bym nie wzial do lozka grubaski. Bleeeee

Gość gość
A ja się nie zgadzam z tymi paroma komentami powyżej. Przedwczoraj widziałem przed uczelnią jak taka panna z nadwagą biegła na tramwaj i przez kolejne 1,5 godziny mogłem już myśleć tylko o tych bardziej niż dorodnych podskakujących piersiach ;)

Gość VKE
1) gość Przede wszystkim jak już wejdziesz z taką w związek to twój portfel zginie, bo nie wyżywisz smiech.gif Co randkę posiłek za niemożliwe pieniądze oczko.gifjezyk.gif 2) gość Tak sobie mysle ze sex z puszysta kobieta to jakas porazka musi byc. Nigdy bym nie wzial do lozka grubaski. Bleeeee xxxxx 1) Dość to krzywdzące i płytkie. Cóż, jak tak się martwisz, to może chociaż trafię na jakąś, która nie jest pijawką jak te z wybujałym wyobrażeniem o sobie. 2) Ja z kolei nie wyobrażam sobie być dźganym kośćmi w każdej pozycji, więc przynajmniej nie stanowimy dla siebie konkurencji :P

Gość szczypiorkaaa
może któryś z was chciałby pogadać mailowo z krągłą, kochającą seks kobietką? Zostawcie maile.

Gość VKE
Naiwnie maila zostawiać w miejscu publicznym, ale na tym ewentualny spam i inne twory mi niestraszny : venth_ke@yahoo.com

Gość gość
casimir.chris@wp.pl , chętnie pogadam.

Gość gość
JA mam 167,ok 80kg.Jak poznałam mojego przyszłego męża, to ważyłam ok 60 kg.Mam wszystko co,powinna mieć kobieta na swoim miejscu...duży jędrny biust,fajny okrągły tyłeczek i widzę,że mąż jest teraz bardziej na mnie napalony niż wcześniej.No ale teraz mam większą ochotę na seks i na różne eksperymenty.Może trochę mam kompleks na puncie mojego brzucha,który już nie jest deską,ale błysk w oku mojego męża,który mnie widzi w seksownej bieliźnie i pończochach rekompensuje wszystko.On uważa,że nigdy nie byłam jeszcze tak bezpruderyjna i napalona jak w chwili obecnej.I mimo iż wiem,że większość seksownych ciuchów jest nie dla mnie to i tak ubieram sie w spódnicę, w szpilki i naprawdę czuję się atrakcyjna.Bo nauczyłam się patrzeć na siebie oczami mojego ukochanego,który zawsze powtarza,że piękno tworzy całość,a nie poszczególne elementy

Gość laluuna
czy znajdą się tutaj panowie po czterdziestce, którzy lubią kobietki przy kości? nie takie ze zwałami tłuszczu, ale z dużym biustem, jędrną dupcią i ogólnie fajnymi proporcjami i ładną naturalną opalenizna.

Gość gość
O rety ! To mój typ kobiety :) Uwielbiam :)

Gość laluuna
nie wiem co podpowiada Ci wyobraźnia gościu :) mogę wiedzieć w jakim jesteś wieku?

Gość gość
Pięć dych :) Uważam, że kobieta powinna mieć to i owo :) dla mnie to cud natury.

Gość laluuna
czyli nie jest ze mną tak źle :) mam biust 80 f talia 83 cm biodra 110 ogólnie sylwetka typu klepsydra. teraz masz lepszy obraz sytuacji :) dalej obstajesz przy swojej opinii?

Gość gość
Jasne ! Teraz nawet wyglądasz lepiej w moich oczach Prawdziwa Kobieto ! Podoba mi się taka figura i koniec. Jeszcze do tego "mocne" :) nogi to już odlot.

Gość laluuna
nie wiem czy mocne :) pasują do figury (chyba) wiem że łydki mam bardzo ładne i zgrabne :p to jedyna rzecz w moim wyglądzie, której jestem pewna

Gość gość
Świetnie ! Masz to co mi się bardzo podoba i ... :) Już Cię sobie wyobrażam moja Bogini :) Dodatkowy Twój plus, że wiesz o swojej mocy :) Oj już mi lepiej, tylko pisząc z Tobą.

Gość laluuna
no właśnie próbuje uwierzyć w swoją moc, bo jak do tej pory to kiepsko z tym było. zamiast mocy kompleksy

Gość gość
Dumny był bym spacerując z taką kobietą u boku.

Gość laluuna
szkoda, że świat wirtualny tak bardzo odbiega od rzeczywistości...

Gość gość
No szkoda :( chętnie bym Ciebie poznał, ale ... :) Miło, że piszesz.

Gość 43563434
Faceci lubiący puszyste - a czy Wam nie przeszkadza obleśny brzuch, wałki na nim, otłuszczony wzgórek łonowy? Rozumiem że można lubić duże cycki i duży tyłek, ale co fajnego jest w tłustym brzuchu?

Gość laluuna
:) jesteś w związku czy samotny?

Gość gość
Są gusta i guściki :) Ja stoję za kobietą typu XL model i to wsio ! Laluna jest w moim typie. Ma to co kobieta powinna mieć.

Gość gość
Ja mam kobietę, ale ... Jestem gorąco krwisty i w dodatku nie ma takiej budowy, która mnie kręci.

Gość laluuna
jej wygląd się zmienił, czy postawiłeś na inne zalety przy wyborze partnerki na życie?

Gość gość
Jesteśmy nie długo ze sobą. Nie miałem wyboru, ale to już dłuższa historia. Niekiedy nie ma się wyjścia i ...