Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko, ciąża, czy to nie obrzydliwe?

Polecane posty

Gość gość
idioto z zaburzeniami tamten post był do gościa z 19:44, że tez tak ciężko się było domyślić???? no cóż same niedzieciate tu piszą a tak uwielbiają bachory że aż im z ryja kipi

Gość gość
i charakter jak widać też. Musi czymś zdobyć zainteresowanie bo sobą nie potrafi

Gość gość 144
Jakbyś głupiutka panienko napisała do kogo to by nikt nie miał wątpliwości. Nie mam dzieci i co? To znaczy że powinnam nienawidzić jak Ty? Popaprało Cię i tyle. Nienawidzisz nie wiadomo za co. Po co tyle energii tracisz na to skoro i tak dzieci mieć nie zamierzasz?

Gość do Pustaków
Wy będziecie piękne i całe życie same! Ale nie ma co ci truc autorko Ty masz swoją rację i pewnie jeszcze ze dwa lata i będziesz pełnoletnia ;))) Twoja mama na bank jest szczęśliwa że posiada taką ENTELEGENTNĄ córkę tylko jak ona się czuje nie wychodząc z tobą nigdzie z domu bo wyobrażam sobie że roztyła sie strasznie po tobie i cyce jak donice leżą na ziemi . A z ciebie pewnie jest niezła dupa ale z twarzy . Mamo Ewuni tu wg tych plastików kobiety które sa matkami nie sa nic warte .Mają nas za wieśniaczki . Matki tych małolat co tu piszą to muszą być nikim bo z kąd by się takie coś wzięło ;) Pudernice z ambicjami

Gość gość
jeszcze jak obrzydliwe, wiem co mówię, moja siostra właśnie jest w 8 miesiącu i wygląda jak jakiś worek tłuszczu i poci się co chwilę i musi kilka razy zmieniać majtki wiecie o co chodzi... nie mogę na to patrzeć, żeby się do takiego stanu doprowadzić trzeba mieć nie tak w głowie poukładane

Gość gość 144
Idiotko z zaburzeniami? Takimi odzywkami to mój dziadek konie płoszył!

Gość gość
Autorko,głupia sooko,skoro tak cię to wszystko obrzydza,to co robisz na forum o takiej tematyce?Czyżby sfrustrowana sraczka,która dowiedziała się,że nawet in vitro nie pomoże?

Gość smród muł i wodorosty
żeby tak pisac jak ty autorko to trzeba mieć nasrane w głowie .albo trzeba pochodzic z patologicznej rodziny gdzie matka nie miala dla was czasu dlatego chodziłyscie z****** po uszy !!i teraz się boicie ze was tez to spotka ...

Gość gość
gość 144 ośmieszasz się, wyjdź stąd, to nie jest forum dla bezpłodnych toreb

Gość gość 144
Nie jestem bezpłodną torbą, nie widać że staram się uświadomić autorce jaką głupią pindą jest?

Gość smród muł i wodorosty
14.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość szkoda że to forum jest dla wszystkich bo zasmarkane 14 tu siedzą !! Wieczorynka była?? no to wypad

Gość gość
boli was tak bardzo, że większość ludzi ma własnie takie zdanie o was i o waszych bachorkach, och jak mi przykro... idę się za was popłakac

Gość gość
gość 144 nie masz dzieci tak? no to to forum nie jest dla ciebie, nie wiem czego ty nie zrozumiałaś za pierwszym razem. No chyba, że jednak jesteś bezpłodna torbą

Gość gość 144
Idź płakać nad własna głupotą. Przeczytaj sobie jeszcze raz to co piszesz, nienawiść aż kipi z ciebie i to bez najmniejszego powodu - to dopiero hipokryzja. Albo lepiej pokaż swojej matce to co tu piszesz, spójrz na nią a potem w lustro. Powodzenia

Gość gość
idź,bo matce pewnie znów wypadł o***t po tym jak cię wysrała(stąd ta twoja awersja do goowna) i trzeba jej go wcisnąc razem z hemoroidami:D

Gość gość 144
To ja bo nie mam dzieci (chociaż planuje) a larwa je obrażająca ma prawo tu być? Śmieszne

Gość 333033
Czyli dzieci, matki w ciąży, karmiące, starające się, bezpłodne i te które chcą mieć w przyszłości dzieci - wszystkie złe? Dobre

Gość gość
normalna kobieta nie bada sobie płodności tak dla jaj, tylko robi to w jakimś celu

Gość Kobieta 1
Do tego aby być w ciąży trzeba dorosnąć. Ja też kiedyś nie chciałam mieć dzieci. Dziwiłam się dlaczego kobiety eksponują ciążę. Dla mnie to był powód do wstydu.Ja skupiałam się na pracy i na karierze. Mogę powiedzieć, że mi się udało. Miałam bardzo dobrą pracę, dwa mieszkania, samochód, zagraniczne wycieczki. I przestało mi to wystarczać. W wieku 38 lat urodziłam synka.Pięknie wyglądałam w ciąży i świetnie się czułam. Pracowałam do końca. A kiedy urodziłam, byłam najszczęśliwsza na świecie. Szybko wróciłam do wagi i sylwetki sprzed ciąży tj. 50 kg. Nie mam ani jednego rozstępu. Straciłam pracę bo nie byłam już tak dyspozycyjna, mimo że po macieżyńskim wróciłam do niej. Więc założyłam własną firmę i jest super. A więc da się. Trzeba tylko dbać o siebie, o ciało i duszę.Ja nigdy nie użyłabym takiego języka do określenia dzieci czy kobiet w ciąży. Chociaż uważałam to za niezbyt fajne. A myślenie, poglądy i wartości się zmieniają. Trzeba tylko zawsze BYĆ CZŁOWIEKIEM. Dzisiaj mój syn ma 3 latka. I jest mój największy Skarb.

Gość 333033
albo po prostu ma normalny, regularny cykl, jest w wieku rozrodczym i jest zdrowa to zakłada że jest płodna ?

Gość gość 144
jakie k***a testy na płodność? Mam dopiero 24lata hahah

Gość gość
dzieci to nie skarb a ciężar i efekty uboczne seksu, który jest super, dzieciak niekoniecznie

Gość gość 144
Czyli również jesteś efektem ubocznym, błędem, odpadem - gratuluję

Gość gość
gość 144 serio co ty tu robisz na tym forum? bo nie pojmuje? jakimś pedofilem jesteś czy jak? jara cię pisanie na forum o dzieciatych? zastanów się nad sobą i nie pisz już tu

Gość gość 144
Skoro nie też jesteś 'dzieciata' to po co tu piszesz?

Gość gość
gość 144 chyba nikt nie rozumie twojej składni

Gość gość 144
z pewnością.. Fakt faktem, nie jesteś 'dzieciata' i siedzisz na tym forum również. Jak się z tym czujesz ?

Gość gość
jak szukasz koleżanki do rozmów to idź na czata a nie tu siedzisz jak usrana, żegnam bo tępota będzie dalej nawijała szukając przyjaciółek

Gość kararar
to sobie mozna o tobie gościu powiedziec. hipokrytka

Gość gość
pozdro