Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem nienormalna, wyobrażam sobie poniżający mnie seks... :(

Polecane posty

Gość gość

Jak w tytule. Jestem nienormalna bo podniecam się kiedy jestem poniżana, kiedy nie mam wpływu na to, co się dzieje... Nie akceptuję tego w sobie, czuję że jest w tym coś nienormalnego :( Skąd to się bierze?

Typowy syndrom madonny i ladacznicy. Jako ludzie jesteśmy dualistyczni, możemy być grzeczni a czasem mieć ochotę zaszaleć. Kto ci powiedział że jesteś nienormalna

Gość gość
Syndrom madonny i ladacznicy? Rozwiń proszę... Sama się tak czuję, nikt nie musiał tego mówić.

Tym syndromem się określa prostactwo niektórych mężczyzn, widzą kobiety albo jako wyniosłe madonny którym trzeb usługiwać i być miłym bo im korna spadnie lub jako ladacznice do których nie podchodzi się z szacunkiem... . Lecz to nieprawda niektóre kobiety są spokojne nieśmiałe dla innych bardzo delikatne a w łóżku bardzo perwersyjne lub na odwrót. Jak napisałem jesteśmy dualistyczni wiec mamy rożnie zależnie od nastroju potrzeb kompleksów i takich tam lecz z czasem może nam się to zmienić. To że podnieca Ciebie taki seks nie świadczy źle o tobie podrostu lubisz takie bodźce. nikt nie powinien Cię odbierać negatywnie jest to naturalne, po prostu za bardzo wierzysz w stereotypy i masz słabe oprogramowanie

Gość gość
pirat flapjack - nieco karkołomnie wygląda używanie przez ciebie terminów, o których nie za bardzo masz pojęcie. Gdzieś coś liznąłeś ale na kafe aspirujesz do roli eksperta zachowań kobiecych. żal...wieje wiochą na kilometr - zaraz poprosisz panią o maila i na priv organoleptycznie zbadasz czy jest madonną czy ladacznicą :)

madonna i ladacznica to jedna postać! problem polega na tym że seks się u nas traktuje jako tabu i w społeczeństwie jest mit niewinnej kobiety o cechach matki boskiej a kobiety takie nie są

Gość gość
nie przejmuj sie,poprostu lubisz sie czuc jak sciera.to sie leczy,ale tu kafetryjni eksperci wmowa ci,ze to NORMALNE.

Gość gość
Ja bym chciał taką kobietę w******** Naprzód, przyciągnąć ku sobie, pocałować głęboko w usta, zerwać z niej ubranie i stanik, obrócić i pchnąć do przodu żeby padła na kolana, wtedy w jej wypiętą cipkę wbić się swoim penisem i posuwając ją od tyłu chlastać ją dłonią po wyiętej d***e, raz w jeden, raz w drugi pośladek. Takie marzenie....

A ja sobie marzenia spełniam. :)

Gość gość
Dlaczego nienormalna, może zwyczajnie lubisz być zdominowana?

Gość gość
ciekawe jak.

Gość gość
On bieże mnie od tylu i rznie we wszystkie dziurki.

Gość gość
mam podobnie :) to normalne nic sie nie martw, ja marze by byc wyzywana itp

Gość gość
i klnie jak szewc.

Gość gość
Rżnięcie we wszystkie dziurki uważam za normalne kobieto. Czego się w sobie doszukujesz. Wielu by chciało z Tobą się spotkać i nie tylko :)

Gość gość
to już perwersja i obrzydliwe. ble!

Gość gość
Trochę mnie tu nie było tak więc to wyżej to był podszyw. Tak więc po kolei: "niektóre kobiety są spokojne nieśmiałe dla innych bardzo delikatne a w łóżku bardzo perwersyjne lub na odwrót. Jak napisałem jesteśmy dualisty" To opis bardzo pasujący do mnie... Zastanawiałam się czy to się leczy, szczególnie że mam partnera który nie ma tego typu upodobań... Do gościa z marzeniem - bardzo jestem ciekawa jak traktujesz kobiety na co dzień. Bo mnie się wydaje, że nie łatwo jest w ciągu dnia traktować z szacunkiem a w nocy jak... Tymczasem ja nie wyobrażam sobie być z chamem na co dzień. I mam partnera który jest dla mnie bardzo dobry, czuły itd. I to mi się bardzo w nim podoba. A jednak czasem bym chciała by mnie tak potraktował jak opisałeś gościu w marzeniu... Lubię być zdominowana ale tylko w łóżku. Poza tym mam własne zdanie, lubię dyskutować itd... A jak rozumiem poniżający seks? Wszystkie dziurki jak najbardziej (choć do był podszyw to też tak mam), nieinteresowanie się tym czy ja mam ochotę na seks czy nie czyli branie kiedy facet ma ochotę, dość ostro, z różnymi ostrymi słówkami, obciąganie na kolanach z trzymaniem za włosy, głęboko... bicie na gołe pośladki... takie tam... niby nic specjalnego ale jakoś źle mi z tym. Wolałabym mieć normalne upodobania...

Gość ideal kobiety wg powiedzenia
to dama w salonie, kucharka w kuchni i d***** w sypialni. A to wszystko w jednej kobiecie :D

Gość JEDYNY PRAWDZIWY AUTOR
Eeetam, jesteś całkiem normalna.

jesteś normalna, kobiety jakie znam mają takie same podejście jak ty autorko. Morze twój facet ma słabe libido

Gość gość
Od kiedy ognisty temperament jest oznaką nienormalności? Ciesz się, że w ogóle masz ochotę na różne doświadczenia a nie że leżysz jak kłoda lub że głowa cię wiecznie boli.

Gość gość z marzeniem
Jestem tym gosciem z marzeniem, jest tak jak piszesz, aż dziw, no ale trudno. Jak traktuję kobiety w dzień? Normalnie. Łóżko, to jest łózko i tam robię tak jak bym chciał, na tyle na ile pozwala mi partnerka. Z inną napewno byłoby inaczej, strefa mroku zawsze inaczej wplywa na daną kobietę.

Gość gość
ja tez spelniam swoje marzenia Nie bojcie sie ludzie :)

Gość gość
To pocieszające, co piszecie... Dzięki. Mój facet libido ma ok, w sensie ma ochotę na seks. Ale ten seks jest dość grzeczny, nieśmiały jakby. Żywię nadzieję, że się rozkręci z czasem, nabierze śmiałości...

Gość gość
Poszukam czegoś z necie na ten temat...

Gość gość z marzeniem
Ja brałbym cię tak jak opisałem, we wszystkie dziurki i ostrymi słówkami. Dlaczego tak? Nie wiem. Życzę ci głebokich doznań z twoim facetem. Ten podszyw, to ja.