Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

ciąża a testy negatywne ...miałyscie tak?

Polecane posty

Gość gość

Witam was, , interesuje mnie jak to wyglądało u was i co myślicie o mojej historii. Okres spóżnia mi się od 2 miesięcy, w kwietniu kiedy po raz pierwszy w życiu spóżnił mi się okres 9 dni wykonałam test ciążowy jednak wyszedł on negatywny, bardzo mnie nie pokoiło moje samopoczucie ponieważ tydzień po wcześniejszej miesiączce to byl marzec, dostałam drobnego plamienia ktorego nawet w ciagu dnia nie zauwazylam dopiero wieczorem przed kapiela, strasznie bolala mnie głowa 3 tygodnie od tamtego momentu co dotad mi sie nie zdarzało , miałam nudności i zawroty głowy jednak po okolo 5 tygodniach przeszło mi to , gdy okres sie spozniał 12 dni poszłam na bete jednak nie mialam mozliwosci odebrania wyników , i zadzwonilam do laboratorium tam poni nie podała mi dokladnego wyniku jedynie powiedziała ze w ciązy nie jestem , moje samopoczuce jednak od tamtego plamienia strasznie sie zmienilo boli mnie glowa mam mdlosci zawroty wahania nastroju, wstret do alkoholu chociaz wczesniej czesto wychodzilismy z mezem ze znajomymi i pilam alkohol bez problemu i zauwazylam ze caly czas wydziela mi sie biało kremowy bezwonny sluz. nie wiem juz co myslec , w poniedzialek ide do ginekologa jednak czy to moglo by byc ciaza ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować