Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandaryneczka91

Czy zdarza się Wam puszczać tzw. cichacze w towarzystwie?

Polecane posty

Gość mandaryneczka91

Np. w pracy, na zajęciach na uczelni, na lekcjach w szkole, na mszy w kościele? Wiadomo, że czasem nie mozna wyjść, a gazy rozsadzają jelita...

Gość gość
Zdarza się :) ale to raczej staram się i tak gdzieś odejść, bo niestety cichacze bywają wyjątkowo zabójcze w zapachu :P Ale jak jestem w jakimś dużym pomieszczeniu typu centrum handlowe to sobie nie odmawiam przyjemności i prykam na zdrowie, oglądam się tylko czasem czy ktoś akurat za mną nie stoi żeby go nie mieć na sumieniu :D

Gość gość
najlepsze sa akcje w perfumerii jak jakas laska wącha perfumy w miejscu gdzie ja przed chwila "zaatakowałam" i nagle krzywi się i szybko odkłada flakon na półkę :)

Gość gastrokastro
@gość 19:51 Nie gadaj że to zrobiłaś :D Ja dawno temu zrobiłem dokladnie to samo! :P Mina kobiety bezcenna :) Przy czym ja szczęśliwie kilka sekund przed faktem zdążyłem odejść od miejsca zbrodni i całą akcję jak kobiecina weszła w moją chmurkę widziałem już z daleka :P

Gość gość
up! :P

Gość gość
up

Gość edeledmedme
boszzz znowu fetyszysta bąków :O

Gość gość
Hahaha Fuj Ty świntuchu :-D

Gość gość
A przebijecie to ?- granica, kolejka aut a my z mężem walimy cichacze aż w aucie szlo zwymiotować aż tu nie zauważyliśmy kiedy szedl celnik zapukal w szybke po paszporty skrzywil sie i do męża z wyrzutem ,, a szto tu tak ssssmierdi ? ,, hahaha do dzis sie z tego śmiejemy :)

Gość gość
Oo kurde masakra :-P Dobrze ze nie wzięli was za terrorystów i nie zatrzymali na tej granicy myśląc że jakiś atak chemiczny na ich terenie szykujecie :-P x A ostatnio będąc w dużym centrum handlowym zacząłem się zastanawiać jak by to było gdyby spierdzieć się wewnątrz drzwi obrotowych, żeby potem ktoś w to wszedł i nie mógł uciec :-D Albo jeszcze lepiej jak ktoś z nami wejdzie w ta sama przegrodę :-P Nie odważyłem się tak zrobić żeby nie było, tak tylko sobie próbowałem wyobrazić

Gość gość
a to było na granicy ukraińskiej? Dobrze że was nie zastrzelili :P

Gość gość
Na obiedzie wydanym przez królową Anglii siedzą za stołem ambasadorzy Francji, USA i Rosji. Nagle z okolicy miejsca królowej rozlega się bąk. Ambasador Francji niezwłocznie zapewnia: - Jej Królewska Mość, ten łosoś jest wyborny. Czy mogę się dowiedzieć, skąd został dostarczony? Po chwili rozlega się drugi bąk, również z okolic fotelu królowej. Ambasador USA: - Jej Królewska Mość, już dawno nie jadłem tak wyszukanej pieczeni. A ten sos żurawinowy, palce lizać. Po chwili rozlega się trzeci bąk, także z okolic miejsca, gdzie siedzi Królowa. Ambasador rosyjski zabiera głos: - pan Putin i rząd w Moskwie biorą na siebie pełną odpowiedzialność za trzecie pierdnięcie Królowej.

Gość gość
Dlaczego niby na granicy polsko-ukraińskiej mieliby zastrzelić za bąka? Przecież nic nie integruje narodów niż bąk. Podobno był kiedyś zjazd młodych ludzi z wielu krajów i jakoś nikt nie umiał przełamać bariery i nikt się nie odezwał do momentu, w którym pewien Włoch puścił bąka. To przełamało pierwsze lody :D

Gość gość
Póki co u nas i naszych sąsiadów jeszcze za pierdzenie nie karają... na szczęście :D Ale np w Malawi w Afryce podobno wprowadzili oficlajnie zakaz publicznego pierdzenia i normalnie karają grzywną :o Tylko ciekawe co w przypadku cichaczy... bo niby skąd mają dowody, że to akutat ta osoba się zbączyła a nie inna :P

Gość gość
Nie wiadomo, czy np. w Rosji niedługo takiego zakazu Putin nie wprowad*******ońcu przeklinać publicznie już nie wolno...

Gość gość
Już to widzę... i co pozakładają wszędzie detektory gazu? :D albo będą kamerką termowizyjną monitorować ulice i zbierać dowody komu się coś z dupki ulatnia? :P

Gość gość
Skoro w Malawi już to zrobili, to w Rosji też mogą. W końcu ci drudzy mają jakąś obsesję na punkcie gazu.

Gość gość
Skoro to obsesja, to pewnie tylko kwestia czasu aż go zaczną też wydobywać i sprzedawać tak jak ten ziemny :P Nowy surowiec powstanie - GAZ DUPKOWY :D

Gość gość
Gaz dupkowy to każde państwo mogłoby wydobywać i być niezależne od inych :D

Gość gość
Tylko ciekawe dlaczego jeszcze nikt na to nie wpadł by ten gaz powszechnie wydobywać... czyżby ten gaz był nisko energetyczny? aaa no tak, pewnie chodzi o całą tę biurokrację i celowe hamowanie postępu, bo inaczej wielkie spółki by upadły... z tego samego powodu tak niechętnie dąży się do zbudowania samochodów elektrycznych :)

Gość gość
Jeżeli zaczęto by wydobywać gaz dupkowy, to najwięcej zasobów mieliby Niemcy :P

Gość gość
Dlaczego niby Niemcy? Np tacy Amerykanie, którzy na okrągło jadą na diecie McDonalds z pewnością mają w nadmiarze tych dupkowych czynników wysokoenergetycznych :P

Gość gość
Jakby nie było, to Polacy pod tym względem wcale nie są w tyle :D

Gość gość
Gdyby Amerykanie mieli najwięcej zasobów gazu dupkowego, to Putin nakazałby Rosjanom jeść dużo kapusty i grochówki, a nieprzestrzeganie diety byłoby karalne ;)

Gość gość
Fakt. staropolskie jadło też lekkostrawne nie jest... grochówka, kapuśniak, bigos... a jeszcze wzbogacone alkoholem dałoby paliwo wysokooktanowe :D

Gość gość
Apropos zakazów pierdzenia, w Indonezji też jest zakaz pierdzenia, z tym że dotyczy on tylko i wyłącznie kobiet. Ciekawe dlaczego :classic_cool:

Gość gość
No nie i znowu dyskryminacja kobiet.

Gość gość
Noo :( ale ciekawi mnie dlaczego tylko kobietom zabraniają pierdzieć? Może ich bąki zostały uznane za bardziej szkodliwe dla środowiska tudzież bardziej kąśliwe? :D

Gość gość
Kobiety w ogóle są bardziej kąśliwe(mówię to jako kobieta) :P

Gość gość
haha w jakim sensie bardziej kąśliwe są? :D