Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona_2014_

Możliwy początek ciąży pomocy.

Polecane posty

Witam. Jestem dość młodą osobą. Okres miałam spóźniony, jednak nie dziwię się, ponieważ miałam dużo stresu, ale był on krótszy, jednak nie mogło być to plamienie, ponieważ krwawienie to nie było małe. okres dostałam 3.05 a 26.04 kochałam się z chłopakiem. Wszystko było z zabezpieczeniem ale jakieś 3 razy orzed wszystkim "włożył" bez. Nie sądzę, żeby coś się dostało, no ale wystarzy czasem kilka s, a czasem 40 min. gdy po 5 min usiadłam wyleciało coś i miałam mokre majtki. Dziś jest 14.05 a od wczoraj strasznie bolało mnie w lewej pachwinie, pozniej jeszcze na dole w plecach. dzis pojawil sie sluz taki mleczny, czytalam o tym bolu ze moze byc spowodowany rowniez zapaleniem stawu na przyklad. wiem, że test mogę już wykonać, ale strasznie się boję. Proszę nie straszcie mnie tylko napiszcie to o czym myślicie.

Gość gość
Myślę,że jesteś p/o/j/e/b/a/n/a:O bez odbioru

Gość gość
Kolejny durny temat założony przez sliniacego się trolla

Nie jestem trolem mam 19 lat nadal się uczę boję się ze mogę być w ciąży więc grzecznie pytam.. Czy jest ktoś kto może się ze mną podzielić swoją opinią. Dodam że chwilę temu poczułam silny ból kawałek nad lewym biodrem trwa nadal.. Pomocy!

Gość gość
masz rwę kulszową:O

Gość gość
Noo.widać, że masz 19 lat..ja mam 21 i nie zadaje takich durnych pytań :D może jeszcze zapytasz czy od całowania się zachodzi? :D

Gość gość
Jeśli sperma dostałaby się na język,to jak najbardziej:D:D

Gość gość
Ani ból w pachwinie ani w biodrze nie jest objawem ciąży. Poza tym kilka dni temu miałaś okres to jakim cudem szukasz ciąży ???

Gość gość
A zrób sobie test ciążowy..i odpowiedź gotowa

Zastanawiam się ponieważ bol w pachwinie jest również promieniujacy do okolic jajnika.. Wydaje mi się ze był to okres jednak tyle się naczytalam o tym żeto mmogło być jednak nie plamienie a krwawienie implatacyjne