Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko, ciąża, czy to nie obrzydliwe?

Polecane posty

Gość gość
km1988 i dobrze ci tak

Gość gość
Jeżeli ktoś stawia na rozwój zawodowy to znaczy, że przynajmniej z złożenia jest na poziomie, a raczej nikt na poziomie nie napisze o bachorach czy sraniu, chyba, że tego poziomu nie trzyma. Pomyśl dziecinko to nie boli.

Gość gość
Jest obrzydliwe, i to jak, ale dzieciate tego nie przyznają, bo po to właśnie mają hormony, żeby nie widziały jakie to wszystko wokół nich jest śmierdzące i beznadziejne i dumnie zajmowały się swoimi "aniołkami", tak je natura skonstruowała :D

I nie obrażaj mnie tylko ze względu na to że mam kochającego męza i pragniemy mieć rodzinę ! Do posiadania rodziny trzeba dorosnąć ale tobie mądralo to nie grozi!! To co dla ciebie jest obleśne dla innych jest normalne , jakim trzeba być człowiekiem żeby tak się zachować ?Ciebie chyba rodzice nie kochali .

Gość gość
niestety dzieci kojarzą mi się ze sraniem i są niczym innym tylko obleśnymi bachorami, aż wyrosną z tego wieku i wtedy w okolicach około 10 lat można powiedzieć o niektórych sensowni młodzi ludzie, ale mały bachor przylepa co to do każdego się przywlecze i dupkę nadstawia to kwalifikuje się u mnie tylko na kopa w dupsko

Gość gość
km nie zesraj się na rzadko czasami z tego szczęścia i nie martw się na zapas, na pewno uda ci się wkońcu doczekać małego łysego potwora który rozwali ci figurę i cycki :D

Gość gość
A może Ciebie nie kochli, skoro nie potrafisz być szczęśliwa w życiu bez urodzenia potworka. Czyżby Twoim sensem życia było rozmnożenie się? Tylko kobiety bez pomysłu na życie decydują się na urodzenie dziecka

gość km1988 i dobrze ci tak Wiesz co nie powinnam tak mówic ale mam nadzieję że jak cie już kiedyś ktoś przez przypadek zaleje to urodzisz dziecko które będzie robic pod siebie nie 2 lata a całe życie i nie wyjdziesz z tego bagna!!! Jak tak cię rajcuje obrażanie mnie tylko dlatego że zmarło mi dziecko!!! w zyciu nie myślałam że takie świnie chodzą po świecie !!!

Gość gość
KM nie przejmuj się to kretynki. Nikt normalny by w ten sposób nie napisał. Niestety nasze dzieci będą musiały żyć wśród takich debilek. W sumie to i lepiej, że nie chcą dzieci bo biedne by ine były i ograniczone z genami po takich matkach.

Gość gość
KM 1988 chwalenie się w internecie śmiercią dzieci to już jest jakaś choroba psychiczna. niby po co masz to umieszczone w stopce? żeby ci każdy współczuł i się litował, normalna kobieta nie ogłaszała by wszem i wobec że poroniła bo nikogo to nie musi obchodzić, a jak chcesz kółka adoracji to idź się księdzu wyżal

Gość gość
urodzisz dziecko które będzie robic pod siebie nie 2 lata a całe życie i nie wyjdziesz z tego bagna! Po 1 nie musi go urodzić, a może wyskrobać, po 2 jesli z jakiejs przyczyny zdecyduje się to wydalić , zawsze można oddać.

wasz potencjalny debilizm nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z wami ,tu jest tylko kilka normalnych kobiet !

Gość gość
KM1988 ta osoba której tak źle życzysz jeśli urodzi takie to i je odda i będzie miała z głowy, ale uważaj żeby to twoje wypragnione wyczekane czasami takie nie było, po twoich życzeniach jesteś tego bardzo bliska bo chyba wiesz że zła karma wraca

Gość gość
A normalne to te, które oczywiście się rozmnożyły? hehe wolę być "nienormalna" :)

Gość gość
Szkoda ze jak ty sralas w pieluchy to nikt sie na Ciebie nie wyrzygal autorko.Ci powiem ze większego śmiecia jak Ty dawno nie czytalam tutaj...ciekawe co Twoja mamusia na to,mowilas jej o swoich poglądach?

