Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria_82

Dieta aspirynowa a siemię lniane

Polecane posty

Gość gość
Madry Polak po szkodzie , powinnam zapamietac Panią recepcjonistkę i jej dane oraz nagrac to .Izba lekarka miałaby sie czym zajać oraz telewizja na serio :)

Gość gość
lindleya to chyba najgorszy szpital w Wawie, moim skromnym zdaniem :P

Gość gość
ja dostałam uczulenie po antybiotyku, miałam przez miesiąc wędrującą wysypkę a lekarka mimo kilkakrotnych wizyt kazała mi brać wapno i zyrtek 3 razy dziennie ! już dawno powinnam być w szpitalu i dostać zastrzyk na odczulenie bo miałam spuchniętą twarz jakbym miała świnkę najlepsze ze gdy przepisywała mi ten antybiotyk to sugerowałam żeby zapisała mi to co zawsze brałam a ona, że nie że są nowe wytyczne i muszę dostać jakiś lek pierwszego rzutu bla bla bla..... teraz już mi nie piertoli o wtytycznych a ja nie dam sobie wcisnąć antybiotyku którego nie używałam wcześniej....wpisała też w kartę info o uczuleniu

Gość gość
z wysypkami czy opuchnięciami się nie czeka miesiąc tylko idzie się od razu, czy do przychodni na nocny dyżur, czy na izbę przyjęć do któregoś szpitala, i oni są w stanie podać w zastrzyku jakiś steryd i coś przeciwalergicznego, to działa szybko, a później można doustnie kontynuować jeśli reakcja przejdzie po zastrzyku w sporym stopniu. ja tak miałam to się lekarka nie zastanawiała, chociaż alergologiem nie była, to sprawdziła w wypisie leków co może podać wtedy i zleciła. jak lekarz ma głowię na karku to pomoże.