Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba jestem w 3 ciąży

Polecane posty

Gość gość

Okres spoznia mi sie juz 8 dni:/ testow robilam juz kilka i na ostatnich trzech jest bardzo bardzo blada kreska. Trzebs sie dobrze przyjrzec zeby ja zobaczyć, ale jest! Pocieszcie mnie mamy trojeczki:) jakos sobie tego nie wyobrazam! Mam juz syna (3, 5l) i córkę ( 1 rok)

Gość gość
No takie życie. Dałaś radę z dwójką to dasz i z trójką.

Gość gość
zrób beta hcg kobieto...chyba..chyba..po co sie zastanawiac. lec badac krew.

Gość gość
nie dziwię się, że sobie tego nie wyobrażasz, bo jakoś kiepsko z Twoją wyobraźnią... Masz już dwoje dzieci i nie wiesz skąd się biorą? Trzeba było użyć wcześniej trochę wyobraźni i przewidzieć konsekwencje.

Gość gość
oj tam nie właźcie na nią. dziewczyna jest w szoku , zaraz przejdzie. im wiecej dzieci tym lepiej. i starosc spokjniejsza tez.

Gość gość
Gratulacje! My wciąż czekamy na pierwsze, a zawsze miałam w planach troje-czworo.

Gość gość
Gosciu z 12:40 daruj sobie. Zabezpieczalismy sie

Gość no liiiiitośći
ludzie XXI wiek a te nie wiedzą co to antykoncepcja? zapewne zaraz zgraja debilek napisze, że nie ma pewnej anty i będą rzucały przykładami jak z rękawa, ale powtórzę słowa mojej ginki - nie ma wpadki jak się WŁAŚCIWIE UŻYWA środków anty

Gość gość
a z ciekawości ku przestrodze czym się zabezpieczaliście?

Gość no liiiiitośći
w rzeczywistości zapewne kalendarzyk albo seks przerywany, ale autorka tutaj napisze, że wszelkie metody - tabletki plus gumka i nie dochodził w niej a jednak zapyliła

Gość gość
Prezerwatywa

Gość gość
Jak wstawiasz usmiechnieta buzke to chyba sie cieszysz

Gość gość
No litosci juz nie badz taka wrozka i nie przewiduj co napisze

Gość gość
Gosc 12:48 Wiesz, to nie koniec swiata i nie dramat. Musze sie z tym oswoic, bo jestem lekko zaskoczona i zwyczajnie sie boję jak to będzie.

Gość gość
To teraz masz 9 miesiecy seksu bez gumki

Gość gość
Znajoma miala taka sytuacje tylko ze mlodsze mialo nie caly rok jak wpadla z trzecim. Na poczatku bylo bardzo ciezko mlodsze domagalo sie uwagi jak pojawil sie noworodek. Nie rozumialo co sie dzieje. Ale teraz z kazdym miesiacem jest coraz latwiej . Glowa do gory poradzisz sobie. Tylko bedziesz napewno potrzebowala pomocy kogos bliskiego.

Gość gość
Ja mam 3 dzieci, roznica miedzy kazdym to ok 2 lata. Na poczatku jest ciezko, ale teraz jest super. Dzieci maja 10, 8, 6 lat.

Gość gość
Dzieki za slowa wsparcia:)

Gość gość
Gratuluje! Do tych upierdiwych- zadna metoda antykoncepcji nie daje 100% pewnosci!!! Wpadki byly i beda... Ale ciesz sie autorko bo nie jedna kobieta chcialaby byc na Twoi miejscu! Ja mam dwie corki i tez planuje trzeciego malucha za jakis czas:-)

Gość czarneoczymam
Ja za 49 dni zostanę mama trzeciego dzieciątka. Mam dwóch synkow 3 i 2 lata , a teraz będzie córeczka. Zawsze chciałam mieć 3 dzieci. Chłopaki rozrabiają nieziemsko, a ja juz nie mam sił krzyczeć w ciąży jestem bardzo nerwowa. Myślę,ze każda by była. Autorko dasz radę.

Gość gość
Tez jestem mama trojeczki :) a w trzecia ciaze zaszlam jak synek mial 3 miesiace. Pierwsza reakcja - szok i obawy pt.jak ja sobie poradze... Dzis najmlodsze dziecko ma 3 miesiace i nie jest zle :) co prawda jak wstaje o 5-6 rano tak na dobre siadam na tylku ok 21.00 ale jestem szczesliwa :)

Gość gość
Gratulacje i glowa do gory:)

Gość gość
Kochana, ja czekam na trzecie, planowane. Dasz radę, powodzenia i gratki

Gość gość
Gosciu wyzej, w jakim wieku masz dzieci i jakie argumenty za trzecim?

Gość gość
Gratulacje!! 🌻 Ja jestem mamą trojga. Wszystkie planowane - 8l., 5l. i 3 miesiące ❤️ I jestem lepiej zorganizowana niż jak miałam 2 dzieci :-P Trzecie dziecko to błogosławieństwo :-) mam świra na jego punkcie :-)

Gość gość
spokojnie ja mam 5 i daję rade i w mojej mieście odkąd piąty się pojawił to czuje się jak VIP same gratulacje ochy achy że taka rodzina to aż miło no cudownie się czuję fakt pracy jest dużo a macierzyński też tak szybko leci no i chyba na wychowawczy pójdę 1 raz w życiu bo na razie nie ogarnę małego a nie będę starszych opieką obciążać zresztą nawet nie chcą wcześniej zawsze mąż brał wychowawczy bo ja mam lepszą pracę a teraz ja posmakuję szczerze to fajnie nie pracować ja mam bardzo ciężką pracę

Gość gość
ja mam 4 dzieci:) 19,18,16 i 12 latki :D Pielęgnowanie ich jak są małe to pikuś :classic_cool: teraz to jest istny kocioł :P Nikt nie mówił że bedzie łatwo 😴

Gość gość
Wow 5:) gratuluje i podziwiam.

Gość gość
no moja 5 jeszcze nie taka dorosła też się zastanawiam co będzie tak za 10 lat:) autorko głowa do góry mądry powie tak ma być a głupi nie skapnie o co chodzi ja mimo tego jednak że mam ich 5 jestem za aborcją uważam że kobiety które nie chcą dzieci powinny mieć wybór bo potem jest jak z tą wariatką z hipolitowa dziecko nigdy nie powinno być wyrokiem

Gość autorkaaa
Nie no, o aborcji nawet nie myślę:) troche zasmucila mnie reakcja mamy:/ mimo, ze mieszkamy daleko mialam nadzieje na wsparcie, na dobre slowo:/ no coz