Znam wiele kobiet które nie chca dziecka ,nawet mam takie 2 kolezanki które powiedziały że wola miec kota od dziecka.Ale nie wyzywają dzieci nie obrażaja kobiet które decydują się na dzieci . Moja siostra po tym co ja przeszłam powiedziała ze nie predko się zdecyduje -a przeszłam piekło ale to was akurat nie interesuje! Dla mnie kobieta nie jest normalna jeżeli traktują dziecko jak coś mega oblesnego ,kiedy pluja na dzieci i obrażają kobiety w ciązy -takie kobiety nie sa dla mnie normalne .Owszem ciąza nie jest wspaniałym czasem -spuchnięte nogi , mdłości , i inne standardowe zmiany do których ja dotarłam (nie wiem jak to jest na końcu) to nie jest bajka ale jak się czegoś bardzo pragnie jest się w stanie znieść wiele i ja jestem gotowa przejść to wszystko wiele razy dopóki to się nie uda . Nie mówię że wszystkie musza być matkami ale to co nie chcą to niech robią wszystko żeby nie mieć ,niż zabijać .I możecie na mnie jechać równo nie wiem po co z wami gadam jak i tak wg was ja jestem dnem tylko dlatego ze chcemy być rodzicami . Jedni są dobrzy z polskiego,inni z matematyki mało jest osób lubiacych wszystko tak samo nie każdy urodził sie po to by być matką

Gość gość
jak się wpadnie to można usunąć to nie jest żadne zabijanie, raz już brałam wczesnoporonną bo była kryzysowa sytuacja, w życiu bym nie urodziła tego czegoś, na szczęście aborcja i tabletki po zawsze są wyjściem z sytuacji zagrożenia bachorem

Gość gość
kobiety w ciąży są obleśne jak konczita wurst, a fujjj

Gość gość
Pytam co na twoje poglady twoja matka?przecież tez urodzila kiedyś takiego bachora jak ty obsranego z lysa glowa,tez kiedyś bylas taka jak te dzieci które teraz wyzywasz.twoja matka tez sie roztyla i tez śmierdziała w,trakcie ciąży... moze z nią sie podzielisz swoimi mądrymi przemyśleniami:o

Gość gość
tabletka 'po' to nie aborcja zacznijmy od tego więc nie masz co porównywać, tabletka po poprzez zmianę śluzu tworzy barierę dla plemników a aborcja jest to usunięcie z ciała zarodka czyli zalążka człowieka. Wzięłam kiedyś tabletkę po ale aborcji w życiu bym nie dokonała

Gość gość
ja bym dokonała aborcji bez mrugnięcia okiem, nie mam oporów takich jak niektóre, moje ciało więc mogę robić z nim co chcę a na pewno nie pozwolę się żadnemu potworowi urodzić jakbym wpadła. od tego własnie jest aborcja i mam nalane że ktoś tam nie może mieć dzieci i z chęcią by adoptował, nie mój cyrk nie moje małpy niech szukają innych idiotek do zmarnowania ciała i zdrowia ciążą

Gość 333033
Powinnaś raczej lobotomii dokonać.

Gość gość
najlepiej na twoim dziecku

Gość 333033
Nie mam dzieci. Wszystko mi jedno czy ktoś lubi dzieci czy nie, czy lubi psy, książki, pizze czy kij wie co. Naprawdę mi to wisi. Ty po prostu zachowujesz się jak osoba chora. Nienawiść aż z Ciebie wypływa jak gó/w/no z d**y podczas biegunki. Ciekawe tylko czemu jesteś taka sfrustrowana skoro masz dzieci w d***e, nie chcesz ich mieć i jak piszesz mieć nie będziesz? O co Ci w takim razie chodzi bo swoją opinię już wyraziłaś.

Gość gość
jak będziecie starymi babami i tak wam z figur g***o zostanie. do nikogo ryja nie będziecie miały otworzyć, zdechniecie jak psy w swoich apartamentach,może życzliwi sąsiedzi znajdą wasze zwłoki....

Gość gość 144
no jak? przecież ona nigdy stara nie będzie bo nigdy nie urodzi i to ja od starzenia uchroni :p

Gość gość
fajne bajki piszesz gościu wyżej, chciałabyś żeby tak było i życzysz tego wszystkim bo jesteś biedaczką bez kasy która wszystkie pieniądze musi ładować w dzieci, współczuję ale to nie powód do zazdrości, toż sama dałaś de jakiemuś wioskowemu głupkowi, czy może ktoś cię na siłę zapłodnił?

Gość gość 144
ciekawe co piszesz bo nie mam dzieci i w żadne 'kasy nie ładuje'. Twoja teoria upadła głupia larwo

odpowiadając na naprawdę durne pytanie autorki - nie obrzydza mnie to ! co więcej uwielbiam kobiety w ciąży bo wtedy przypomina mi się czas gdy sama pod sercem nosiłam swoją Ewunie To cudowny czas o którym myślę z tęsknotą A dzieci hm... od kiedy sama zostałam matką to oczu oderwać nie mogę Jeśli ktoś na widok ciężarnej lub dziecka wzdryga się z obrzydzeniem jest dla mnie dowodem zaburzeń psychicznych Także współczuje autorce i zdrowia psychicznego życze ale może konieczna będzie farmakoterapia Myślałaś już o tym ?

Gość gość
albo nie może mieć dzieci i znienawidziła tych którzy mogą i maja, druga opcja, nikt jej nie chce zrobić bo pomimo cudnej figury ma szkaradny pysk heheh