Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie moze na jaka uczelnie lub na jaki kierunek najlatwiej jest sie dostac?

Polecane posty

Gość gość

Witam, musze dostać się na obojętnie jakie studia- mam postawiony warunek, albo się uczę, albo pracuję. Oczywiście wole się uczyć....studia muszę zrobić tylko dla papierka. Bardzo bym chciala studiować kosmetologie, ewentualnie biologie lub pedagogikę. Zarządzanie i studia zwiazane z matematyka, fizyką nie wchodzą w grę. Jesli wiecie coś na ten temat to dajcie znać.

Gość gość
Ja jestem na Uniwersytecie Zielonogórskim, nie ma w ogóle progu punktowego na tą uczelnię, na kierunkach pedagogicznych i humanistycznych jest życie jak w madrycie. Specjalnie tam poszedłem. Tylko nie idź tam na wydział ścisły bo tam to już jest zap*****l jak na innych uczelniach.

Gość gość
No i generalnie życie tam jest za*biste bo niby są po 3 nieobecności ze wszystkiego dozwolone albo po 2 a wszyscy sp*dalają po 10 razy i leżymy sobie na trawce przed uniwersytetem na słońcu, opalamy się robimy grille itd...

Gość gość
dzieki wielkie, do listy dodaję AJD w częstochowie- tutaj podobno też łatwo jest się dostać.

Jak mnie uda się zdać maturę to wybieram takie kierunki jak: 1. Dziennikarstwo i komunikacja społeczna 2. Socjologia 3. Politologia 4. Resocjalizacja 5. Praca Socjalna 6. Pedagogika opiekuńcza 7. Kulturoznawstwo

Gość gość
A jeśli chodzi o pedagogikę- jak myslicie, ktora bedzie najbardziej "przydatna" w zyciu? Bo raczej nie edukacja wczesnoszkolna..kurka wodna, nie mam pojęcia co robić dalej ze swoim życiem.

Gość gość
Zajdź w ciąże i znajdź sobie męża :D🖐️

Gość gość
Mam to w planach hahahah xD a tak na serio- slabo poszla mi matura, a uczyć się muszę, tak wiec mam nadzieję że na coś się dostanę. jedynie angielski napisalam na minimum 90%, biologia ok 60%...reszta szkoda gadać.

Gość gość
"dzieki wielkie, do listy dodaję AJD w częstochowie- tutaj podobno też łatwo jest się dostać."- Ja wybierzesz UZ to daj znać, pójdziemy sobie razem pograć w siatkówkę plażową.

Ja myślę o pedagogii społeczna-opiekuńcza. To pedagog szkolny który tylko siedzi w szkole. Przy okazji autorko - jesteś dobra z angola?

Gość gość
Hmmm, angielski napisalam na duuzo procent, w zamknietych mialam jeden blad, ale czy jestem dobra? Sama nie wiem :D Czasy leżą, ale mam wiedzę słówkową. Jutro ustna :PP

Gość gość
Polecam lopatologie.Po tym kierunku na kazda budowe sie dostaniesz

Gość gość
Haha, spoko, mozęmy zagrać nawet w hokeja na trawie :P

Gość gość
Tam też dokładnie jestem obeznany z tym na których kierunkach najmniej się robi. A na trawie to raczej ciężko XD

Gość gość
Nie no, ogolnie nauki sie nie boję, chodzi o to, że słabo mi poszła matura :P

Gość gość
Tylko ta Zielona Góra jest trochę daleko...:D szkoda. podobno ze w Bydgoszczy tez jest luz, no i w Toruniu. Ale to jeszcze dalej ;/

Gość gość
No to spoko, tam nie ma nawet progów XD

Gość gość
Archeologia Pedagogika

Gość gość
Ok, dzięki, zastanowię się nad tym.

Gość gość
AJD

Gość gość
idzcie na studia gdzie uczą o człowieku, a nie o jakichś abstrakcjach: czyli politologia, socjologia, kulturoznastwo, dziennikarstwo odpada.

Gość gość
A o czym chcesz pozmawiać?

Wiesz: Ja uczyłam się w technikum technik organizacji usług gastronomicznych - egzaminu zawodowego nie zdałam - matury nie zdałam Teraz poszłam do szkoły policealnej na kierunku technik rachunkowości i wiesz ile tam jest liczenia. Księgowanie kont, itp. Nie umiem tego zrozumieć, ja chce studiów gdzie nie ma matematyki.

Gość gość
ok, podaj gg :D