Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie się na komputerach?

Polecane posty

Gość gość

Chcę windowsa 7 przywrócić do stanu jak na początku. Zeby był Windows. Nie mam płytki bo komputer jest z dotacji od urzędu miasta. Nie zrobiłam punktu przywracania a tylko takie info znalazłam. Po włączeniu komputera wyskakuje jakiś błąd i strasznie wolno działa i jeszcze nie moge pozbyć sie programu regclean który włącza sie po uruchomieniu i skanuje mi komputer zwalniając go a pózniej wyskakują błędy i trzeba by wykupić pełna wersje. Masakra bo już goodinstalowalam i nadal jest. Tez czytałam ze to gowniany program i tak będzie. Pomocy.

Nie zrobiłam punktu przywracania a tylko takie info znalazłam. Po włączeniu komputera wyskakuje jakiś błąd xxx jaki blad?jakie info konkretnie?

Gość gość
Ściągnij Windowsa z netu i zrób bootowalnego pendrive'a, podczas instalacji podaj swój klucz i tyle.

Gość gość
może program Totall Uninstal zlikwiduje tego regcleana, ta odinstalowywarka w windowsie niedokładnie czyści.

Gość gość
Rundll wystąpił błąd podczas ur********** pliku nie można odnaleźć modułu. Nie chcę mieć oszukanego windowsa bo mogą do mnie żądz z urzędu ze mam sie stawić z laptopem, bo robią tak czasami zeby spr czy nie sprzedałam. Dostałam go ze względu na to ze mama mnie wychowywuje bez ojca.Naprawy muszę sama wiec mi nie pomogą.

mi to wyglada na jakis syf.ciezko tak zdalnie postawic diagnoze.moze ten program REGCLEAN to fake,zreszta ten program powoduje problemy.przeskanuj ten pilk online i stcjonarnym antywirsuem.

Gość gość
Odinstaluj ten program za pomocą np. revo uninstaller, a później przeskanuj komputer adwcleanerem

Gość gość
a przywracanie systemu też możesz zrobić ostatecznie jak już nie da się wyczyścić go z tych obciążających programów.

Gość gość
Udało mi sie odinstalowac tym totaluninstall:) ale błąd nie wiem skąd nadal jest...specjalnie zgralam wszystko na dysk i mam już tylko to czego moge sie pozbyć ale rozumiem ze nie ma sposobu bez usunięcia windowsa?

Gość gość
a ten błąd/komunikat przeszkadza Ci normalnie korzystać z komputera? Czy tylko wystarczy wcisnąc OK i on znika? Spróbuj ten adwcleaner też zainstalować i daj mu się przyglądnąć systemowi. Teraz windows chodzi szybciej?