Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was wrócił do partnerki,partnera po roku, dwóch ?

Polecane posty

Gość gość
Ej tu autorka, weź se załóż swoj temat ok ? :D bo raz, ze piszesz jak opętana, dwa - rozwalasz mi mój i tak umierajacy wątek :D

Gość gość
no ok przepraszam juz nic nie piszę :)

Gość gość
Autorka : Nie no pisz, żartowałam przecież. Chodzi tylko o to, żebys napisała konkretniej o co chodzi to może coś sie pomysli :)

Gość autorka to ja1234
Dobra a tak poważnie, ja tez robiłam byłemu jazdy, o byle co. Jednak szybko zrozumiałam, ze moge go stracić i przestałam, jak juz sie w miare ogarnęlam to On zaczął miec w doopie mnie.

Gość gość
no w mojej sytuacji to raczej nic się nie da zrobić, wiem pisze nieskładnie i mozecie mnie nie rozumiec bo juz się sama w tej całej historii pogubiłam. Chodzi o to ze z moim poprzednim chłopakiem zerwałam na poczatku roku bylismy ze soba 4 lata nie dogadywalismy się, pozniej jak grom z jasnego nieba pojawił się facet moich marzen te same zainteresowania miliony tematów do rozmów bardzo sie cieszyłam zostalismy parą. Tylko ze przez ten moj pierwszy zwiazek ten drugi się rozpadł, ten pierwszy chłopak wciaz pisał wzbudzał we mnie wyrzuty sumienia i ja miałam przez to zły humor czesto marudziłam no i ten moj facet marzen mnie zostawił. To było jakies dwa miesiace temu, kilka dni temu się odezwał napisał ze zaprasza mnie na mecz popisalismy chwilę ale teraz cisza...

Gość gość
to pewnie sie odezwie, grunt, ze w ogole sie odzywa :)

Gość gość
no tak ale odezwał się tylko raz i tylko moje uczucia wróciły a juz byłam na etapie zapominania, chciałabym jednak dać nam szansę...a co do powrotów po latach to tez wierzę, moja kolezanka rozstała się z facetem na rok, po czym pewnego dnia po prostu stanął w drzwiach i zapytał czy mogą dać sobie szansę, teraz są parą juz 4 rok i od roku są zaręczeni :) mozna? mozna :)

Gość stotrzydziescipiec
oczywiscie, ze mozna, ale widzisz to pewnie ona zerwała i to On ją poprosił. nie na odwrót :)

Gość gość
nie własnie nie, to on zerwał z nią i wyjechał za granicę, powodem rozstania było to ze się nie dogadywali i on powiedział ze ma juz dosc... po roku wrócił i tak się stało jak pisałam wyżej :)

Gość gość
halo jest tu kto ? :P

Gość gość
mialem podobnie

Gość gość
podobnie tzn jak ? opowiadajcie wiecej