Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko, ciąża, czy to nie obrzydliwe?

Polecane posty

Gość gość

Czy nie widzicie nic obrzydliwego w byciu w ciąży? ja gdy widzą ciężarną kobietę, to aż mnie mdli, nie wiem dlaczego, od zawsze tak miałam. To brzydkie ciało, te rozstępy, zbędny tłuszcz... No a dziecko? To dopiero koszmar! Wiecznie obślinione, obsmarkane, upaprane kupą i innymi wydzielinami ciała. Ohyda.

Gość gość
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość gość
ciebie zapewne rodzice w kapuście znaleźli

Gość gość
Nie. Niewiele jest piękniejszych rzeczy od faktu, że z tego że albo się kochamy czule i delikatnie, albo pieprzymy jak zwierzęta i zalewamy jamy ciała spermą... Oba te zachowania mogą mieć rezultat w postaci nowego życia.

Gość gość
Fakt, coś w tym jest. Ciekawe tylko co Ty powiesz jak już będziesz w ciąży?

Gość gość
Przecież nie wszystkie kobiety mają brzydkie ciało czy rozstępy w ciąży. Jak widzę dziewczyny na ulicy czy w sklepie to większość bardzo ładnie wygląda, jest ładnie ubrana i ma ładne brzuszki. Także jestem pozytywnie zaskoczona. Gromadzenie tłuszczu w ciąży to czysta fizjologia. Jak robisz kupę albo masz okres i z ciebie leci to nie jest to obrzydliwe, ale jak widzisz kobietę w ciąży to cię mdli? Przecież to czysta hipokryzja i niezrozumienie tematu.

Gość gość
Tylko ja nie robię kupy pod siebie i nie smaruję nią sobie rąk i czego tam pomadnie.

Gość gość
dokładnie zgadzam się z autorka, widząc kobietę w ciąży mam ochotę się zrzygać, a co dopiero widząc małe śliniące się dziecko, nigdy nie lubiłam dzieci i chyba nie chce mieć własnych bo mogłabym mu coś zrobić z obrzydzenia patrząc na małego potwora i wyrzekając mu że zniszczył mi ciało i organizm

Gość gość
Autorko,jak twoja matka była z tobą w ciąży to innych też mdliło na jej widok,bleee co za ohydna baba musiala z niej być,fujjjj.A do tego jeszcze wydaliła na świat takiego oblecha jak ty...

Gość gość
och skąd ja znam to uczucie! chociaż ja bardziej nienawidzę małych dzieci niż oblanych tłuszczem kobiet w ciąży, ale to się tyczy tylko tych małych takich do 3, 4 lat bo pozostałe już lepiej wyglądają nie mają tych obrzydliwie wielkich nieproporcjonalnych łbów no i nie ślinią się jak dobry mops

Gość gość
Nie wiem co dla Ciebie jest oblechem, ale mnie i tak zdecydowanie bardziej brzydzi rozsmarowane g***o na wszystkim dookoła dziecka

Gość gość
18:30 , 18:33,to autorka:Oprzestań sama sobie wtórować kretynko

Gość gość
ja widząc kobietę w ciąży przechodzę na drugą stronę byle jak najdalej i byle mnie czym nie zaraziła czasami, a dzieci też są obrzydliwe, jak takie małe płaczące widzę to najchętniej bym mu przywaliła w ten głupi pusty łeb

Gość gość
Goowno na wszystkim dookoła?to znaczy na czym konkretnie?Stara tak nieudolnie cię przewijała,że wszystko było goownem umazane??

Gość gość
Zawsze sobie wtedy myślę: A żebyś tak miał prawdziwy powód do płaczu :)

Autorko widzę że jesteś kolejna forumowiczką którą bocian przyniósł , nigdy nie zrobiłaś kupy , pewnie od 1 dnia życia biegałaś do toalety . Jesteś najpiękniejsza i pachnąca nie to co upocone kobiety z rozstepami . Chciałabym cię zrozumieć no ale nie dam rady , każdy ma swoje perspektywy w życiu Ty widocznie na bycie Matką się nie zdecydujesz żeby nie zniszczyc swojego Pięknego ciałka .Ale to może dobrze

Gość gość
gowno jest najgorsze, przebieranie takiego uwalanego gownem potwora to nie lada wyzwanie i nigdy bym się nie zniżyła do tego poziomu, trochę godności trzeba mieć, w tych czasach tylko ułomy po zawodówce decydują się na bachory

Gość gość
jakbym była jakimś cudem w ciąży i musiała to gowno urodzić i po porodzie miałabym ziszczone i brzydkie ciało to by mnie bachor popamiętał, a potem bym go wyj/ebała do przytułku

Gość gość
Wystawiłaś świadectwo swojej matce-ułom po zecie:D ty masz chociaz gimnazjum skończone czy za wysoki byl poziom?:D:D

Gość gość
gość Wystawiłaś świadectwo swojej matce-ułom po zeciesmiech.gif ty masz chociaz gimnazjum skończone czy za wysoki byl poziom?smiech.gifsmiech.gif x nie urodziłam się w tych czasach ułomie :-) gratuluję umiejętności czytania ze zrozumieniem gowniaro po zawodówce

Gość gość
Nie decyduje o tym poziom wykształcenia. Macica nie wybiera, zachce sie, to trzeba się rozmnożyć. Hormony zżerają mózg, nawet takim z wyższym wykształceniem. :)

Gość gość
@KM1988 Ratujesz poziom tego forum :)

Gość gość
km1988 o swoich dzieciorach piszesz aniołki? hahaha co ty kobieto tak w ogóle za szkołę skończyłaś? była to chociaż zawodówka? bo pisząc GŁÓWNO zamiast gowno widać że inteligencją nie grzeszysz

nie lubie wyzwisk na forum ale te dziecinne teksty ze ciało zmarnowane zycie zmarnowane a same TE piekne Ideały to z kosmosu .Nie powiedzą swoim Matką jakie mają zdanie o kobietach które zdecydowały się na dzieci!

Gość gość
Autorke pewnie rodzice w piwnicy trzymali i podawali jedzenie na widłach ze ma taka awersje

Gość gość
to jest obrzydliwe i wmawiajcie sobie że nie ale inni patrząc na was albo na wasze zasmrodzone dzieci własnie mają takie zdanie. potem porządni ludzie musza płacić na takie bachory w domach dziecka i przytułkach, albo na samotne matki z bachorami bo same nie dają rady, nie powinno się w ogóle takim pomagać a jeszcze kopa w doopę zasadzić

Gość gość
A gimg***o nie w szkole?

Gość gość
Dlaczego uważasz, że są to dziecinne teksty? Może po prostu ktoś ma inne priorytety w życiu, a dlaczego nie może być nim dążenie w pewien sposób do doskonałości? Np, praca nad ciałem i rozwój zawodowy?

Gość gość
Wy takie sfrustrowane bo faceci kijem nawet was nie chcą tknąć pomimo tego, że w ciąży nie byłyście? Trzeba dbać o ciało wcześniej to i ciąża mu nie zaszkodzi gimbusiary.

A co cie interesują moje dzieci przeżyłam poród i śmierć dziecka nie wiem dlaczego mnie to spotkało a nie twoją matke jedną idiotkę mniej na świecie by było!!!