Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelinka234

Feromony jak to w koncu z nimi jest

Polecane posty

Gość lelinka234

Witam wszystkich .Czy mieliście może do czynienia z feromonami? Jak to w końcu jest z ich działaniem? Ja jak do tej pory byłam nieco sceptycznie do tematu nastawiona niemniej w ostatnim czasie tyle się słyszy o nich w sieci, na różnych forach, że zastanawiam się czy sobie nie zamówić jednej z buteleczek na spróbowanie. Co mogą w sobie zawierać ,ze mogą mieć działanie?

Gość gość
No ja też byłam ciekawa ale nie mam przekonania jednak czy kupić./..

Gość korrado
klikasz moze z g.śl

Gość gość
E tam bzdura jak nic !

Gość lelinka234
Nie nie ;) Ja raczej wschód Polski. Szczerze to ostatnio zaczęłam pracować w biurze obsługi klienta i zaczynam interesować się pewnymi technikami manipulacji ludźmi. Interesuje mnie mianowicie czy zapach moze mieć wpływ na nasz kontakt z innymi - czy mogą być na nas bardziej podatni. No i mam również oko na jednego przystojniaka w moim otoczeniu ;) Czy ktoś z Was stosował kiedyś jakiś środek tego typu?

Gość gość
Feromony działają, ale nie te najtańsze. Dobre feromony to drogie feromony, to jest raz. Dwa, też zależy, bo masz różne zapachy, i też musisz dobrać odpowiedni dla siebie.

Gość mondarja
No ja również zgadzam się z poprzednikiem. Nie ma co kupować najtańszych ponieważ to kasa wyrzucona w błoto. Sama kiedyś się tak nadziałam ponieważ zamówiłam sobie buteleczkę ze sklepu na allegro u sprzedawcy, który miał może z 2 opinie? Nie dość, że zapach bardzo tani, trzymał się może z 2 mintuty to działanie żadne. Zraziłam się nieco i nic już nie zamawiałam. Potem nie wiem co mnie do tego skłoniło ale postanowiłam zaryzykować jeszcze raz. Zamówiłam sobie już droższy środek (kosztował mnie chyba z 90 zł za butelczkę 50ml) ale okazał się skuteczny. Co mnie również zaskoczyło ponieważ byłam do tego sceptycznie nastawiona. Mimo,że zapach trochę nie w moim stylu ponieważ bardzo delikatny i świeży (lubię mocniejsze zapachy) to zebrałam za nie tyle komplementów jak nigdy w życiu. Może o nich słyszeliście -mają nazwę Love & Desire.

Gość gość
No ja słyszałam o nich, też zastanawiałam się czy kupić ale nie jest to najtańszy zakup. Tak więc musze sobie to jesczze przemyslec/

Gość gość
Drogie. Ja bym nie kupila

Gość gość
To już wiem, dlaczego moja dziewczyna ma taki pociągający zapach :) Używa pewnie perfum z feromonami ;]

Gość gość
Moze to jej naturalne zapachy :P

Gość bangbabg
Może i tak może i nie. Ja jestem na tak. Wprawdzie nie używałam feromonów tych co dziewczyny powyżej ale moje również były bardzo skuteczne. Szczególnie kiedy chodziło o wieczorne imprezy. Faceci rzeczywiście o wiele bardziej się do Ciebie kleili oraz gadka o wiele łatwiejsza. Fajna sprawa dla nieśmiałych . Można rzeczywiście podreperować swoją pewność siebie.

Gość gość
Baby chcą manipulować ludźmi przez związki chemiczne powodujące podniecenie i potem dziwią się, że są gwałcone bo jakiemuś pała furkotała jak ruski wentylator.

Gość newerelka
A dlaczego by tutaj nie manipulować facetami ! W końcu to mężczyźni rządzą światem tak więc trzeba jakoś utrzymać się na powierzchni. Sama pracuję w biurze w dość męskim środowisku i feromony naprawdę mi pomagają. Dzięki nim mogę mieć większy wpływ na facetów, chętniej pomagają. Zresztą jest to środek od dłuuuuuugiego czasu stosowany w biznesie. Kto czytał trochę o technikach manipulacji to wie.

Gość ahuuu
Ja tam myślę, że o ile takie feromony mają służyć dodaniu pewności siebie - to OK. Ale jeśli chcecie szukać miłości, to sobie je odpuście. Owszem, zainteresujecie faceta. Ale jeśli wasze naturalne feromony będą zupełnie inne od tych sztucznych, i na niego nie podziałają, to wkrótce wasza relacja się rozwali, bo stwierdzi że jednak go nie kręcie jak myślał. Naprawdę lepiej poczekać aż się trafi na kogoś kompatybilnego z wami chemicznie. I wtedy to dopiero jest feromonów szał!