Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża a testy negatywne ...miałyscie tak?

Polecane posty

Gość gość

Witam was, , interesuje mnie jak to wyglądało u was i co myślicie o mojej historii. Okres spóżnia mi się od 2 miesięcy, w kwietniu kiedy po raz pierwszy w życiu spóżnił mi się okres 9 dni wykonałam test ciążowy jednak wyszedł on negatywny, bardzo mnie nie pokoiło moje samopoczucie ponieważ tydzień po wcześniejszej miesiączce to byl marzec, dostałam drobnego plamienia ktorego nawet w ciagu dnia nie zauwazylam dopiero wieczorem przed kapiela, strasznie bolala mnie głowa 3 tygodnie od tamtego momentu co dotad mi sie nie zdarzało , miałam nudności i zawroty głowy jednak po okolo 5 tygodniach przeszło mi to , gdy okres sie spozniał 12 dni poszłam na bete jednak nie mialam mozliwosci odebrania wyników , i zadzwonilam do laboratorium tam poni nie podała mi dokladnego wyniku jedynie powiedziała ze w ciązy nie jestem , moje samopoczuce jednak od tamtego plamienia strasznie sie zmienilo boli mnie glowa mam mdlosci zawroty wahania nastroju, wstret do alkoholu chociaz wczesniej czesto wychodzilismy z mezem ze znajomymi i pilam alkohol bez problemu i zauwazylam ze caly czas wydziela mi sie biało kremowy bezwonny sluz. nie wiem juz co myslec , w poniedzialek ide do ginekologa jednak czy to moglo by byc ciaza ?

Gość gość
Może. Ja tak miałam. Testów robiłam z pięć, ostatni rano przed wizytą i gin, weszłam, usg a tam 12 tydzień ciąży. Jak? Nie wiem :)

Boże. Weź sobie daruj tę ciążę. Najprawdopodobniej masz zaburzenia hormonalne. Lekarz skieruje cię na odpowiednie badania.

Gość gość
teraz tez wykonywalam test jednak nadal negatywny , ale na ulotce pisze rowniez ze test wykrywa ciaze tylko do ktoregos tygodnia poniewaz pozniej jest za duze stezenie hormonu , 12 tydzien i testy negatywne ? nie prawdopodobne :) ale Gratulacje !

Gość gość
Nie jesteś w ciąży ty idz lepiej sie przebadaj! Mozesz duza cyste miec i jak c***eknie to wtedy zobaczysz ..objawy przy cyscie podobne do ciazowych..mdlosci itp..gnaj do gina na echo!

Gość gość
w poniedzialek ide do ginekologa....nie wiem jak wytrzymam do tego czasu