Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie mi pytanie o fotelik dla dwulatki

Polecane posty

Gość gość

hej, mam romera king plus 9-18 kg aktualnie, ale po 1. córce jakoś ciasno już w nim, no i wysoka jest dosyć jak na 2 lata. Po 2 zmieniłam auto i mogę w nowym zamontować isofix. Jaki fotelik jest następny? jaki z isofix najlepszy? któraś poleci coś i doradzi? :)

Gość gość
2latka to spokojnie powinna jeszcze w nim jeździć. Ile ona waży i ma cm że się nie mieści? Moim zdaniem jest to za małe dziecko na fotelik od 15 do 36 kg, bo on jest w następnej kategorii. Moja ma prawie 4 lata i się mieści w foteliku do 18, linia oczu jeszcze nie przekracza za oparcie fotelika. Wiesz, że po tym się sprawdza? Za jakiś czas będziemy kupować i zapewne zdecyduje się romer z isofixem.

Gość gość
2 letnie dziecko to jeszcze tyłem do kieurnku jazdy powinno jezdzić....

Gość gość
Najbezpieczniejsze są foteliki RWF - czyli tyłem do kierunku jazdy. W takim foteliku 9-25 dziecko może jeździć nawet do 6 rż. Poczytaj na ten temat.

fotelik dla dwulatki z przedzialu 9-18kg to ja bym polecila 2way pearl z mozliwoscia montowania go tylem, i do tego baza z maxi cosi. ja tak planuje zrobic jak maly wyrosnie z pebblamamy do niego baze ktora pozniej pasuje do pearla