Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabawni tatusiowie

Polecane posty

Gość gość

Opiszcie najsmieszniejsza sytuacje jaka zastalyscie po powrocie do domu podczas gdy maluchem opiekowal sie maz,chlopak,partner :-)

Gość gość
Teraz mnie trochę bawi, ale wtedy nie było takie wesołe... Na bieżąco mówiłam mężowi jeśli wprowadzałam jakiś nowy produkt do diety. Kiedyś zostawiłam go z niemowlakiem i poinformowałam że może spróbować dać mu ananasa- mały tego wcześniej nie jadł, ale tego nie zaznaczyłam wyraźnie. Mąż nakarmił dziecko... ćwiartką ananasa. Bo mu smakowało, to czemu nie? Na szczęście mały alergii pokarmowych nie ma i nie miał wcześniej i "rozszerzanie diety" przeszło ulgowo :) Z ubrankami czasem było różnie, tzn. wiedział że skarpetki przy gołych stopach i nie zakładał swetra pod pajacyk bawełniany, wiadomo, ale zestawy kolorystyczne miał szalone, np. zielone skarpetki, brązowo- zielone spodnie w kratkę i żółta bluzka z czarnymi rękawkami, aż cierpłam. A nie tak dawno, w styczniu, wypuścił się z trzylatkiem w starych spodniach (przez pomyłkę leżały w szufladzie, ale widać że powycierane, zbyt krótkie, sprane) i lekkiej wiatrówce, bo ciepło było (12 st).